Låt tankarna flyta,fånga några och stoppa in dem som bildobjekt

halloj! jag är förkyld och vart tjock i huvudet hela dagen vilket gjorde att jag inte kunde tänka utan antagligen sabba SV provet^^ precis vad jag behöver. idag hade vi datorkunskap och vi ska fixa nått arbete på Powerpoint och jag absolut ingen aning om vad jag ska göra,varför gör folk bara uppgifter som kräver fantasi?? värsta diskriminerande ju. och S ärgay retar mig bara ju,om  jag sitter och vilar huvet tex. "sitt inte på låga stolar,då blir du låg"  och så hämtar han en hög stol , rubriken är från honom med8-). sen åt vi lunch,soppbuffe, men sopporna var äckliga så jag tog pyttipanna ist,den var iofs hård men men jag har starka tänder  ;). sen så hade vi matteläxförhör och jag fatta ingenting typ,fett irriterande. så hade vi svenska prov  på Antiken,det gick nog godkänt,men glömde bort en massa som  jag kom på  igen när jag gått ut såklart. så missade jag bussen precis så jag gick  till tåget,som jag missade precis det med, happyday alltså.hänka med Niko på tåget,han är skum alltså. Vi mötte en massa poliser på  stationen."jag ska kasta ruttna tomater på dom på lördag". yey(Y). sen har jag suttit hemma och tyckt synd om mig själv,och bara för det fick jag ont i magen(säkert inbillning men ändå^^). och blää,jag och Eva kunde inte få en platta till helgen. paranoida jävel;). men aja nu ska jag hacka lök till maten,jag blev tvingad=( men om dom vill bli sjuka  så är det upp till dem^^.hajdåe


Kommentarer
Postat av: Tove

Jag fick inte heller nån platta jävla bajs. Men vfr tog ni inte en flaska? Pusssaar

2006-12-08 @ 09:24:41
Postat av: Louise

Du och eva kan få lite sprit av mig om han fixar till mig men det måste han för jag ha redan betalt... vi ska också göra en sån där power point sak men jag pallar inte och man måste bara göra den om man vill ha VG-MVG och det klarar jag mig utan:P va jobbigt att va tjock i huvvet...hoppas det går över tills fredag och att du är pigg då:D ses senare (L)

Postat av: eva

bajsit att vi inte fick nån platta=/! såg inte dit mess förns ida heller..segt me datakunskap, ja skulle få ig direkt. sånt e ju värsta svårt asså =P. inge bra i bli sjuk gumman, hoppas du blir bättre snart.hoppas vi ses ikväll iaf.
pussar saknar dej

2006-12-08 @ 17:48:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback