28/1

Det krävs en mig för att alltid lyckas mensa vid olämpliga tillfällen. Om olämligt nu är rätt ord, mer irriterande. Whatever.
Sen sist har jag inte hunnit uträtta mycket. Var hemma fredagkväll, ganska mysigt för en gångs skull.
På lördagen var det party hos Antis som fyller 18, grattis! Var inte alls på  humör innan men det blev kul ändå när man väl kom dit för jag har ju så snälla och trevliga vänner :) Har saknat min Tove och Louie som har varit i fjällen <3.
Var lite lätt halvdöd hela söndagen. Snacka om att slösa på sin tid. Men jag hade ju en extra ledig dag så :)
Den har jag nog inte heller tagit vara på bästa sätt. Har bara segat hela dagen, och det ska jag fortsätta med..



25/1

En syster mot en annan. Märta har begett sig till idré med skolan och kommer inte hem förrns på måndagkväll, yes! Tyvärr har Anna kommit hem istället. För tillfället är hon väldigt inspirerad av Let's dance och försöker dansa i köket, utan större framgång måste jag säga.
Är väldigt trött ikväll med trots att jag sov i 4h igår eftermiddag. Men när man inte har ett hundratal vänner som sociala människor har kan man stanna hemma och ta det lugnt utan att det gör något. Jag kan passa på att fortsätta gnälla lite, den här gången över mina ögon. Inflamationen försvinner inte, istället har den spridit sig till andra ögat också! *Kliarkliarkliar* Få saker är lika skönt som att klia sig i ögat... tills dess att all mascara ramlar in och linserna ramlar ut.
Dagens stora händelse var min ridtur med Pappa. Jag red Baldur och Pappa hade Prima. Det gick faktiskt helt okej med tanke på att han inte ridit överdrivet mycket i sitt liv. Vi både travade och galopperade, han höll visserligen  på att ramla av i galoppen men man kan inte säga annat än att han är modig. Han är inte den mest hjälpsammaste människa när det gäller stallarbete dock, han stod mest och tittade på medans jag jobbade mig svettig. Och Baldur det lilla monster bet mig i fingret! Tror det var omedvetet iofs, men ändå *mummelmummel* .
Men nu ska vi vara glada och positiva, det är faktiskt helg! Långhelg tillochmed, det är studiedag på måndag för min del (eller för lärarnas iaf, jag ska bara slappa!). Jag får bara hoppas på  att jag inte lyckass börja mensa lagom till dess, känner på mig att risken finns. Vill inte att minn lediga dag ska gå åt till blod(blää..), svett(för mycket varmt kamomillté) och tårar(aj, aj smärta!)
Nu blir det datornatt!

24/1

Vårkänsla! Solen skiner och man väntar sig nästan att se en liten tussilago sticka upp ur fjolårsgräset vid dikeskanten. Dessa tussilago gör en alltid på gott humör trots att de egentligen inte är särskilt fina. De inger hopp om ljus igen, detta gråa blöta äckelväder tar slut på all min energi. Jag har varit väldigt trött hela veckan och jag orkar inte ta mig för någonting om jag kan slippa. Fast å andra sidan, när har jag någonsin gjort mer än jag behöver. Jag har en studiedag på måndag så det blir långhelg nu iaf. 

image16
 
Gårdagen blev lika lång och långsam som väntat, men vi fick trots allt sluta en halvtimme tidigare. Det hjälpte inte mig särskilt egentligen utan jag fick sitta och vänta i södertäljehamn (har glömt förkortningen södertälje! Hjälp mig :S) eftersom jag ändå  inte hann hem innan akupunkturen. " Du har kyla i kroppen" säger hon när hon känner på mina händer och kollar på min tunga. Är det konstigt att ha kalla händer när man gått ute utan vantar i minusgrader? Men sålänge det hjälper ( jag hoppas det gör det) så får hon vara så konstig hon vill. Jag har iaf  blivit kär i hennes värmelampa, en sån skulle man ha hemma så behövde man aldrig mer frysa! Ska dit igen i morgonbitti, missar alltså min sovmorgon vilket är lite synd men det är ju helg sen så det går nog bra. Men nu ska jag gå och lägga mig en stund så jag kanske orkar vara vaken i morgon kväll om någon vill hitta på något då ;)

23/1

Blev inte så mycket av snön tyvärr. Enda resultatet var stenhård mark och kyla. Min ridtur blev därför inte vidare mysig men det är sånt man får ta. Jag har en snäll pålle iaf som inte reagerade alls när vi stötte på tre vildsvin i mörkret. Sen hjälpte jag Martina lite så jag kom inte hem förrns vid halv 9 och var då äckligt trött. Sov nästan direkt.
Idag ska jag på akupunktur igen :) Fast först har jag lektioner fram till halv 5 att se fram emot..

22/1

         

Det snöar!
  image15
Dagen börjar bra.. :)

21/1

Här sitter jag med en stor bit älsklingschokladkaka, det ni! Lite tröst mot smärtande arm pga. volleyboll och mot en otrevlig syster. Tröstätning ftw
Jag tror jag ska börja springa, någon som är på? Får nog tvinga Sofia annars :)

20/1 Väldigt tidig morgon ;)

Ingen som  ville/kunde hitta på nått med mig ikväll.  Bortsett från en snubbe som ville ha med mig på fest hos  honom,men egentligen vill han ju bara ha sex med mig och jag är inte på humör.Jag tror jag har gått och lagt mig till med ett samvete. Valde att stanna här istället.
Åt pizza till middag vilket alltid är gott, sen såg jag på Nina Frisk med pappa. Den var ganska..meningslös. Fast funkade som tidsfördriv. Sen dess har jag suttit här och lyssnat på  musik medans jag hoppats på att något kul skulle hända, lycka till  med det.
Märta kom just hem och nu sitter hon säkert och väntar på datorn. Ska nog sitta hela natten bara för att jävlas med henne. Jag är så förbannat irriterad på henne just nu! Bortskämda jävla snorunge..
I morrn fyller morfar tydligen år så han ska komma hit, yey... Visst grattis men du pratar hur mycket som helst om  helt ovesäntliga och meningslösa saker, sen är du extremt snål.
Vill bara vara med någon som är lite snäll och tar hand om mig en smula. Jag hatar dessa ensamkvällar..

19/1 Kväll

Middagen inställd! Skönt, skönt.
Nu försöker jag hitta någon annan att umgås med, ingen större framgång ännu men det kommer nog. Annars får jag gå ut och roa mig själv med mina såpbubblor. Ja Tove, jag är enstöring och jag skämms inte för det ;). Whatever..
Lyssnar på Bright Eyes, gillar hans röst. Synd bara att föräldrarna är hemma så man inte kan dra på as högt och baka muffins hela natten. Befrielse.
Kanske skriver senare igen om jag känner mig ensam. 

19/1

Jag vill att det ska snöa! Allt grått regn är deprimerande.. Varm solig sommar skulle inte vara helt fel heller, men detta äckliga mellanting är inge vidare.
Inga höga förväntningar av denna dagen. Middag hos Annas kille, jippie >.< Undra om det skulle  funka att vägra. Vill umgås med mina underbara vänner istället! Fast Tove och Lollo de jävlarna har åkt upp till fjällen, jag avundas dem.

usch, jag är inte på skrivhumör, ska nog ta ett varmt bad istället..


17/1

Nu är det nästan helg! Ska bli trots att jag numera har två äckelsystrar. Får ta och spendera mesta tiden någon  annan stans så går det nog bra. Visserligen måste jag på middag hos Annas kille, varför jag behöver följa med kan man ju undra. Alla kommer antagligen vara sådär jobbigt gulliga och trevliga och jag är inte riktigt på humör för sådant,  fast det är man ju sällan när man inte själv är involverad i gullandet.

I tisdags orkade jag inte gå till skolan, men orkade inte vara hemma så jag gjorde en lite utflykt för mig själv  så jag fick tänka en stund ifred.  Först åkte jag till Märsta och köpte lunch, en risgrynsgrötkorv! Sen åkte jag till västerhaninge och köpte godis. Efter det var det dagt stt åka hem igen och ta sig ut till stallet. Red en liten sväng men det var mörkt så den blev ganska kort.
Onsdagen förflöt på samma sätt som vanligt med tråkiga lektioner. Gympa var ganska trevligt dock,  fast det brukar det vara. Saknar iofs rönninges gympasal som var lite större än denna i pygméestorlek. Whatever...
Idag har det varit en ganska bra dag, jag hade ovanligt mycket energi. Väldigt skönt! Började dagen med att skriva min svenskaredovisning på tåget till skolan, senare så  framförde jag den också. Aningens darrigt men jag gjorde det och det känns bra.
När jag kom hem så försvann mitt goda humör eftersom Märta satt vid datorn och var "sjuk", yeah right! Grr, hon inkräktar på min ensam-tid. Så  jag fick placera mig vid Tv:n och glo på nått skitprogram, tröstäta en massa oliver och cashewnötter och vara allmänt tjurig.
Hmm... misstänkt.. mamma kom upp med ett fat lussebullar! Vad kan hon vara ute efter :O Eller så är hon bara snäll  som vanligt, att hon orkar vara snäll. Jag ska bli en jävla bitter sur kärring, så kanske man får vara ifred iaf och det skulle vara skönt!


14/1

Jag börjar bli förkyld igen, hela min käke värker. Om man  ändå kunde bli såpass sjuk att man fick ligga hemma i sängen istället för att vara i skolan. Vill  inte till skolan imorrn för jag har redovisning, som jag inte förberett heller. Blir väl till att jobba i natt, känns som det kommer bli svårt att sova vilket fall. Känner mest för att gå och och springa, eller slå sönder något. Måste avreagera mig innan allt spricker. Kanske ska ta och skita i skolan i morrn helt istället, skita i allt. FAN! Det krävs verkligen en mig för att lyckas sabba allt om och om igen..
 Fuck allt

13/1

Nu är helgen slut igen och det enda jag har lyckats med är att göra bort mig...igen.
Har ingenting att skriva egentligen.

10/1

Hejåhå, hela jag värker! Eller ja, iaf axlar, armar, rygg, mage och ben. Kanske läge att kräva massage ikväll om mamma inte har för mycket att göra nu när ht-betygen ska sättas.
Igår kom Eva, Tove och Lollo på ett oanmält besök när jag just gått och lagt mig.  det var lite mysigt faktiskt,  trots att jag inte kunde bjuda dem på mackor då brödet var slut.  Det var tur för  min del iaf att jag upptäckte detta på kvällen så jag slapp få ett utbrott på morgonen utan kunde lugnt ta en tallrik fil istället.
Började tidigt med fysik idag trots att det inte är utsatt på mitt schema. Egentligen så borde jag kunna strunta i dessa lektioner som inte finns med, de kan väl inte kräva att jag ska vara såpass uppmärksamm att jag märker att det saknas fysik. Men ärlig som jag är så gick jag endå. Vi fick tillbaka det såkallade np ( jag stör mig fortfarande på att de kallar det np när det inte är det).  Som väntat ett mycket dåligt resultat för min del, svagt vg. Vilket ledde till att vår lärare inte kunde bestämma sig om han skulle ge mig vg eller mvg i slutbetyg utan skulle fortsätta att fundera på  saken. Än finns det hopp..
De andra två lektionerna var tråkiga och jag var för hungrig för att orka koncentrera mig på Lessing och franska verb i imperativ. Mina kära vänner som slutade efter svenskan hade för ovanlighetens skull ätit färdigt när min lektion var slut så jag fick sitta  och surpla soppa för mig själv. Det är riktigt deprimerande att äta sitta själv i matsalen, men som tur var fick man en pepparkaka efter som fungerade tröstmat.
Det har varit kallt idag så man har sluppit pulsa i slask, man fick glida på is istället, klart lyft. Bara att vänta på lite nederbird också så man kan ut och åka pulka i barrtorpsbacken. Kanske dags att börja ta ner julpyntet igen,  fast om jag känner min familj rätt kommer det sitta ett tag till. Åtminstone blir julgardinerna kvar till påsk då påskgardinerna ska upp, dessa sitter sedan till  nästa jul. de som inte känner till våra gardinvanor måste nog tro att vi bara tycker väldigt mycket om färgglada ägg.

9/1 2008

2008...det är jobbigare att säga än 2007. Tänk husaröfolket i år "..hej husarö, hej tvåtusenåtta andra..",  stackars satar. Inga löften i år för jag vet att jag inte skulle hålla något, nu slipper jag ha dåligt samvete.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva... Datorn är fortfarande sär men jag är lite busig idag ;) hehe.
Skolan började igen igår och jag är redan trött på den. Lärarna sätter igång en direk så jag har redan en del jag borde göra om jag orkade, men som vanligt så orkar jag inte. I morrn får vi tillbaka fysikprovet och får veta betyget, jag funderar seriöst på att ta mig en sovmorgon istället >.< Men men..
Julen var trevlig men lite småtråkig som vanligt. Åt alldeles för mycket som vanligt och det var pissväder...som vanligt. Fick mest lite småsaker. 
Nyår var faktiskt överförväntan måste jag säga, minns inte så mycket detaljer dock utom att mina flickor är  underbara <3
Resten av lovet har jag inte gjort ett dyft. Legat inne och segat mig och ätit en massa, vilket förhoppningsvis inte syns :P. Men det är skönt det med. Önskar dock att jag passat på och gjort lite mer när man hade tid.
Hade boxercice ( hur stavas det? :S ) på gympan idag så nu sitter jag och väntar på att träningsvärken ska  infinna sig, jag kommer ha smärta i morrn x) Sen har  jag fortfarande min ögoninflamation kvar märkte jag idag ahjghlhsgkl lkgkl det kliar och rinner och snart kommer jag slite ut ögat och hoppa på det! :@ 
Måste leta upp något att tröstäta...
Ska försöka börja  skriva igen om det är någon som vill läsa^^