29/6

Sitter hemma hos Tove, blev beordrard att skriva lite medan hon äter. Vi håller på att packa och så för om två dagar åker vi! :D Rooligt roooligt (läses med parlinotomte-röst).
Idag har jag inte gjort så mycket. Har bara tagit det lugnt med Mattias och sen gick jag hit och test satte upp vårat nya tält.
Igår gjorde jag ett lamt försök att packa men jag var lite smått virrig så det gick inge vidare. Alltså måste jag fixa en massa idag, iaf tvätta det som behöver tvättas. Palla.. hahah. På kvällen var vi på en fest hos Mattias grannne, det var ganska trevligt ett tag iaf, sen blev jag osams med Mattias och resten av kvällen föredrar jag att glömma bort ^^.
Men nu har Tove käkat färdigt och passande nog har jag inget att skriva.


28/6

Idag bestämde jag mig för att ha en hemmakväll för mig själv. Syrrorna är hos kompisar och päronen på landet. Övergav stackars Mattias men jag behövde få nörda mig lite utan publik ( Kan iofs inte garantera att jag inte har publik eftersom  det är så mörkt ute att någon skulle kunnat stå utanför och glo hela kvällen utan att jag sett det  :P). Kvällen har jag spenderat med att dansa runt naken i hela huset (Jag dansar för mig själv fastän jag vet att sånt kan kallas ensamhet), bakat chokladmuffins och lyssnat på massa gammal musik. Det var länge sen jag hade tillfälle för sådant.
Igår var jag med Tove. Vi skrev packlista till Arvika och kom fram till att vi har lite tältbrist, aja det löser sig :) Annars har jag egentligen inget att skriva. Var på landet och det var ungefär lika kul som någonting tråkigt jag inte kan komma på.
Nu skajag fortsätta knasa mig, kanske glor på nån film när jag lugnat mig. Det är sjukt varmt vid den här tiden på året!

17/6

Somarlov, solen lyser skönt
Somarlov,gräset är så grönt
Och så vidare...(8)
Underbart skönt,härligt, myspys! Tyvärr måste jag lämmna detta för att åka ut till landet och ensamheten i morrn. Inte det att man är helt ensam, det finns bara helt enkelt ingen som jag vill umgås med där. Det blir till att läsa alla gamla dåliga hästböcker som ligger och skräpar,sola,lyssna på mixmegapol(i stortsett det enda somgår att få in på radion), och lösa sudoku. Visst låter det kul? Men jag antar att man måste offra sig lite för familjen ibland. Om  är riktigt snäll kanske jag får åka hem tidigare,hehe. Annars så kommer jag hemden 29:e. Den 1.a  bär det iväg tillarvikafestivalen men Tovelitott, det ska bli skitkul (förhoppningsvis :P).
Annars har det inte hänt något särskilt, har mest tagit et lugnt med min Mattias..
Ska nog hänga lite tvätt för att glädja min kära mor.

3/6 lite senare

Är i skolan nu. Orkar inte vara på lektionen för de går igenom provet. Kunde iofs behöva vara med men jag pallar inte. 8/16 p ???? Hur fan kan man vara så jävla dålig? Nu är jag officielt idiotförklarad.
KOm också att tänka på hur Märta. Hur kommer det kännas för henne att komma hem och upptäcka att det bara finns två kaniner kvar i buren. Jag skulle verkligen inte vilja vara henne nu. Hoppas hon känner att hon sa hejdå ordentligt innan hon åkte. Själv grämer jag mig fortfarande ibland för att jag inte gjorde det när Ninni dog. Jag tänkte ta in och mysa med henne på kvällen men sen tänkte jag att " Nä jag orkar inte, jag kan göra det imorrn istället". På morgonen var hon död..
Det är iaf fint väder..

3/6

Idag har jag tagit mig en liten sovmorgon..till 12.20. Men jag kan inte  tänka  mig att vi ska göra något alls på matten och jag orkar inte åka dit tidigt i onödan.
Ska på Sofias studentmottagning sen,annars vettefan..
orkar fan inte skriva


2/6

Sista måndagen innan lovet. Slutar på torsdag och typ alla andra slutar på onsdagen (Alla utom Lollo, hahahahhahahahah). Hoppas att någon vill vara med när jag ska supa skallen av mig. Prima ska antagligen åka hem på torsdag också så det kommer vara lite blandade känslor, på tok för många iaf.
Helgen har varit trevlig. Grillfest hos Carro på lördagen och sen har jag varit med min fina Mattias. Har haft värsta mysiga stunden  i stallet cokså, jag och Tove red ut och betade med våra sötpållar i bara shorts och bh. Det är då man verkligen älskar att ha häst. Fan vad jag kommer sakna min fina Primapojke :(
Idag tar 3:orna studenten så jag slutar 10.40. sen ska jag väl till Rönningegymn och vara med på fjällträffen. Hoppas de inte har hunnit käka innan jag kommer för här får man igen mat idag :P
Aja, ska ta och läsa lite andra bloggar innan min lektion börjar.