HELVETE!

Nu så har jag lyckats igen, grattis klara! men jag kan fan inte göra mer. kan du inte fatta att det aldrig handlat om nått jävla val. kan det här vara en av anledningarna till att jag inte vågar finnas, tror du? Men gå på du och radera ut mig ur ditt liv bara.Jag är van numera...men ha ett bra liv och hoppas du kan lösa dina problem.fats lär ju aldrig få veta hur det går..hejdå(F) om  du nu läser det här..

Kommentarer
Postat av: X

Sista gången jag läser din blogg iaf, det var ovanligt lätt för dig att släppa någon, det bevisar ju hur omtyckt man egentligen var.

2006-10-31 @ 10:37:56
Postat av: Klara

och du fortsätter tolka allt på fel sätt, vaddå lätt att släppa någon?? har jag något val eller? du säger själv att jag bara sårar dig och att det är taskigt mot dig, jag vill förfan bara att du ska må bra så om du säger att du inte vill ha nån kontakt med mig längre,vad ska jag göra??skulle behövt snakca ordentligt med dig, men eftersom du inte läser det här så får jag knappas chansen..

Postat av: X

För jag finns ju endast kontaktbar på msn, helgon och i din blogg : O ?Nej det finns andra medel med om det är så viktigt för dig att förklara

2006-10-31 @ 21:18:47
Postat av: Klara

funkade det nummret jag har fortfarande?

2006-10-31 @ 22:52:32
URL: http://urkbulle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback