18/12

Nu har jag inge plugg kvar i år! :D Känns väldigt befriande. Sitter i skolan igen och det är ett väldigt jobbigt tangentbord, men det är sånt man får ta när man har en seg far som inte fixar ens dator >.<. Förövrigt samma dator som sist, kan bero på det.
Det har inte hänt mig så jättemycket på senaste tiden, inte för att det någonsin brukar göra det men iaf.
I skolan har jag lyckats skriva två stycken totalt misslyckade prov (Y). Ett i kemi i fredags, jag börja fan grina för jag trodde det skulle förstöra mina mvg chanser på kursen men som tur var så räckte mina tidigare prestationer. Jag har alltså fått mvg i kemi A :D Idag skrev vi låtsas nationella i fysik ( de lurar oss och säger att de är np fast det inte finns några sånna i fysik :@)). Jag har ALDRIG skrivit så dåligt på ett fysikprov i hela mitt liv, det blir antagligen bara g och då förstör det hela mitt betyg :( Jag ska deppa hela lovet, vi får inte resultaten förrns efter. Juste ja, jag skrev prov i franska också, det hade jag nästan glömt. det gick nog helt okej tror jag :P
I fredags så var jag hemma hos  Eva och åt godis och kollade på harry potter 1, hahah fyfan vad liten han är där x) Fast jag råkade sommna så jag missade slutet. På dagen på lördagen gjorde jag ingenting alls utan tog det bara lugnt, riktigt skönt. På kvällen var jag hemma hos min kära klasskamrat Anders. Sov där, och bara för det har mamma fått för sig att vi är tillsammans :S:S ibland förstår jag inte hur hon tänker. På söndagen var det adventsfika med min tråkiga släkt, ganska tråkigt men fikat var gott iaf. Efter så träffade jag Tove och Eva i stan för att kolla på julklappar. Det var egentlöigen bortkastad tid eftersom jag inte hittade något ändå ^^ Fast som jag trodde har mamma fixat de flesta klapparna redan.
Gud vad underbart det ska bli med lov, även om Tove den nerden ska åka till fjällen jättelänge :(. Vi försöker driva igenom att vi ska få sluta på torsdagen i stället på fredagen som vi egentligen skulle, så slipper vi vara mobbade :P. Aja, nu måste jag iväg till bussen så jag hinner ut till stallet i tid.
God jul alla! ifall jag inte hinner skriva igen innan :)



13/12

Lucia idag, mys mys och gld lucia på alla!
Min dator krånglar igen så jag kan inte vara inne på den hemma, sitter i skolan nu och har lite bråttom men ska försöka hinna ett snabbt inlägg :)
Julen närmar sig, bara 6 skoldagar och i lektion kvar. Dock har jag fortfarande 3 prov vilket inte känns jättebra men det löser sig nog. OCh jag är glad för jag fick mvg på np matte C så jag fick det på kursen också :D bara 3 mattekurser kvar då..
Den här datorn har ett jobbigt keyboard..
Sen sist har det inte hänt så mycket. Var med my girls i helgen och hade mysigt <3 Hoppas vi kommer på nått att göra nu ihelgen också. Annars måste jag försöka hitta julklappar, börjar bli bråttom. Men det blir väl mamma som får fixa det åt mig i år igen skulle jag tro. Jag står inte ut med att hon är så snäll för jag orkar inte vara så snäll tillbaka och det ger mig dåligt samvete. Jag är nog en dålihg dotter :P haha. Har ridit lite också, bla. med Martina i tisdags. Det var riktigt trevligt och jag tog mig en liten tjuvgalopp fast jag kanske inte borde för hans ben. Men han tyckte det var jättekul så jag kunnde inte låta bli ^^
Men nu ska jag iväg till lunchen. Man får hoppas på risgrynsgröt idag då:) Förskaer skriva igen så ort jag kan, inte för att någon bryr sig men ändå:)

2/12

Glad avdent allesammans! (eller vad man nu säger)
Söndag igen, jag är helt slut på skolan. Måste verkligen tvinga mig själv att gå upp. Så brukar det inte vara.. 
I fredags red jag ut på Baldur med Märta och Prima. Det var lite mysigt trotsa att vi höll på att drunkna  i lera. På kvällen så var jag hemma hos Anders. Vi glodde på tv och snackade, sen sov jag över för jag pallade inte åka hem. Åkte hem tidigt på lördagen för jag mådde lite illa. När jag kom hem tog jag det lite lugnt först och sen försökte jag plugga men det gick inge bra för jag var så jävla trött. Tänkte att jag skulle ta och vila en liten stund men ställde klockan fel så jag sov en lång stund istället, haha. Sen tog jag faktiskt tag i matten och gjorde nästan  färdigt alla träningsbladen.
Gick över till Louie vid 6 tiden för att ha julbak, fast de Tove och Eva var så sega att vi inte kom igång förrns vid 9. Vi bakade lussebullar och pepparkakor,  jammi! Det var jättemysigt trots att alla var jättetrötta. Ni är så underbara flickor <33 Efter så åt vi massa av det och började kolla på Paris, Je t'aime, fast vi såg inte färdigt för alla höll på att sommna. Annars tycker jag den filmen är lite söt faktiskt. Vi satt och snacka en stund och sen traskade vi hemåt i regnet och blåsten. 
Idag sov jag till halv 2 utan att vakna en enda gång, skönt som fan. Synd bara att så mycket av dagen försvunnit. Måste hinna plugga lite mer och sen ska jag ut till kylan och pållen. usch, det är vid den här årstiden man känner starkt för att sälja honom x) haha. Nädå, det är ändå lite mysigt där när man väl kommit ut.
Fan, jag är så jävla trött på allt (kanske för att det är söndag :P). Tydligen ska jag fixa det muntliga och skriftliga i egnelskan i  veckan, men inte fan kommer det gå bättre nu än förut. Jag längtar hur mycket som helst till lovet! Bara få  ta det lit lugnt och få vara ifred från alla idioter (eller a, Anna kommer väl hem så henne får jag inte vara ifred från). 15 ynka skoldagar kvar...
Tror jag ska gå och lägga mig igen.. fast pappa lär bli grinig om  jag inte pluggar. Men jag orkar inte! Borde verkligen för det måste gå bra på det här provet. Jaja..