30/12

God fortsättning till alla!
Julen är alltså över för den här gången och imorgon tar även detta år slut. Detta betyder att om en termin tar jag studenten, lite läskigt.
Det är väldigt skönt med jullov i alla fall.
Idag har jag varit och åkt skridskor med mamma, pappa, Sofia och hennes pappa. Vi åkte på uttran som är riktigt fin för tillfället eftersom det inte har snöat. Någon dag tidigare åkte vi på Brosjön där det var betydligt tunnare,
här finns en liten filmsnutt för de som vill se sprickor i isen.
Igår så  flyttade jag och Mattias till en egen lägenhet vilket är lite spännande. Vi har flyttat över alla saker och nu återstår bara uppackandet, haha.
Men ska  jag gåoch klämma i mig lite mer knäck, om jag har tur så kanske jag kan börja rulla till skolan istället.

16/12

Sitter i datorsalen på skolan och har tråkigt. Vi fick sluta tidigare från engelskan så det blev en väldigt lång lunch. Och för första gången på hela gymnasiumet har jag inte IG-varning i engelska! Woho
Helgen har varit väldigt kul, den har jag spenderat med min maginfluensa och Mattias. Var hemma från skolan igår också så jag har alltså missat mina fyra sista prov för terminen, bra gjort. Hoppas bara att ingen av dem får för sig att jag ska göra provet innan jul för då blir det jobbigt. Har inte hunnit fixa en enda julklapp ännu och har en del annat julgrejs att göra. Längtar verkligen till på fredag för då är det i alla fall lov.
Ikväll ska jag se Låt den rätte komma in på bio med Tove, hoppas den är bra.. Fast det är ju trevligt att gå på bio vilket fall.
Men ska börja dra mig mot min lektion nu, hoppas vi inte ska börja med något nytt för jag är trött idag.


12/12

Idag är en sån där riktig äckeldag. Har just tagit ett bad men känner mig fortfarande helt äcklig, har en äcklig finne som mer liknar en böld på hakan och hasar runt i samma mjukisar som alltid. Men det går väl över som allt annat. Har lite ont i magen och känner mig lätt illamående, det var nog bra att jag stannade hemma idag i alla fall. Mattias är också hemma men han ligger i badet nu och jag är lite rastlös för jag har inget att göra. Det jag helst skulle vilja göra nu är att ta en riktigt snabb galopp över remsorna på min Prima, eller ja han är ju inte min längre men ändå.

And then you'll laugh and say:
"I'm probably better off dead,
I'm probably dry all the way,
I'm probably boring you out
I'm probably locking you up, throwing the keys away
I'm probably the last thing you need on your mind

11/12

Jag har fått maginfluensa eller liknande, grattis till mig! Har blivit smittad av Frida och böjade kräkas igår eftermiddag. Idag börjar Mattias också må illa, så hela vår lilla familj är drabbad med andra ord. Missade mitt matteprov idag och kommer antagligen missa samhällsprovet i morgon också vilket egentligen är lite skönt. Det tråkiga är att jag missade sista hoppningen för terminen idag och att vi ska och se Parlamentet (Tvprogramet) med skolan i morgon vilket jag då också missar.
Det är skönt att julen närmar sig iaf, nästa fredag är det ju avslutning..
Tror jag ska titta lite på Amelie medan Mattias spelar tv-spel. Den filmen kommer förevigt att påminna mig om Louie :)


10/12

Det är helt sjukt hur kort det är kvar till jullovet! Har iofs fyra prov innan det är slut men det är sånt man får ta. Måste gå till bussen om nån minut så hinner inte skriva så mycket.
Längtar till helgen.. Ska försöka träffa åtminstonen Eva då. Men nu måste jag gå!

6/12

Idag är jag irriterad och aningans upprörd. Anledningen är inte helt oväntat Salems marschen. Jag och Mattias var och hämtade Dan alldeles nyss och jag vet inte hur många poliser vi såg men det var en jävla massa och det lär ju inte vara billigt iaf. Perrongen var full av dessa jävla antidemostranter. Man kan ju undra om de verkligen tror på det de säger att de står för eller om de bara är här för att de tycker om att bråka, de stöder ju knappast sin sak iaf. Det är ju faktiskt de som ställer till det, nazisterna är ju lugna. Och varje år ska vi här i Rönninge/Salem bli isolerade. Men nog gnällt om det.
Kvällen blir nog inte alltför rolig, Dan och Mattias ska spela tv-spel hela kvällen och jag vet inte om jag vågar ut och traska för att träffa någon annan. Får plugga matte istället till kontrollskrivningen på torsdag. Har även sammhällsprov på fredagen. Efter det ska vi med skolan och kolla på Parlamentet vilket förhoppningsvis blir ganska kul.
Ska nog börja med att skriva lite i loggboken till projektarbetet.

3/12

Har inte så mycket tid, måste gå till bussen om några minuter. Försökte skriva igår men det gick inte att logga in.
Fysiken ställdes in idag så jag fick sovmorgon rill halv 12, vilket var lite skönt. Gick dock upp vid 6 och åt frukost med Mattias för det blir inte av att han äter om inte jag gör den åt honom :P Men sen gick jag och la mig en stund igen. Nu har jag kemiprov vilket antagligen inte kommer gå så bra.. usch. Men nu måste jag börja klä på mig och traska. Kanske skriver i eftermiddag istället fast borde plugga så förhoppningsvis är jag uptagen med det itället!