29/11

Hemma idag med mensvärk. Inte skönt att ha ont men jävligt skönt att vara hemma.
Har inte skrivt på  hela veckan, har inte haft tid tror jag :S.  Fast det har inte hänt jättemycket ändå så.
Måndag minns jag ingenting ifrån. Tisdag hade de tagit bort min sovmorgon och lagt in läs- och hördelen på engelska np. Det gick nog helt okej tror jag, eller hoppas det iaf. Sen hade vi bara en lektion kvar. 
Efter åkta ut till stallet och red med Tove. Det var jättekallt och halt så  vi skrittade nästan hela tiden eftersom prima inte var broddad ännu. 
Gårdagenn började med en trevlig kemilabb. Jag var trött och virrade mest runt,  jag skulle nog glömt att göra hela försöket om Kenneth inte påminnt mig om allt, haha. Sen hade vi lite matte, men 10.20 skulle vi äta innan vi åkte och simma med gympan. Bussen gick från morsningen 10.38 så vi hade ungefär 10 min att äta på. Vi tränade lite livräddning och sånt så det var inte så jobbigt. Kände mig ganska obekväm i bikini dock och sen hade jag känningar i magen så jag var jätterädd att jag skulle börja mensa >.<. Efter så hade vi 30 min att ta oss ner till  stationen vilket var alldeles för kort tid när man har långt hår att torka så jag och Elin fick springa hela vägen ner till  bussen. Vilken bra tidsplanering de gjort åt oss (Y). Sen hade vi fysik och biologilabb på eftermiddagen. Självklart har min grupp fysik först och den tog en knapp halvtimme att göra så vi hade 1h och en kvart hål till biologin. 
Eftermiddagen gick åt till att lata mig. Kollade på bonde söker fru och sen på heroes. Pluggandet går det inge vidare med. Skönt med helg snart och då är det advent! 
16 skoldagar kvar.  Fast kom på att under den tiden har jag 5 prov,woho -.- Börjar bli lite nervös inför matten på tisdag. Jag hatar det där jävla solsystemet ( lika kul varje gång :P) de använder på np. Jag är inge bra på att ränka smart..
Men nu ksa jag glo på tv igen tror jag och kanske leta upp något tröstande att äta ;) haha

25/11 kväll

Väntar på middagen, fläskkarée med potatis och brun sås. Gud vad jag är hungrig och sugen! Åt kötbullar till lunch och det är inte min favoritmat direkt men det var det enda som jag orkade laga. Sen sov jag en stund. Riktigt skönt, nästan så man längtar till man får gåoch sova igen, hehe. Var dock tvungen att gå upp och åka ut till stallet. Bättre väder har man ju varit med om men pållen behöver ju motion. Mörkret är inte heller någon höjdare när man är så pass mörkrädd som jag är. För att behålla min psykiska hälsa sjöng jag psalmer och drömmde mig tillbaka till Husaröbryggan. Jag älskar att dagdrömma för allt blir så härligt när man får bestämma själv. När  jag kom  tillbaka till stallet hade Elisabeth någon form av middag. Det såg så underbart mysigt ut, massa levande ljus, värme, mat och gemenskap. Kände mig lite som flickan med svavelstickorna där jag stod kall och blöt utanför fönstret i mörkret. Fast det kanske var att överdramatisera en aning, haha.
Resten av kvällen går nog åt till sömn och några lama försök att plugga :) 

25/11

Sitter och lyssnar på winnerbäck och myser med ninen. Ingen riktig söndagskänsla ännu tackochlov . Inga trevliga planer för dagen  heller. Är tvungen att ta insläppet idag för Märta  skulle iväg någonstans :( stackars mig alltså.
Gårdagen var trevlig. Latade mig hela förmiddagen och sen var det party hos Sofia. Kände mig lite utanför tills mina flickor Josse och Tove anlände.  Kvällen blev på det hela taget ganska lyckad. Stannade kvar och hjälpte Sofia att städa efter och sen var jag trött så jag orkade inte gå hem utan sov kvar.
Ska nog ta och duscha nu, känner mig extremt dräggig x)

23/11 kväll

Jag fryser om min högra hand. Jag tycker det borde finnas datormöss (heter det så?) med värmeslingor i! Och ja, jag tycker att det mesta borde ha värmeslingor. Påminner mig om att jag har glömt vetevärmaren i mikron, jag har återigen svikit min älskade sängkamrat..
Denna kvällen ska jag tillbringa hemma för jag är så trött, har inte ens orkat byta om så jag sitter fortfarande i stalltröjan. Det kanske blir soffan, en bra film, en kopp té och en varm filt.  Eller så sitter jag vid datorn hela natten, vilket jag inte borde efetrsom det bara gör mig deppig. Slipper iaf ta morgonpasset i stallet i morgon, tack mamma.
 Fick biologiprovet idag.. jag fick G! o.O Var helt säkert på IG men jag låg tillochmed i övre gränsen. Så det kan gå..  Resten av lektionen pratade hon mest om parasiter och man fick veta en hel del som man gärna sluppit veta. Jag tror alla biologilärare har gått med i nån pakt om att de ska förstöra matlusten  för sina elever. Inte snällt :(
Åkte ut till stallet, men det var så äckligt väder att jag inte orkade rida. Så ska man inte göra,jag vet men det händer inte ofta faktiskt. Som kompensation satt jag och proppade i honom morötter medan vi väntade på bättre tider. Resulterade mest i att han fick  för sig att han var en hund och stod och slickade mina händer och ben.
Kanske skriver igen senare när jag börjar känna mig ensam.

20 dagar kvar

23/11

Jag är trött. Funderar på att skippa första lektionen för jag har inte gjort läxan och jag tror vi skulle ha läxförhör =/. Fredag idag iaf! Så skönt,och om en vecka är det advent :).
Måste säga att onsdagens fläskpannkaka blev något av en besvikelse. Den var platt, halv bränd och osalt. Så går det när man låter pappa göra den. Kollade på heores, det var spännande har jag för mig men minns inte vad som hände, haha.
Gårdagen började med fysik som vanligt. Det är väldigt sömmnframkallande med långlektion fysik  på morgonen, särskillt numera när det är mörk ute. Svenska prov. Eftersom jag inte kan skriva så tänkte jag att det här var min chans att göra något bra i svenska,  men inte då. Självklart består provet inte av frågor utan man ska låtsas att man  levde under upplysningstiden och skriva brev om sin resa i Frankrike och England. Jävla tant. Efter det orkade jag verkligen inte med min franskalärare, hon är så hurtig, så jag struntade i franskan och satt och åt med Elin väldigt länge istället :). 
Eftersom Tove var sjuk så red jag Baldur. Red ut med Märta och Prima. Han var jättesnäll faktiskt och varken bocka eller kicka en enda gång :O Han orkar nog inte bocka med mig för jag väger ju lite mer än vad Tove gör ^^ hahaha. 
Usch, måste gå utan linser idag för mitt ena öga är rött och kliar för fjärde dagen i rad. Jag hatar att inte se, men jag hatar mina glasögon ännu mer >.< Ja ja, man vill  ju inte bli blind..

21 dagar kvar 


21/11

Redan onsdag! Tiden bara flyger fram.. typ. Längtar väldigt till helgen, jag har faktiskt lite planerat :O
Veckan hittils har väl varit okej. Hade sovmorgon i måndags vilket var lite skönt. Enda nackdelen med sovmornar är att man inte är ensam uppe. Jag har extremt dåligt morgonhumör och står inte ut med att det är folk i köket när jag ska göra frukost >.<. Igår hade vi läxförhör i matte vilket jag struntat helt och hållet att plugga på så jag fick 0 poäng, hahahahha, fast han gillar nog mig endå (H). Efter skolan åkte jag ut till stallet, vid typ kvart i 4. Sen tog allt jättelång tid så  jag kom inte hem förrns halv 9. Men det var lite trevligt att rida iaf trots dåligt väder och att jag har lite träningvärk idag^^.  Det gjorde gympan lite jobbig. Vi spelade bandy och jag hade kul! Bandy ,jag och kul brukar inte gå ihop i vanliga fall :S Idag efter skolan följde Anders med mig hem för att plugga. Det blev inte så  mycket pluggande tyvärr så jag kommer misslyckas på svenskaprovet i morrn men det var trevligt ändå :).
Nu håller jag och pappa på att laga fläskpannkaka, precis vad jag längtade efter! Sen ska jag försöka erövra tv:n och kolla på heroes, tveksamt om jag kommer lyckas :P. Men nu är maten färdig, jag älskar mat!


22 dagar kvar

18/11

Pissiga söndagar. Nu sitter man här igen med den där äckliga klumpen i halsen och hoppas på att man ska bli sjuk eller nått så man får ligga hemma och bli ompysslad. Mamma har just pratat med mig om hur vi ska lösa mina "problem" i skolan. Nån jävel hade tydligen ringt hem och klagat. Jag orkar verkligen inte ta den diskussionen med henne för hon KAN helt enkelt inte förstå vad felet är,  hon låtsas att hon gör men det är bara så falskt. Fan! Nu kommer de säkert gå på mig i skolan också igen. 
Muffinsont...
Gårdagen var inte den roligaste jag varit med om heller. Åt en massa onyttigt och fick dåligt samvete. Kände mig så förbannat ensam, löjliga lilla jag. Alla var upptagna så jag satt vid datorn hela natten, självklart blev det inte direkt bättre av det, höhö.
Den här dagen började med godis (Y) Fuck me. Lättnad att åka till stallet.  Älskling, om du visste hur det värmer i hela kroppen när du kommer springande genom hagen för att jag visslar på dig. Och när du börjar gosa med mig när jag borstar dina öron, visserligen bara för att ta bort min uppmärksamhet från öronen men ändå, puss på mulen <3.
Tänkte att jag skulle läsa lite men fastnade här istället. Borde plugga matte också för vi har tydligen läxförhör i morrn och som vanligt så bryr jag mig inte om  att plugga förrns det är provdags, alltså kan jag det inte nu. Nån som vill ta en skolkdag i morrn? Eller nån som vill typ slå mig så jag tar tag i allt istället..

17/11

Vaknade tidigt idag men låg kvar och drömmde härliga medvetna drömmar i några timmar, det är riktigt skönt att bara ligga kvar och mysa. När jag gick  upp stod det en kastrull kokta päron och en lapp med order om att jag skulle äta dem,  riktigt slibbigt ingen höjdare direkt. Ingår tydligen i min mensvärksbehandling. Efter så bakade jag en vääldigt kladdig kladdkaka, var så  rädd att den inte skulle bli kladdig alls att jag tog ut den lite för tidigt :P Så nu är jag mätter :)
Igår var till en början ännu mer värdelös än torsdagen. De hade plockat bort min sovmorgon och lagt in det skriftliga engelskaNP. Jag skrev ingenting utan satt och dagdrömmde istället.  Det hade knappast spelat någon roll om jag brytt mig om att försöka för det går inte ändå, då skulle jag bara blivit lessen istället och det orkade jag inte. Sen hade vi biologi där vi lekte "Älgar och resurser" för att få en förståelse för hur en population fungerar x). Efter lunch skulle jag och Elin ha muntliga delen av engelskan. Inte helt oväntat gick det åt helvete och jag bröt ihop så  vi fick avbryta.  Förlåt Elin att jag förstörde för dig :( Men det går inte att hindra tårar, eller jag kan inte iaf. Jag behöver inte ens vara särskilt  lessen, det blir så endå :S. Jaja, det löser sig (kanske inte men hoppas kan man ju alltid). 
Åkte ut till stallet med Tove. Jag skulle tog en liten barbacka skritttur till gräsvolten och betade medans Tove red lite dressyr. Både Sofia och Hanna var ute, det är mycket roligare nu när det är mer ungdomar där :). 
Fick  pizza till  middag, mm gott gott. Sen gjorde jag mig iordning väldigt långsamt och gick  till  Tove. Missade typ hela Idol, men seriöst, vemfan vill se Carola :S. Martina klippte Sofia kort medan vi kollade på Vänner, det är en kul serie xD. 
Idag ska jag bara ta det lugnt. Tror inte ens jag har något att plugga på :O(bortsett från matte, men det räknas inte). Tror jag ska läsa lite i svenskaboken iaf. Ikväll ska både Sebastian och Jonathan äta middag här,  jag kommer inte alls känna mig ensam >.< Jag behöver ett strul ikväll, annars kommer jag sluta på mentalsjukhus eller nått..   


15/11

HIttils ganska värdelös dag. Var jättetrött i morse så jag sommnade en stund under fyisken och resten av tiden satt jag bara och glodde. Under svenskalektionen började jag få lite ont i huvuder och känna mig yr. Plötsligt blir jag helt illamående och var tvungen att springa till toan och spy x) Blev hemskickad av bibliotekarien för jag var helt blek och stod och darra när jag skulle låna en bok vi skulle läsa i svenskan. Populärmusik från vittula för övrigt, någon som har läst och har något intressant att säga om den? :P
Nu har jag bara legat och vilat. Känner mig mycket bättre igen vilket är bra. Måste vara frisk i morrn för jag har både muntligt och skriftligt nationelltprov i engelska, lycka till till mig  >.<. Ska nog proppa i mig lite vitaminer och sova en skvätt.

26 dagar kvar

14/11

Fryser som vanligt, det kanske är dags att odla vinterpäls ;)
Dagen har varit  helt okej. Riktigt kyligt i morse men jag klädde tappert på mig och gled ner till tåget (det var halt :P). Bussen var självklart sen så det hade gått lika snabbt att gå. 
Tråkiga lektioner.
Gympa! Det var riktigt kul. Vår uppvärmning var i världsklass sa han och undra om vi ville göra en hel aerobicslektion i trean (H) haha. Mest Elins förtjänst iofs,  men endå :).  När jag skulle hem  missade jag precis tåget, skulle ha hunnit om det inte var en seg hög med fjortisar vid spärrarna >.< Euuuw. Jag fick sitta och frysa fingrarna av mig i en kvart istället.
Har bara latat mig sen jag kom hem. Ska nog göra ett ryck snart och läsa lite svenska men först ska jag äta middag. Anna ska komma ihem idag tror jag, usch på henne också.

27 dagar kvar

13/11

Svin kallt! Jag sitter med min vetevärmare i underställ, veeery sexy. Ska nog sova snart för jag är riktigt trött av någon konstig anledning.. mmm kärlek på sängen.
Idag när jag vakna var det hel snöigt ute och jag ville bara krypa ner i och sova lite till. Mysigt visst och snö i all ära,  men det blir så inihelvete kallt >.< Men duktig som jag är så masa jag mig iväg endå. Det var motvind så jag fick massa snö i ögonen :'( haha.  Hade bara två lektioner.  Fick tillbaka kemiprovet med 23/25 poäng och mvg. Dessutom sa han att han inte ska kolla på proven vi skrev när vi hade Olof, tur för mig eftersom jag nästan fick ig på dem x) Bra dag.
Åkte direkt ut till stallet efter skolan med Tove. Red Sofias pålle. Det var riktigt kul med lite omväxling, han var så mycket känsligare och sviktig. Höll nästan på att flyga av, hahahah :P Sen hade jag insläppet och hade ju två hästar att ta hand om så jag kom inte hem förrns kvart i 8. Men det skulle tagit ännu längre tid om  jag inte fått hjälp av Tove, tackar tackar^^.
Jag har just gjort mig lite té i min fina kopp jag fick av Tove. Älskar den för den har så härlig form :). I morrn börjar jag tidigt också, onsdagar är nog min värsta dag. Gympa också, fast det blir nog inte jättejobbigt eftersom det ska vara "dans och lek"  :P. Nä nu fryser mina fotar..

28 dagar kvar 

12/11

Måndag igen usch, men bara  29 skoldagar till lovet (till skillnad från er på rönninge slutar jag på fredagen >.<).
Skippade mina skolkplaner idag iaf. Dagen har varit ganska tråkig,  fast som  tur var var den kortare än vanligt och jag slutade kvart över 12 :). Efter så hittade jag, Kenneth och Elin på koreografin till vår aerobicsuppvärmning vi ska ha på gympan på onsdag. Det var lite kul, hehe. Hoppas det går bra på onsdag också. På vägen hem köpte jag choklad, det var gott.
Igår  gjorde jag inget direkt. Gjorde Märta sällskap i stallet och mockade åt henne. Sen åt vi farsdagstårta, mm jammi. Fast stämmningen var inte den bästa. Jag hatar när folk är griniga, då vill man bara krypa ner och gömma sig under täcket.. tycker om mitt täcke.
Nu väntar jag på att pastan ska bli färdig, det blir köttfärssås till middag :) Och i morgon ska jag rida Powerplay(värga Påven! :S). Lite orolig för att det ska gå åt helvete, jag är ju inte lika bra som Sofia och han verkar ju vara lite jobbig med henne. Fast jag behöver ju inte försöka mig på värsta dressyren iofs :P
Men nu är maten färdig, mmm!

10/11 (11/11)

Jahapp, här är man igen. Hela huvudet känns uppskruvat, jag borde verkligen gå och lägga mig. Ska plugga lite i morrn.. rodhium... just nu känns det inte som det kommer gå någe bra. Sakna 9b, er kunde man lita på. Jag kommer aldrig klara av "vuxenlivet", buhu stackars mig. Ser själv hur löjligt det låter medan jag skriver (kan man  se hu något låter egentligen?),  men vem bryr sig, det är så jag känner.  Undra varför jag skriver här egenligen, för att få en liten kommentar till mitt liv kanske? Inte rätt tillfälle att tänka, det är en kväll för negativa tankar. Idag har jag saknat min lilla babyängel, hon  tyckte om mig, eller jag tror iaf hon gjorde det..kanske lite
Var med Josse och Tove i kväll <3



Vill bara ha lite närhet

10/11

Provet gick rätt åt helvete, blir inte förvånad om det blir ig. Men ärligt vet jag inte om det gått bättre om jag pluggat mer eftersom jag och läraren verkar ha helt olika uppfattningar om vad som är viktigt att kunna. Men det är  sådant som händer antar jag.
Efter skolan skulle pappa skjutsa ut mig ocg Tove till stallet, men självklart gick det inte och nå hans mobil så jag fick traska runt i hela skolan och leta efter honom istället >< Tillslut hittar jag honom så jag kan åka ut till stallet iaf. Prima var fortfarande svullen och lite varm så jag hjälpte Tove att löshoppa Baldur istället. Det gick inte jättebra, men det kunde gått värre :P Man  behöver nog vara fler om det ska gå riktigt bra.
När jag kom hem så var Märtas själsfrände här och skulle äta middag, han är riktigt trevlig ;) Efter så gick jag till Tove och kollade på Idol. Det var trevligt och Martina var där också, det var jättelängesen jag träffade henne. Sen snöade det så vi (eller dom snarare) hade snöbollskrig. Men eftersom  mina skor är så trasiga ville jag undvika att få in massa snö i dem så jag kollade på istället. Sen gick jag hem och sov..  
Idag har jag inte gjort något istortsett. Läste ut engelska boken The collector. Den var ganska bra och jag fattade typ allt :S haha. Och appropå engelska så ska jag ha en liten redovisning om rodhium på måndag. Hoppas det går bra..
Har lite huvudvärk nu,  jag tror min hjärna har vant sig av med att läsa för  jag får ofta det när jag läser nuförtiden. Förut lästa jag hela tiden och då var det inga problem. Jag var en sån udda och bokbesatt liten unge, jag bored varit lite mer social och utåtriktad så hade jag kanske lärt mig att det inte är farligt att hålla redovisning :P
Blää på snön, jag fryser...


9/11

Hej hej, sitter och är nervös över biologiprovet. Det känns som jag inte pluggat så mycket som jag borde,  fast det gör jag iofs aldrig^^.
I onsdags hade vi friskis på gympan,  det var jobbigt och hela min överkropp består av träningsvärk nu. Och nästa vecka ska vi ha uppvärmning, typsikt alltså. Vi  hade labb på eftermiddagen, men Ronnie var inte där så det blev bara biologilabb. Vi dissikerade bläckfisk, mussla och räka. Tyckte synd om musslan som fortfarande levde. Man såg verkligen hur den kämpade för att hålla ihop sig medan vi försökte skära upp den, stackarn :(. Resten av dagenn latade jag mig bara, "glömde" att plugga.
Igår så hände ingenting nästan. En ny tjej började på franskan men jag tycker hon verkar dryg, dessutom pratar hon bra franska vilket inte är så konstigt eftersom hon kom från steg 4 :S Så borde man inte få göra för nu känner jag mig dålig ju :P. Sen satt jag och Kenneth kvar på studiepass och pluggade mossor och lavar, hehe. Fast sen kom vi fram till att vi började prata om massa annat istället så jag gick hem för att plugga istället vilket inte gick så bra det heller. Inte förrns efter middagen då jag fick hjälp av mamma funkade det. De borde ha en kurs i studieteknik på skolan, det kunde jag böva ^^. 
Idag ska jag ut till stallet, men antagligen är han fortfarande svullen så jaag kan  bara ta en liten promenad med honom :( Min stackars älskling,  jag ska skämma bort dig <3. 
Sen är det ju faktisskt helg, glad glad.  Hitta på något?

31 skoldagar kvar

6/11 kväll

Jag har inget bättre för mig så jag tänkte skriva lite, hehe  :P
Jag har varit helt speedad hela dagen pga. provet men det har lagt sig nu och jag är trött istället. Det gick nog helt  okej fast har kommit på åtminstone 3 poäng jag missade och det var bara max 25 så jag är inte säker på att det räcker :(. Hoppas vi får tillbaka det i morrn iaf så jag slipper oroa mig så mycket, haha.
Fick creps till lunch, det var gott.  
För en gångs skull var det inte pang bom till stallet efter skolan utan jag hann vara hemma och ta det lite lugnt först. Kunde inte rida idag för det har varit fight i hagen igen så han var helt svullen i ena benet och så hade han tappat en sko. Men han skulle få byta hage i morrn iaf så kanske vi slipper fler skador. Hjälpte Tove när hon longera istället. Det är nästan lite tillfredställande att få jaga den elaka lilla ponnyn men en långpisk x)
Sovmorgon  i morrn, bara till 9 iofs men det är alltid något. Går å andra sidan till halv 5, usch usch det borde inte vara tillåtet ><. Hoppas det inte regnar, det är deprimerande. Iaf sånt här mesregn som det varit hela dagen, ska det regna kan det väl regna ordentligt. Eller så kan ju snön få komma. Längtar LÄNGTAR till jullovet! Bara 33 skoldagar kvar.
Nä nu ska jag göra mig en kopp té  och mysa med en av mina tjockisar framför House. Myspys..fast bättre om man inte bara hade en lite tjockis att mysa med...


6/11

Tisdagmorgon, fredag närmar sig..
Kemi prov idag och det känns  som  om  jag inte fattr någonting. Eller snarare, jag fattar när jag får det framför mig men att komma i håg det går inge vidare. Råkade ligga kvar i sängen en halvtimme idag,  tur att man har lite marginal, eller aa jag brukar ha onödigt mycket :P. 
Pluggade franska  i söndags iaf så jag kunde alla glosor (H) Egentligen struntade jag i det men jag kunde inte sommna så jag tänkte att lite franska säkert skulle göra mig sömmning, det funkade x). 
Gjorde inte så mycket i skolan, gick mest runt och frös. Hur svårt skulle det vara att bygga ihop husen så man slipper gå ute ;S hehe. När jag kom hem så la  jag mig och vila lite och självklart sommnade jag och sov till halv 9.  Då var det bara att gå upp och plugga kemi >< och sen sova igen. Jag är jättetrött ändå, längtar till jul. Fast idag ska jag ju ut till pållen,mys :) Men nu måste jag klä  på mig och shit..


4/11

Sista  kvällen på lovet. Vaknade ganska tidigt men låg kvar i flera timmar och drömmde mysiga drömmar för att slippa ta tag i dagen. När jag väl gått upp  åt jag lunch och sen satte jag mig  med mamma och börjad med kemin, prov på tisdag och jag fattar knappt något :(. Men det får gå som det går.
Igår kväll glodde jag på film hos Sofia med Tove, Syster, systers själfrände och Karro. Minns knappt vad filmen hette men något i stil med The sideways tror jag. Den innehöll väldigt mycket vinkännarsnack och var ganska tråkig. 
Man blir så deppig av mörkret och kylan som kommit, som  vanligt håller jag på att frysa fingrar och tår av mig. Man kan ju tycka att mitt späcklager skulle skydda mig men tydligen inte ;) haha. Vi har flyttat om i vardagsrummet också så vi fått lite mer av en tv-hörna, ganska mysigt. Men resten ser väldigt övermöblerat ut, vi har helt enkelt för mycket möbler. Pappa är för dålig på att göra sig av med saker. Funderar på att överge datorn och krypa upp framför nån film med en kopp té. Fast borde egentligen krypa upp med franskaboken istället eftersom jag redan struntat i den läxan två gånger.. kanske ska ta mig en sovmorgon i morrn *-) Eller nej det ska jag inte, stygg flicka, inte tänka så x) hahah. Men seriöst, inget mer skolk i år!  Fast det är inte så långt kvar på året faktiskt, får det till  7 veckor bara :O Det kommer säkert gå jättefort så jag inte hinner köpa juklappar, det borde man nog börja tänka på i god tid vilket inte är min starka sida. Och så måste jag önska mig något, hjärnstopp. Förstår inte hur alla andra kommer på  allt att önska sig :S.
Märker nu att jag bara försöker få tiden att går genom  att skriva massa skit, går ganska bra faktiskt ;).
Bara för det tog tankarna slut, det är nog bäst att avsluta inlägget ändå.
:)

3/11

Idag mår jag inte jättebra, aningens illamående. Skönt att min  griniga mor inte är hemma iaf. Fast hon kommer nog snart och då har pappa fått för sig att möblera om hela vardagsrummet, och jag måste hjälpa till :O. Annars så MÅSTE jag verkligen plugga idag, måste,måste,måste. Fifan. Sen ville Tove ha  sällskap till Andersson och hämta sin mobil, men jag orkar verkligen inte, jag känner mig elak och dålig nu :( Förlåt..
Igår var jag i stallet hela dagen nästan. Vi löshoppade Baldur och Prima.  Det gick ganska bra faktiskt :) Lollo var där också,  fast hon verkade inte ha så jättekul, hehe.  Jag har tappat mitt headset till mobilen också  :'( Smart jag.
På kvällen var vi hos Andersson, det var lite trevligt faktiskt. Var mest med min balkongpolare Josse, haha <3. Sen snöade det så  jag höll på att frysa ihjäl när jag skulle hem. Snart är lovet slut! :'( :'( skit också

2/11

Lovet är snart slut och jag har inte pluggat någonting alls. Det är bara att sätta igång..snart..
Har inte hänt så mycket sen sist. Kan inte ens komma på vad jag har gjort när jag tänker efter... ridit lite..varit med tjejerna. Och igår tog jag fel på  datumet som andreas fyllde, den 4:e inte den 2:a haha >.<.  Idag ska jag ut till stallet och sen ska jag försöka plugga tror  jag, men ofta jag hinner :P aja sånt som  händer..