Get out of my brain!

Godkväll igen
Hemma själv ikväll och är mörkrädd som fan just nu. Har tänt hela huset, satt på R.E.M och håller på att baka chokladmuffins x).
Idag har jag tagit det lugnt igen, kollat på film,suttit vid datorn och tagit ett bad :P.  Sen ringde Märtas polare Michelle till mig och undra om jag vill träffa henne och Maria som gick i samma  klass som mig i lågstadiet :P Det kan faktiskt bli lite trevligt och så får man ju nått att göra som omväxling :). Sen har Eva kommit hem från malta också men hon är sjuk så henne kan man inte träffa :(.
Snackade lite med Max nyss. Vill så gärna prata med honom men det är ändå jobbigt. Sitter hela tiden och håller på att gå sönder innuti, vill skrika ut allt jag känner för honom men kan inte sätta ord på det, och vilket fall så kan man knappast göra det. Varje gång innan jag ringer så känns det som det gör innan jag ska se en skräckfilm, nån sorts skräckblandad nervös förväntansfull känsla. Varför måste allt vara så konstigt. Och vad patetiskt det känns att skriva det i sin blogg -.- men aja skit samma
Nu sitter jag och äter mina muffins,de blev riktigt goda faktiskt ^^
Funderar på att dra igång nån lättsamm  film och sova i soffan 8-) får så..
Godnatt

I must be fine because my heart's still beating

:)
Dagen: Vakna tidigt för folk var uppe vid 7, på sommarlovet! :S Fast sen låg jag och drog mig /sov till 1 ungefär^^. Jag gick upp och åt frukost, satte mig vid datorn. Det visar sig att ljudet funka om man hade hörlurar  i , fan vad nice med min älskade musik igen! Sen åkte jag till stallet och red en liten sväng. När jag kom hem så tog jag en dusch och efter det åt jag middag, grekisk sallad :) Äckel-syster anna har tydligen blivit tsm med en av pappas elever och han var här och åt med oss, jag kan bara beklaga honom x) haha. Sen kom pappas polare och skulle fixa ljudet helt men de lyckades istället fixa så det inte funkade i lurar heller igen -.-, jag är sur. Nu sitter jag här och det är ingen som vill prata/va med mig :'(  hehe. Kan alla  inte bara komma hem till mig igen ;).
Aja, i morgon åker Äckel-syrra tillbaka till sitt jobb, alltid något bra iaf :)
Natti

Ser vi i syne nu igen

Godkväll
Ännu en ganska händelselös dag. fast idag har jag faktiskt städat mitt rum! Det ni, applåder till mig :P Det blev mycket rent och fin,iaf det man ser x) haha. Sen hängde jag tvätt ute i solen =) och så käkade jag grillad kyckling med potatis för de andra skulle käka sill... Juste ja, min äckelsyrra kom hem idag och ska va hemma i morrn med men sen åker hon som tur är tillbaka till sitt jobb ,phew^^. Jaha, har suttit här en bra stund nu,spelat massa ttris och har ett nytt rekord, level 39 :D haha vilket liv man har. Dessutom börjar jag bli ganska så trött på musiken på min mp3, men det funkar ju inte att lägga över från datorn :S jag döör..jag önskar att jag också var lite teknisk^^.
Men har ingenting att säga typ:P Och det är ändå ingen som kommenterar ju:@
hejdå


Nu går vi mot mörkare tider

:)
Har haft bland de tråkigaste midsommrarna hittils. Jag var med familjen (mamma och pappa) hos våra solförmörkelse-vänner, jippi! inte -.- . Först var vi vid en majstång (undra egentligen varför det heter MAJstång när det är juni :S ) då fick hälften försig att ta en 4 km promenad runt en sjö,helt onödigt tyckte jag så jag satt kvar i 2h och gjorde ingenting. Sen glodde vi på folk som dansa och sen kollade vi på några gruv schakt som fanns där. Sen åkte vi till deras torp och åt mat, sill och potatis. Jag var helt osugen på sill så jag åt nån konstig laxgratäng istället.. Så  fick de vuxna för sig att vi skulle sova där, eller jag sov knappt något eftersom min kära mor  snarkar extremt högt x| ,Jahapp sen satt jag och hade tråkigt tills3 tiden idag när det var lunch och sen åkte vi Äntligen hem igen :P Oj vad skönt det var att få klaga lite^^.
Om en vecka så kommer syster hem!  det ska bli trevligt, hoppas bara inte man blir uttvingad till landet för det skulle va ganska segt faktiskt..
Men men,om  nån vill hitta på nått så hör av er :)
Hejdåe

För du kan inte se hur fel jag är

Tjo!
Jahapp,då sitter man  här igen :P har inte gjort så mycket sen sist. Var hemma hos Josse med Tove igår och  kollade på brokeback mountain (stavning? ^^)  Den är så söt men lite små seg ibland. Sen idag så var jag ute och red med Sofia och Denise vilket var trevligt. Red kingen, snacka om skillnad! han är så liten..
Imorgon är det midsommar och jag antar att jag ska med familjen och träffa nån annan familj vilket antagligen kommer va as segt, saknar min älsklings syster :( men men...
Jag är väldigt gosis sugen just nu,eller egentligen vill jag nog bara ha något att sysselsätta mig med och äta är ju trevligt. Haha vad äckligt det låter x).  
Aja kanske skriver mer senare i natt, ha det!


I'm sure it is bright

Hej hej
Karro kunde inte segla med mig så jag var hemma och sov istället.Men hob får bjuda mig på en bulle som ursäkt sen :P. Sen var jag hos pållen lite och efter det så satt jag vid datorn.. jag har aldeles för mycket tid, pallar inte tänka så mycket utan vill bara..vara typ..bajs också.
Men snart är det arvika! Tove och Eva,älskar er!
Bara för att alla andra^^
Skriv ditt namn med lillfingret: klara
Skriv ditt namn med armbågen: klara
Skriv ditt namn med pannan: mk,olxcrftgcx
Skriv ditt namn med foten: klara
Skriv ditt namn med näsan: klara
Äger jag eller vad :P
Aja har inget att skriva.

Mormor power!

Morrn.
Vakna för en stund sen..Mamma har fårtt sommarlov så hon var uppe  och väckte mig =/ visserligen var det nog dags att vakna vilket fall men ändå^^.
Igår var jag i Stan med Fredrik och Johan och Tove. Vi gick på bio och såg Hostel 2 typ,den var ju inte jätte bra,mer äcklig..  sen var vi på donken två gånger x) haha och till sist var vi hemma hos fredde och spelade tv spel. Jag ägde ju egentligen men de bara sabotera för mig så det  gick dåligt ;( Det var askul att träffa dem iaf för det är roliga människor. När vi skulle  hem  upptäckte jag att mitt busskort var borta "/ hoppas det är hemma  hos fredde annars blir jag lessen och halvmördad av min mor typ... och så missade vi bussen precis, fett irriterande.
Idag ska jag följa med Karro (märtas kompis :P) och segla i Torpa, får träffa lite männsikor jag inte sett på ca 2 år :) hoppas det blir trevligt.
hm...mina ben kliar..om det var någon som ville veta det. Jag funtar på att ta en dusch nu, så  hejdå

Vår fångdräkt ät vårt egna knutna jag

Hej hej
Idag har jag varit på Husarö. Det var mycket trevligt trots ihållande regn.  Har saknat min allra finaste syster <33.
Först hade vi mässa i konfirmand salen och som vanligt fick Märta mig att börja asgarva på alla allvarliga ställen x) Gullungen. Efter mässan åt vi lunch tillsammans,kycklingsallad med baguette vilket var väldigt gott.Sen umgicks vi mest. Träffade Doffe och Oskar som tydligen var ledare i år. Sen åkte vi hem med båten igen, den tar ca 2,5h men jag höll  mig road genom att prata med Märtas kompis Karro, hon är skojjig :P. Sen när  jag kom hem satte jag mig här...det är segt.
I morgon ska jag och Tove träffa Fredrik och Johan från konfan :D det ska bli phett trevligt för det var as länge sen.
Aja har inget att skriva förjag är på pissigt humör och vill inte smitta av mig ^^

Tänk vilken tur att jordgubbar finns

Hellow
Super skönt med sommarlov, även om det blir lite tråkigt när man inte pallar göra nått ^^.
Numera gör jag nästan ingenting på dagarna. Brukar vakna sent glo på nån film kanske,sitta vid datorn ,åka till stallet om jag pallar och sen träffa någon eller sitta vid datorn igen, händelserikt värre :P. Har iaf kommit fram till att min pålle nog inte hatar mig trots allt, han låter sig iaf fångas igen =). Och någon dag ska jag Tove och eventuellt Sofia rida till kalleviken och bada med pållarna,  det ska bli as mysigt, längtar! Igår lånade jag två böcker av Tove som jag har läst idag,jag borde börja läsa mer igen för det är trevligt...men har haft så ont om tid på senare tid :(. Snart ska jag och mamma äta jordgubbar med vispgrädde, det är väldigt gott...iaf om man öser på socker x) haha. fast smultron är egentligen godare, synd att det inte finns  lika mycket av dem, fast jag såg en massa när jag var ute och red..kanske ska ta med en burk någon dag och plocka ^^.
Imorgon ska jag och Tove åka till  Husarö och hälsa på min syrra som håller på att konfirmera sig. Det ska bli trevligt för jag saknar henne faktiskt :(  Hon är snäll syster till skillnad från det andra äcklet, hoppas hon aldrig kommer hem igen...
Nu sitter jag och snackar med Fredrik från konfan :) Kul  för det var as länge sen sist. Fredrik er snel besservisser hest x) haha.
Aja nu ska jag vispa grädden ,jammi <3 hejdå

..Och därför vill jag sjunga att bruna ben är bra

Hej hej hej
Gissa vems dator som funkar igen, va? va? Fan vad skönt!
Nu är det äntligen sommarlov! underbart.. Fest i fredags och det var kul tyckte jag iaf ^^. Annars har jag mest tagit det lugnt, badat och sådant de senaste dagarna. Jag känner mig jätte lat haha. Men igårvar jag iallafall med Max som har flyttat och vi gick faktiskt ganska mycket för lyckades låsa ut oss och var tvungna att gå värsta långt för att få tag på en nyckel x) Det var trevligt i alla fall =)
Föresten har min häst börjat hata mig :'( han vägrar att blifångad i hagen, gaaah jag svär det är bara för att jag är med x). 
jag är hungrig men det finns ingen god müsli och inga goda mackor :( funtar på att gå dirkt på lunchen istället *-) hehe men nu har jag inget att skriva :D
hejdå

Du kan inte tvinga dina ben att börja gå

Hej hej igen.
Jag tror jag döör, min dator blev lagad men sen skulle vi installera en brandvägg och så dog den IGEN! :@ så irriterande.
Idag har jag vart med Tove och Lollo, vi hälsade på i skolan och snacka med Åsa, Ann-britt och Lasse, åsa ska flyttta till frankrike den jäveln :(. Sen satt vi och myste på kaffestugan i solen :) det är sommar nu! Igår red jag en lång tur i solen, rakt genom centrum x) haha fan vad folk glodde. På senaste tiden har jag inte gjort så mycket, missade Max student i fredags :( lite synd, men men. Sen kom jag på den smarta idén att lägga in musik på mp3:n frrån Toves dator, äntligen har jag musik igen, älska! Har inga lektioner kvar nu, det ska bli underbart skönt med lov så det finns inte, jag funderar på att rymma till Klipporna eller något så jag aldrig behöver gå i skolan mer^^ jag menar, det känns så onödigt för jag vill inte lära mig något, jag vill inte bli något heller..suck..Men man har ju inte mycket till val...undra vad pappa kommer säga om jag berättar att jag nästan fick IG i historia, tror jag hoppar det, heh^^.  Just nu sitter jag på padres jobb, han är lärare om nån inte visste det. Sitter i utrustningsrummet bland alla tält och dylikt. I morgon ska vi ha stormköks och tältuppsättar träning här, det ska bli intressant att se hur bra folk är på det :P. appropå ingenting så tror jag att jag har börjat bli lite brun på armarna, haha. känns som jag bara skriver massa skit, men det är skönt att skriva av sig lite, kanske borde skaffa en dagbok istället men det känns bara knäppt att skriva till en bok liksom x).
Aja hejdå!
Fredag<33 (avslutning^^)