28/4

Sitter hos Mattias nu, gick hem efter första lektionen pga dåligt humör. Jag är helt enkelt väldigt förbannad, 
utan direkt anledning. Ända sen i morse har jag hoppats på att någon ska säga något så jag skulle få skrika lite, men inte då..
Mattias är och lunchar med sin gammla chef så jag har inte träffat honom ännu, längtar till han kommer för jag tror jag kan bli på bättre humör då.
I helgen har det väl inte hänt så mycket. Var ute en sväng med min älskling i lördags( pållen alltså). Jag kommer sakna honom när vi lämmnat tillbaka honom, det är ju bara en månad kvar nu. Min underbara pojke, har nog aldrig träffat en snällare häst.. Har ju haft honom i två år nu och så hade vi ju Pelle i ett år innan det så det kommer kännas ovant att inte vara i stallet något. Fast det blir ju mer tid över till pluggandet då, för jag kommer säääkert plugga massa mer x) Appropå  det så fick jag ett par väldigt fina ig-varningar idag, svenska B och engelska B. Grattis Klara, du är så duktig.
Well.. Fest hos Danne i lördags. drack en aning för mycket så kvällen fick ett ganska abrupt slut men innan var det väldigt trevligt tycker jag :). Söndagen blev däremot inte lika trevlig eftersom jag hade huvudvärk och illamående större delen av dagen, men jag antara att uttrycket 2skyll dig själv" passar ganska bra här.
Sitter och lyssnar på Lullaby med The cure, väldigt skön låt måste jag säga..
 Ska ta och läsa lite andra bloggar. 

26/4

Jag fyller 18 om exakt 6 månader kom jag just fram till. Längtar som fan, frihet!
Sitter hos Tove, hon ligger och läser. Väntar av någon underlig anledning på Mattias som var någonstans bort åt helvete för jag ska sova där inatt. Genomtänkt. Så nu får jag passa på att sitta vid datorn på natten vilket var väldigt länge sen sist.

Fredag idag iaf och det är väldigt skönt med helg. Hade bara en lektion idag (egentligen två men den ena kan ta sig). Åkte direkt till stallet efter och red en sväng med Primapojken. Var trevligt väder men vi höll på att trampa på en kopparorm i början så jag hade ormnojja (Ja,jag vet att det inte är en orm utan en ödla men den rör sig på samma vidriga sätt!) resten av vägen x). Tog ett långt skönt bad och sen så träffade jag mina flickor. Vi spelade fotboll i skönviksparken och sen gick vi hem till Kakan och gjorde typ ingenting som omväxling. Sen skulle alla gå så jag följde med Tove hem och här sitter jag nu.
Annars har det väl inte hänt så mycket... Bråkade med pappa i onsdags.. Han slängde mig i golvet och jag slog honom med en kastrull, sen gick jag hem till Mattias iförd mina fina prickiga pyjamasbyxor :p Så det kan gå..
Well.. slut på idéer, eller snarare händelser i mitt liv.


24/4

Sitter i skolan och håller på att dö av värmeslag (inte riktigt kanske,men varmt är det iaf). Men man ska inte klaga nu när det äntligen är fint väder. Idag har jag haft värsta flytet. Först bestämmde jag mig för att skippa fysiken och ta sovmorgon istället och sen körde Mattias mig till skolan så jag kom 10 min efter att svenskan ska börja men det visade sig att fysikläraren var sjuk och att svenskan var en kvart uppskjuten aå jag misasde ingenting ändå :P Nu har jag just ätit och ska snart på nån projektarbetesredovisning. Sen ska jag åka hem och kanske plugga lite och så ska jag fika med Tovelitott <3 Myspys. Efter det blir det solskenstur med Primapojken :) Men nu måste jag gå!


22/4

Tisdag och "sovmorgon". Vaknar ändå jättetidigt och får för mig att jag har försovit mig. Var lite segt att gå upp i morse trots det underbara vädret för jag har ingen vidare rolig dag framför mig. Går till 16.10 och sen ska jag ut till stallet och inte rida eftersom han fortfarande är lite knas i benet. Efter det ska jag plugga hela kvällen! Så det så. Får vi se hur det går. Kom just på att jag glömde min bok hos Mattias, ska läsa 200 sidor till på torsdag och har inte börjat. Planering är väl inte min starka sida är jag rädd.
Gårdagen var lika tråkig som måndagar brukar vara. Men slutade tidigare för vi hade inte sista lektionen heller. Satt hemma hela eftermiddagen och lyssnade på en hörbok och åt massa pga ren tristess. Jag blir knäpp av att inte ha något att göra (jag hade iofs massa jag kunde pluggat men det är faktiskt ännu värre). Vid 8-tiden kom Mattias och hämtade mig iaf. Så lugnt och skönt... här hemma for alla runt som hysteriska hönor utan någon egentlig anledning.
En bra sak med dagen är som sagt det fina vädret. Allt har gått så fort, senaste dagarna har det bara ploppat upp alla möjliga fina blommor. Man borde tillbringa hela dagen ute i solen så kanske man skulle bli lite piggare, men istället stänger de in en i dåligt ventilerade lektionssalar och förväntar sig att man ska ha energi nog till att tänka.
Hursomhelst. Någon som slutar tidigt på torsdag och kanske vill fika eller picknicka eller nått sånt med mig? Snälla (A)


21/4

Hur lyckas jag? Ingen första lektion idag heller.. Dock var jag bara här en timme för tidigt denna gången. Son ni kanske förstod så sitter jag i skolan nu. Äckelpäckel måndag igen. Fast nästa vecka går jag bara två dagar i skolan så jag har något att se fram emot. Prov i biologi på fredag, tema evolutionen (vet inte ens hur man stavar till det). det blir till att plugga i veckan då.. lycka till! ha..ha..ha..
Helgen har jag tillbringat med och hos Mattias. Trevligt trevligt, fast saknar flickorna :(  Så det får jag ta och ändra lite på..
Har väl inget mer att skriva för tillfället. Min skriv inspiration är inte så stor för tillfället.

18/4

Sitter i skolan nu. Vi skulle tydligen inte ha första lektionen så jag kom hit 2h tidigare än jag hade behövt. Fast det gör inget för tidiga mornar är en av de saker jag älskar mest här i världen.
Struntade att gå till skolan igår så jag tillbringade förmiddagen med att städa rummet och måla naglarna. Sen ååkte jag ut till stallet vid halv 2 tiden för att rida men Prima har troligtvis sträckt sig i höger bak och var halt så det var bara att försöka fördriva tiden fram till kl 5 är pållarna skulle in från hagen. Hjälpte Martina att hoppa lite med Baldur undertiden. Det gick faktiskt väldigt bra, han hoppade riktigt fint och klarade 70 cm! (Bra för att vara honom).
 Sen var jag med Mattias som omväxling.. Mamma blev lite ledsen för att jag inte skulle vara hemma och jag fick lite dåligt samvete, men jag pallar inte. Efter en stund glömde jag iaf bort allt jobbigt alltid när jag är med honom, det är så skönt.
Hoppas det blir fint väder idag igen, man blir så glad när det är vårväder och sol. Fast bara för det kommer det säkert snöa eller nått. Nu börjar jag skriva om vädret vilket betyder idétorka. Jag som hade tänkt fördriva lite längre tid här men det blir nog svårt. Får ta och sätt mig i en soffa någonstans och lyssna på musik istället.

17/4

Tiden bara flyger fram, dagarna susar förbi utan att någonting egentligen händer.
Jag har varit sjukt trött hela veckan i skolan och har tillbringat en hel del tid med tankarna på annat håll och huvudet på skolbänken. Lärarna blir inte så glada men jag har kommit fram till en hel del itressanta saker och ännu fler ointressanta saker.
Igår var en bra dag, eller jag gjorde den bra. Vaknade med ett stort leende och bestämde mig för att inte låta någonting alls förstöra det. Lät alltså alla dåliga tankar rinna av mig :) Åkte till Mattias direkt efter skolan <3 En fristad.
Idag är mina två första lektioner inställda.  De flesta i klassen är alltså lediga idag, men  inet jag som   läser franska >.< Känns egentligen lite onödigt att åka dit och ha en 40 min lång lektion men jag antar att jag är så illa tvungen. Tror jag ska åka  lite tidigare och äta lunch innan också.
Anna är hemma nu och jag stör mig redan på det. Fast jag får väl stå ut, hon kommer iaf inte hem något mer på resten av terminen ( ja, jag är hemsk men det är hon också).
 Men nu ska jag ta och rensa lite tvätt så jag får lite rena kläder att ta på mig. 

15/4

Tisdag.. Nästan bara på  tisdagsmornar som jag har tid att skriva numera,   men det gör mig inte så mycket. Skönt att inte vara helt datorberoende som jag var förut.
Lördagkvällen blev väl inte helt lyckad, eller aa första halvan var trevlig men sen lyckades jag börja bråka med Mattias.. Bra jobbat Klara (Y) Ska inte gå in på några otrevliga detaljer och det löste sig väl sen. Fast jag var sjukt nervös när jag skulle träffa Frida(hon som Mattias bor med) igen igår, skämmdes så inihelvete. Det här ska vi inte göra om.
På söndagen fyllde ju pappa 59 år (gammling!). Glömmde eller snarare orkade inte komma ihåg det på morgonen så jag stannade hos Mattias  och bara myste nästan hela dagen, sen krävdes min närvaro hemma när vi skulle äta tårta. Han fick iaf lite strumpor och sen billjett till R.E.M som spelar i september och som vi ska se tillsammans :).
Låg resten av kvällen i sängen och lyssnade på musik för jag kunde inte sova någe vidare. Tillslut så slängde jag dock (av misstag) mitt headset i ett mjölkglas och sommnade.
Gårdagen var en total trött-dag. satt och halvsov större delen och efter matten kom jag fram till att jag inte skulle orka hänga med på de resterande lektionerna heller utan gick hem till Mattias istället. Har börjat skolka mer på senaste tiden och det är inge bra, men jag orkar verkligen inte. Jag har ingen motivation alls till att plugga,  jag vill ju helst inte bli något alls utan bara få gräva ner mig i en kulle och få leva isolerad i min egen lilla värld där ingen behöver bry sig. Men jag antar att det inte är något valbart alternativ.

Idag ska jag ta stallet för mamma är ju fortfarande som hon är. Fast en snabb galopp skulle inte vara helt fel faktiskt, få känna alla musklerna jobba och känna hur ögonen börjar tåras av vinden, skulle kunna fortsätta i all evighet.. men det orkar ju inte min lilla älskling :P Det kommer bli jobbigt att lämmna tillbaka honom nu till sommaren.. :( Fast det blir nog lite skönt också att inte åka till stallet flera gånger i veckan, det var 3 år sen sist. Tidsöverflöd.
Sitter mest och skriver nu för att fördriva tiden till jag ska gå vilket är om 10 min nu. Att jag aldrig lär mig att inte gå upp för tidigt när jag har sovmorgon, varför får jag för mig att det som i vanligafall tar 45 min skulle ta 1h och 45 min :S 
Hursomhelst
Elin åkte till tyskland igår så nu är det bara jag och Kenneth i några dagar. Gillar Kenneth, han förstår mig och vi har samma humor x)  Men nu måste jag gå  och packa min väska med alla böcker jag måste ha med mig, vilka knappt är några iofs men ändå, det ska göras och helst innnan jag lyckas fåbråttom vilket jag brukar lyckas med.


12/4

Nu när jag skrev datumet kom  jag fram till att pappa fyller år i morrn. Det hade jag helt glömt bort, eller snarare hade  jag glömt vilket datum det var idag/hela veckan.
Sitter och är moraliskt stöd åt pappa medan han lagar ungsstekt falukorv till mig, jag är väldigt hungrig för jag har inte ätit frukost utan tillbringade hela förmiddagen i stallet. Först var hovis där och sen red jag ut en sväng med pappa. Det är lite kul för han blir jättestolt efter varje gång han ridit x)
Humhum. Ska till Mattias ikväll på inflyttningsfest. Det blir säkert trevligt.. men ska duscha nu. Har ingen skrivinspiration ändå.

8/4

35 skoldagar kvar till sommarlovet! Dags att börja nerräkningen ;)
Har istortsett inte suttit något vid datorn sen sist och det var alltså 10 dagar sen jag skrev. Självklart har jag inte minne nog att komma ihåg saker som hänt under enn så lång tid (åtminstone inte ork nog att dra mig till minnes).
Mamma har bränt ut sig igen... hon ligger bara i sängen och har panikångest och har ingen energi för något alls.  Det är fel! Mamma ska inte vara sån.. Jag vet att jag låter hemsk nu för jag menar hon är ju människa som alla andra och har väl rätt att krascha hon med, Men det känns ändå så fel att behöva trösta henne för det ska ju vara tvärtom. Försöker att inte vara hemma så mycket så jag slipper se det.
Min lilla Tovelitott har blivit stor flicka och fyllt 18, Grattis på henne! (i efterskott dårå). Vi firade henne i fredags med middag. Mysigt att bara vara vi flickor igen. Finaste tjejen, blev så glad när du inte hade långärmat (vet inte om  det betyder något men det känndes ändå bra). Du måste göra mig sällskap på Arvika ju!
Oväntat nog så har jag varit en hel del med Mattelitias (haha).  Kanske för mycket? Eller jag tycker ju inte att det är förmycket men jag tror nog jag har försummat mina vänner en del :( Vill inte vara en svikare men det blir svårt när man är.. ja .. kär kanske. Whatever.
Ska börja traska till tåger om en 40 min och här sitter jag fortfarande i pyjamas. Funderar på att ha kjol idag. Det enda jobbiga är att väskan håller på att haka i kjolen hela tiden och jag vill ju inte visa min extremt charmiga bakdel för alla på tåget. Kanske ska skaffa mig en speciel kjolväska
Skolan börjar gå sämmre. Allt oftare får jag den där klumpen i halsen igen. Jag är helt enkelt inkompetent. Börjar tveka på  om jag ska läsa vidare.. måste ju göra det om jag ska få nån specefik utbildning men är det verkligen värt det? Fast jag antar att det blir svårt att få jobb annars. Men man kan ju tycka att det kunde räcka med 12 års skolgång. Men det löser sig! Det gör alltid det och man ska inte oroa sig för mycket, inte ta i så mycket. Annars ligger man där som mamma en vacker dag och kan helt plötsligt inte göra någonting alls.
Men nu måste jag göra mig iordning om jag ska hinna till skolan!