25/2

Lov,lov,lov. Det känns inte ännu utan jag har söndagskänsla. Borde ta mig i kragen och göra något,  det är så fint väder ju. Eller så  kan jag ju alltid börja med allt plugg jag har att göra, jippiyey.
I fredags red jag ut med Tove, kul med sällskap som omväxling :) Sen tillbringade jag kvällen och natten hos Mattias,vi kollade på Alien vs Predator 2. Ganska så värdelös film måste jag säga, förstod inte riktigt själva meningen med den. Fast man slapp iaf anstränga hjärnan så mycket :P
Lördag kväll var det middag hos Josse, myspys även om vi  inte gjorde så jättemycket. Kom hem ganska tidigt.
Söndag så var det pållen igen. Jag och Tove gjorde ett försök att löshoppa lite. Baldur var väldigt duktig medan det inte gick lika bra för Prima, han blir så uppspelt att han är lite svårkontrollerad. Kvällen var väldigt lugn, var hemma och kollade på tv och satt vid datorn. Sov tidigt igen.
Idag har Anna åkt tillbaka till Skara, Yes!

22/2

Sitter för närvarande i skolan och har biologi lektion. Ska egentligen skriva på min och Idas artikel om genmodifierade barn men hon är borta och jag är inte tillräckligt smart.

Veckan hittils har varit ganska skön. Var hemma både tisdag och onsdag och pluggade matte eftersom jag kom fram till att jag inte hade energi nog till att både vara i skolan och plugga hemma.

Igår var det matteprov och jag lyckades misslyckas en aning igen, men inte så farligt skulle jag tro. Tog fel på klockan en timme under provet och stressade som fan tills jag upptäckte mitt misstag, aningens irriterande måste jag säga.

Efter skolan så åkte jag till stallet och pysslade lite. Red ut en sväng med Martina och Baldur som visade sig vara en riktig liten kämpe när vi rejsade. En lite halv läskig incident var när vi nästan krockade med ett vildsvin i mörkret när vi galloperade på en grusväg som denne höll på att korsa. Då är man glad att man har en snäll pålle :) <3
Idag ska jag första till stallet och sen ska jag glo på film med Mattias. Skönt som inihelvete det ska bli med lov. Det börjar om 33 min!


18/2

Jag tror jag håller på att bli förkyld förhela mitt käkparti värker och det kliar i halsen. Om jag är sjuk på lovet kommer jag bli riktigt ledsen. Annars så tuffar livet på som vanligt ungefär. Inget händer egentligen och kanske bra det, det är  ju så mycket lättare att hantera gamla vanor än nya läskiga situationer.
Whatever
Fick reda på lite trevliga saker idag iaf. Både Håkan och Kent kommer till arvikafestivalen och R.E.M ska  spela i september. Något att se fram emot.
Nu är det matdags och efter det ska jag plugga matte eftersom jag har prov på fredag och jag har inte börjat plugga ännu. Så typiskt mig.

14/2

Romme igår. Var kul, fast Tove var inte så pigg på att åka så jag och Sofia åkte tillsammans istället. Idag har jag träningsvärk i vaderna..
Allahjärtansdag.. urk. Den dagen borde avskaffasså vi ensamma jävlar slipper bli deppiga och äta oss feta på geléhjärtan. Min date för dagen var min pålle <3 Höll  dock på  att frysa sönder eftersom det var svinkallt och blåste massor.
image17

Nu är det middag, det blir hamburgare.

12/2

Var visst ett tag sen jag skrev, men jag är inte inne på datorn lika mycket längre av nån konstig anledning.
Orkar inte dra mig till minnes om nått speciellt  har hänt sen sist, men helgen var allmänt trevlig iaf och nu är det knappt två veckor till sportlovet. Då jävlar! Haha.
Vaknade och upptäckte att det var frost igen. Har gett upp hoppet om en vinter redan så nu kan den ta sitt pick  och pack och dra någon annan stans. Hit med våren istället, hoppets årstid. 
I  kväll ska jag sova hos Tovelitott för vi ska till Romme imorrn :) <3 Har inte varit där sen i åttan så det blir nog kul.

6/2

Nu har jag endast två lektioner kvar denna veckan! Sånna saker blir man glad av.
Måndagen var en bra dag för en gångs skull. Hade varken gjort franska eller engelska läxan så jag bestämde mig för att strunta i dessa lektioner och ta en lång sovmorgon istället. Sov länge och sen Kollade jag på Leon (kanske med en sån " é" ?), en väldigt bra film tycker jag. Sen gcik jag till skolan och då var det härlig vårsol och jag blev helt sprallig, tänk att lite sol kan göra en så glad. Upptäckte att jag råkademissa fysiken också av bara farten så det blev bara två lektioner för min del. På kvällen var det öppethus på skolan som jag skulle vara med på. Ingen mening att åka hem så vi stannade kvar och spelade volleyboll. Det var inte så mycket folk som kom och jag pratade nog inte med någon på öppethuset, länsade pepparkaksburken som stod vid vårt bord istället haha, jag i ett nötskal :).
Tisdagen blev en desto jobbigare dag för jag slutade fyra, två nya kurser börjar den här veckan så två  sovmorgonar och två eftermiddagar försvinner. Sista lektionen hade jag hemsk huvudvärk och var illamående. Självklart sätter jag mig bredvid en tjej som pratade hela tiden! Det var nära att jag tappade tålamodet och gjorde något våldsamt. Sen åkte jag hem och for till pållen men red inte för vårt sällskap i form av Baldur hade plockat av sig en sko. Påvägen hem stannade på på konsum för att kompletera vårt förråd av semelingredienser  vilket inte gick någe vidare då både bröd och grädden var slut. Det blir till och äta semla idag istället :)
Annars blir det till att ta det lugnt idag, ska ta ochgöra en razzia i Annas rum efter en bra film. det kan ju faktiskt hända att hon glömt någon.

3/2

Har inte varit inne på datorn på några dagar nu. Har inte ens saknat det. Mamma var en sväng på bibblan åt mig så jag tillbringade lördagskvällen med att läsa. Det brukade jag alltid göra förut, jag tillbringade all min tid med att läsa. Saknar lite.
Sitter och försöker minnas veckan men det är bara en storm av bilder som kan ha hänt närsomhelst. Oviktigt. Det mesta är egentligen oviktigt. Framförallt jag själv.
Tove, du är det finaste jag någonsin sett.