31/10

Två veckor sen sist. Har ingenting att skriva egentligen. Har fyllt 18 år,grattis till mig. Ikväll tänkte flickorna ta med mig ut men det är egentligen det sista jag har lust med men det kanske blir trevligt närman väl kommit iväg. Har inget att ta påmig heller, eller nått att ta på mig har jag ju men  jag lär väl bli sunkigast som vanligt. Jävla pisslov. Nästan skönt att det snart är slut. Aja ska försöka övertala syrran  att låna mig något fint men det lär  jag väl antagligen inte få.

17/10

Fredag! Väldigt skönt.
Sitter i datasalen och väntar på Kenneth. Vi har haft samhällsprov och jag blev färdig lite tidigare eftersom jag inte har pluggat. Jag och Kenneth ska skriva en labbrapport tillsammans om "Löslighetsprodukten för blyklorid" som vi hade en labration om förra fredagen.
Svenskan gick helt okej igår faktiskt trots att jag inte pluggade något. Fick G iaf. och eftersom jag har legat på IG-varning i svenska sen i ettan så har jag knappast någon chans att få mer än det ändå. Efter skolan så åkte jag hem och slöade lite innan jag skulle till stallet. Anna håller på med något arbete och ville filma lite på lektionen så hon skjutsade mig. Fick Nalle Puh igen ( det var honom jag hade på hoppningen). det gick betydligt bättre än sist men jobbigt var det. Efter typ 10 min känndes det som om mina lår skulle trilla av pga allt drivande.
Ikväll ska jag och pappa på bio och se Barnhemmet. Hoppas den är bra, har hört att den ska vara läskig så det är skönt att jag ska sova med Mattias sen iaf.
Men ska försöka leta upp Kenneth nu så vi blir färdiga någon gång.

16/10

Sitter i datasalen med Kenneth och Anders.. Borde plugga svenska för jag ska komplettera mitt prov om 2h men jag orkar inte riktigt.

Det där med att skriva oftare har inte gått så bra men jag har helt ärligt inte tid. E ller jag har väl tid egentligen för jag minns inte direkt att jag har gjort något särskilt. Var på yogan i tisdags och det var väl trevligt, det är faktiskt inte alls lika jobbigt längre.
igår firade jag och Mattias 6 månader, eller vi firade inte så mycket haha för båda var så trötta. Men jag fick iaf sova där och det var väldigt mysigt. Enda nackdelen med att sova där på vardagar är Fridas jävla klocka som ringer hur länge som helst, man får mest lust att kasta något i väggen. Fick skjuts av Mattias till skolan, skönt att inte behöva åka komunalt. Hmm.. ska rida idag och sen ska jag plugga till provet imorgon. Måste nog plugga lite svanska iaf.

Now I will go, but soon  I will be tillbaka.


13/10

Sitter i skolan nu. Hade sovmorgon i morse och sen var det svenskaprov. Glömde bort att plugga till det så efter 10 min hade jag skrivit allt jag kunde och nu sitter jag och väntar på att de andra ska bli färdiga så vi kan käka lunch tillsammans. Provtiden är slut om över en timme och min kompisar är sånna som aldrig går innan tiden är slut så jag blir nog här ett bra tag.
Igår gjorde jag väl inte så mycket. Höll på att tjafsa en massa med Mattias så jag gick inte på coren med Tove.. Sen övertalade jag mamma att få sova hos Mattias, och så var jag med honom och letade lite efter hans systerdotter som inte ville komma hem.

I morse var det väldigt skönt att vanka i en tom lägenhet så man fick ägna sig åt sina morgonbestyr ifred. Sen fick jag tid över så jag passade på att diska och städa upp i köket. Det är ganska avslappnande faktiskt.

Imorgon ska jag nog iaf gå på yogan. Annars borde jag väl plugga lite samhälle.

Nu får jag försöka hitta på nått annat att göra. Det sitter en snubbe som lyssnar på finsk rap bredvid mig så jag ska nog avlägsna mig härifrån, hehe.


11/10

Lördagskväll... jippie eller nått. Mitt partyhumör försvann ut genom fönstret för en stund sen.

Sen sist har det antaglign inte hänt något alls. Fick full pott på matteprovet, det var ju bra iaf. Hade teori på ridningen, väldigt lärorikt för en gångs skull.

Har svenskaprov på måndag så det blir till att plugga som en dåre i morgon.. inte för att det kommer tjäna något till, jag kommer säkert få ig ändå men iaf. Har sam-prov på fredag också, det lär ju också gå åt helvete. Aja ska väl ta och vara lite social med min öl en stund.


8/10

Har egentligen inte så mycket att uppdatera sen sist men jag har inget annat för mig så.
Var på yoga med Tove igår kväll. Det är lite mysigt även om en del saker är ganska jobba. Har kommit fram till (okej, jag har vetat det länge) att jag har sveriges klenaste armmuskler. Det är nästan så man borde börja lyfta skrot, alla som känner mig vet att det aldrig kommer bli av. Jag får istället ta och uttnytja mitt gymix-kort flitigt istället.
Fick kålpudding till middag,det var inte gott.
Det är fint väder idag om inte annat. Soligt och mysigt men antagligen svinkallt. Borde skaffa en höst/vinter-jacka. Det börjar bli lite kallt att gå i min jeansjacka.
Nä nu ska jag gå och sminka mig lite och så.

7/10

Sitter hos Mattias och glor på när han spelar tv-spel.. roooligt roooligt.. not. Men men.
Matteprovet som vi hade idag känndes faktiskt sktbra, sen har jag säkert slarvat lite men om jag inte tar helt fel så blir det mvg. Hade inte pallat läsa ut boken till engelskan men det gjorde ingenting, vi ska bara gör en muntlig redovisning nästa vecka. Sen får vi se hur det blir med den, får göra den skriftligt om jag vill. Vi hade ingen fysik så jag struntade i franskan och åkte hem (dvs till Mattias) istället. Och nu sitter jag här.
I morgon ska vi ha temadag med tema kärlek. Hoppas det inte blir alltför tråkigt. Det kan väl knappast bli tråkigare än vanliga lektioner. Sen ska jag till tandläkaren.. Det är skönt att man inte har tandläkarskräck iaf.
Ska glo på tv.

6/10

Jag är trött.. som omväxling. HA!
Dagen har gått åt till att gå i skolan och pluggamatte efter det. Tror jag har fått grepp om det mesta men antagligen så går det väl åt helvete i morgon. Har prov då alltså. Ska snart gå och lägga mig så jag blir pigg och glad(knappast) i morgon. 
Igår så åkte Mattias direkt till sin syster för att hjälpa henne och flytta så jag tog och traskade hem i regnet istället. Lyckades tappa min mobil så jag fick gå tillbaka och leta en massa men sen visade det sig att någon vänlig själ hade hittat den och lämmnat in den på Bamses. Tack tack vem det nu var, det är skönt att veta att det finns en del snälla människor trots allt. Hade tänkt plugga men jag orkade inte utan fördrev tiden på annat sätt istället, minns inte hur dock. Juste jag var på Rönninge Gymix med Tove och Lollo, det var kul men väldigt jobbigt och jag har ganska mycket  träningsvärk på konstiga ställen idag. Åkte upp och träffade Mattias en liten stund och sen var det dags att sova och drömma en massa aggressiva drömmar.
Nu är det dags att krypa ner igen och lyssna lite på min hörbok innan jag sommnar.


5/10

Ursäkta mitt lilla utbrott inatt, jag skyller på klockan. Nu har det gått över. jag har just gått upp och sitter och äter godis till frukost.
Idag ska jag först vänta på att Mattias kommer hem igen och sen ska jag gå hem och plugga matte. Ikväll ska jag gå på något som hette core på rönninge gymix. Hoppas det är roligt. Har inte hunnit/orkat börja med min träningsuppgift viket visade sig på konditionstestet som sket sig totalt, låg så mycket efter efter första varvet så jag sket i att springa andra.

Aja. ska nog ta och städa lite i köket för att ha något att göra.


...

Dålig jävla timing, fel kväll fel fel fel. Kan inte ta det här nu. Snälla svara? Om du inte svarar vet jag inte vad jag gör. Du mosade just min hjärna mot en sten, men skit samma, det går över som alltid, det försvinner i dimman. Jag vet att ingen fattar ett skit av det jag skrivit, det är inte meningen heller men jag var tvungen att skriva det ändå. Borde gå och sova, men till dess sjunger jag med i Damien Rice's desperata fuck you, fuck you, fuck you! Underbart


3/10

Har franska nu men jag orkar inte vara där så nu sitter jag här i datasalen istället, jag hade glömt att plugga till glosorna och glömmt mina böcker hemma så det känndes inte riktigt lönt att gå dit. Om det inte hade varit så att vi ska jobba med projektarbetet efter lunch hade jag nog gått hem igen men det känns taskigt att lämmna de andra sådär.
Vi har alltså konditionstest vid 10-tiden och mitt betyg kommer sjunka i botten. Bra jobbat Klara. Men jag tänker i alla fall försöka, men det är lite knäckande att vara sämst. Vilken tur då att min kära mor älskar mig även om jag inte har mvg i allt, som hon brukar säga.
Skönt med helg sen. Ikväll ska jag baka bullar med flickorna och resten av helgen går väl åt till mattepluggande. Prov på tisdag. Mattias ska vara borta i helgen så det blir lite ensamt. Jag har blivit konstigt beroende att vara med honom hela tiden, det är lite jobbigt att inte få vara med på hela helgen typ, haha. Men päronen blir väl glada över att ha mig hemma,, fast jag funderar på att se om jag kan låna hans nyckel så jag kan sova där ändå så man får lite lugn och ro.
Ska nog sätta mig och läsa lite i min bok nu, den ska vara utläst på tisdag och jag har ungefär 400 sidor kvar.

2/10

Tiden går så fort att jag inte hinner använda den till något vettigt. Eller det beror ju på hur man ser på saken, jag har ju hunnit med att plugga till tre prov fast jag skulle nog inte kalla det en vettig syssla. Fysiken gick rätt åt helvete, kemin blev det mvg på och franskaprovet har jag inte fått tillbaka men det känndes helt okej.
Mitt mellanslag är lite sepe så om det blir fel och jag glömmer att ändra så beror det på det..
Bortsett från pluggandet har jag inte gjort så mycket. Jag har tex. inte sprungit något, det kommer alltså bli väldigt jobbigt på konditionstestet i morgon. Var iaf och hämtade mina gympaskor som har legat i Mattias bil sen förra terminen, de stank av doftgran, haha.
Sen har jag givetvis umgåts med Mattias. Jag börjar faktiskt lära mig att skjuta tvspels-terrorister, det är tillochmed roligt.
Ska snart gå och lägga mig trots att kvällen är ung, jag sitter och gäspar väldigt mycket och om jag inte passar mig kanske jag får träningsvärk i käkarna. Kommer om inte annat antagligen ha träningsvärk i låren för jag red idag, hade hoppning och det gick väl okej. Men pållen var inte den piggaste jag stött på direkt så det blev till att jobba ganska mycket.
Det är alltid så svårt att skriva när man inte skrivit på länge. När man skriver ofta kan man ju ta med varenda liten skitdetalj men det skulle bli för mycket och man skulle inte komma ihåg sånt nu.. Men det här får väl duga nu och så får jag ta mig i kragen och skriva lite oftare.
Godnatt