27/1

Sitter i skolan och har håltimme på grund av en inställd fysiklektion. De flesta andra kunde gå hem men jag läser ju franska och får alltså stanna kvar. För en gångs skull har jag faktiskt utnyttjat denna tid på ett vettigt sätt och skrivit en labbrapport till biologin. Det känns faktiskt som jag har lite koll på biologin som omväXling och det är ganska skönt för vi har prov snart.
Träffade Sofia i lördags i alla fall. Det var väldigt trevligt och jag har fått mig en sysselsättning på sportlovet: ta hand om Påven. Det ska bli kul att få rida ut i skogen lite grand istället för att bara harva runt i ridhuset com i och för sig också är kul på sitt sätt. Men omväxling är ju det bästa.

Mattias har bestämt sig för att måla om i helgen så vi får se hur det blir med det. Själv är jag sugen på att träffa någon.

På fredag och på lördag ska jag och Elin vara på Berzeliusdagarna. Det är någon form av kemiträff med lärare och elever från hela landet. Hoppas det blir någorlund kul, det lär ju i alla fall vara med underhållande än att vara i skolan.

Annars händer det inte så mycket. Vaknade med ont i foten i morse så jag har fått halta runt under dagen. Man kan ju undra om jag var ute och sprang maraton och vrickade mig i sömnen inatt. Sen har jag även ont i ena örat, vilket jag har haft av och till i säkert ett år nu. Kanske borde gå till vårdcentralen och kolla upp det eftersom det börjar gå mig lite på nerverna att det gör ont att tugga och gäspa.

Men ska gå och fixa lite småsaker innan lektionen börjar.


24/1

Skrev ett inlägg för ett tag sen men datorn tyckte inte om mig så det försvann. Sitter hemma nu och segar vid tv:n. Mattias är hos nån polare och ska kolla på handbollen.
Skolan har kommit igång nu men det känns för en gångs skull som omjag har lite koll på läget. Det är säkert bara för att det känndes bra på matteprovet vi hade och för att jag klarade och skriva en bra labrapport i biologi. Annars händer det inte så mycket. Har ig-varning i gympa för jag inte har skrivit någon träningsplanering vilket beror på att jag inte har tränat. Nu ska jag skriva en om ridningen så blir jag godkänd. Vet dock inte hur det ska bli någe bra för ingenting jag tränar på ridningen är ju till för att jag ska träna mina muskler utan för att träna mina skickligheter, sen blir det ju lite muskler på köpet men det är ju inte det primära. Men det får lösa sig.
Det är ganska skönt att bo själv med Mattias utan Frida, och det är närmare till skolan. Men saknar mamma ibland.. Jag är inte den som brukar ha hemlängtan och så men ibland saknar jag att få en riktig mammakram haha. Är i coh för sig hemma hos dem ibland också men ändå. Vet inte vad jag ska skriva. Hoppas att någon vill hitta på något ikväll..


15/1

Idag är det torsdag vilker betyder kort dag och sen till stallet. Vi har hoppning idag så jag hoppas (haha) på Stella.
Jag har varit jättetrött hela veckan och det är lite jobbigt, gick hem tidigare både igår och i förrgår. Men snart är det ju helg och det är ju skönt.
Idag är det även min och Mattias niomånadersdag :) Tänk att det har gårr hela nio månader, det är sjukt hur fort tiden går.
Men nu måste börja klä på mig och gå till bussen.


11/1 väldigt tidigt

Kvällen har varit ungefär lika kul som förutspått. Började med att titta lite på tv-spel. Sen läste jag ut boken, den blev inte bättre så det var ganska segt men måste man så måste man. Sen blev det till att glo lite mer på tv-spel och lägga patiens på datorn. Eftersom jag nästan aldrig sitter vid datorn längre har jag liksom inget att göra här, besöker inga sidor och så längre.
Nu skriver jag bara för att ha något att göra i några minuter, har inget att förmedla faktiskt. Saknar min lilla Bubben, om hon var här skulle jag i alla fall fått en aning uppmärksamhet och massor med villkorslös kärlek. Det är fördelen med djur.


10/1

Nu har skolterminen kommit igång igen och det känns faktiskt inge vidare. Är rädd att jag inte ska klara av det, men man får försöka stå ut för det vore ju dumt att snubbla på målsnöret.
Det är iaf skönt att ha helg nu. Idag fick vi hit lite möbler från en av Mattias polares mamma, tre soffbord, två fotöljer, ett köksbord och en kökssoffa. Äntligen behöver vi inte äta på en flyttkartong längre. Annars har dagen varit väldigt seg, har mest legat framför tv:n och varit väldigt godissugen. Försökte läsa lite i boken som vi ska läsa i svenskan, Mannen utan öde, men den kan helt enkelt inte fånga mitt inresse ordentligt så jag sommnade istället.
Kvällen lär inte bli särskilt rolig den heller, Dan är här och han och Mattias ska spela tv-spel och dricka vin hela natten. Tjejerna ska ut på krogen och fira Anna ikväll tror jag men jag har inte pengar för det, ingen direkt lust heller för det är en sån där ful-äckeldag och jag skulle bara känna mig luffig. Men men. Funderar seriöst på att åka hem till mamma och pappa ett tag och umgås lite med dem.
Morgondagen ska jag försöka ägna mig åt bokjävlen om jag nu ska få ett godkänt i svenska.


2/1-09

Gott nytt år till alla! Känns väldigt ovant att skriva "09".
Nyårsafton var väl inte den bästa jag haft, en massa onödigt tjafs och sånt tyvärr. Men den hade en del trevliga stunder i alla fall.
På torsdag börjar skolan igen och jag längtar verkligen inte. Men det är ju oundvikligt så det är bara att hoppas på att denna termin passerar så lindrigt som möjligt. Mattias fyller 23 år samma dag och innan dess ska jag försöka fixa en present till honom vilket kommer bli lika svårt som alltid, alla som känner mig vet att jag är värdelös på presenter.
Ikväll ska jag åka skridskor i mörkret på uttran med Eva, Tove och ev. Carro. Mysigt.
Tror jag ska ta ett bad innan, badkaret i vår lägenhet saknar sån där propp så det går inte att bada där för tillfället.