Natti =)

jag ska typ sova snart,ville snacka men en spec person men han var inte inne så då blev det tråkigt..
Och om 7h åker jag iväg och är borta i 3 veckor,och jag kommer inte  sakna er mohahahaha,nä bara skoja kommer sakna er jätte mycket..
idag har jag bara packat en massa och sen träffa jag tove josse lollo och oskar, oskar du är knäpp!
aja godnatt påer,syns inte på länge..

Humhum

Jag har nästan packat färdigt nu, blev typ myckat packning^^ hopas jag inte glömt nåt,höll nästan på att glömma att packa linnen,tröjor =P Jag är nervööös,men det ska (förhoppningsvis) bli kul =)

jag har suttit och tänkt efter lite,och fan vad komiskt allt är egentligen! hahahahahahah,så jävla komiskt...


Bli vän med smärtan

Hej hej,idag så har jag haft så jävla ont så jag har legat i sängen hela dagen.Medans har mamma packat åt mig x) det är så mycket att komma ihåg så det är bäst att gon gör det...och på måndag åker Tove och jag,lalala. jag börjar bli nervös...och blää vad jag kommer sakna alla fina vänner och niner <3<3 =(. nej nu börjar det göra ont igen..FUCK THIS!!
aja sov gott,natti..

Drömmar man aldrig glömmer..

Även om du  inte vet det kommer du alltid sova bredvid mig, Alltid hålla min hand. Du kommer alltid få mig att skratta och få mig att gråta, Trösta mig och såra mig...För  jag älskar dig, Du är min drömm som alltid kommer att finnnas..

Systra mi <3

hej hej,nu sitter jag här med min syster =). Innan idag var jag,tove och josse och bada i bergvik,vi simmade nästan till ensta men vi änd´rade oss när vi nästan var framme,så typiskt oss.
Igår var jag josse och tove vid garnudden och fika och elda på kvällen, det var mysigt. sen när vi badade så kom oskar adam och samueloch hälsade påmen en båt så dom fick äta upp resterna av fikat. efter så sov jag och josse hos tove.
Och idag skulle Lollo komma hem =D så hoppas att vi kanske kan träffas senare idag.jag har ju inte träffat henne på..öhm..jävligt länge iaf.
jag borde verkligen packa nu för jag och tove åker ju på måndag men jag pallar verkligen inte,jag trorjag väntar påmamma som kommer i morrn (?) så hon kan hjälpa mig (A). En hej då  två två hej hej då då tre tre tre hej hej hej då då då...xD

Lilla Nannen,Älskar och saknar dig <3<3<3

86137-1

Home sweet home

har just gått upp och käkat frukost. i  går så grillade jag med Tove, Josse, Eva och Jalle. patrik  och dan var också där en stund men dom var tråkiga och drog jätte snabbt men men dom är ändå tråkiga! haha,patrik som inte kan öppna barsäkert *asg*.sen så gick vi och näcka i bergvik mitt i natten, det var as varmt. efter det drog josse och vi andra kolla på film.
i helgen var jag på landet. där gjorde jag inte såmycket utan läste mest "svenska folksagor" x). dom är riktigt trevliga att läsa faktiskt men alla är ganska lika och slutar med att prinsen och prinsessan blir lyckliga i slutet. tänk om livet kunde vara så ocgh man kunde få sin prins...
I måndags dog lilla Inanna,han hade problem med tänderna och kunde knappt äta så det var nog bäst så..saknar och älskar dig min lilla "Nannen fralla"allra finaste "gurksnuff " <3<3
men nu ska jag snart dra och bada med några,vettefan vilka =P. hejdå=)


Minnen...

De senaste dagarna har jag inte gjort så mycket,mest segat och umgåts med mina vänner. I morgon ska jag åka till landet och kommer hem på tisdag och då borde Tove kommit hem igen =) Saknar dig jätte mycket. Då blir nog viktor glad också så han slipper kaninerna x). badade för en stund sen med johan,anna jessica och viktor som inte visste att man kan blåsa i rören på stegen så det sprutar vatten,hehe loltroll.
Nu fick jag en "saknar dig" attack...*suck* varför skulle det bli så här? antagligen mitt fel som allt annat..
Nä nu ska vi inte va sånna för då blir det bara tråkigt. saknar lollo också,hoppas du kommer hem innan jag och tove åker iväg..annars så missar jag dig ju helt på hela sommaren =/.
mm,jag käkar mums mums nu det är fett gott och man blir jätte kladdig x),man borde kladda ner sig oftare det är ju kul ju. som att måla med fingerfärg. jag vill baka rabarberpaj för det är gott,och nu så börjar jag bara flumma mig =)
Puss på pannan <3

Ett litet léende

Idag har jag vart i s-tälje med mamma och letat lite grejer till konfa lägret,Hittade det mest men de var jobbigt,man blir så trött i fötterna^^. Alla andra är typ på allsång på skansen,  patetiska jävlar =P,nä skojja bara=).
 i går så åkte jag carro patrik och jalle till donken  moraberg, ganska trevligt faktiskt =) sen så gjorde vi inte så mycket utan umgicks mest bara.
När vi skulle sticka hem så fick jag iaf ett litet leende och den där lilla hand grejen =) blev skit glad.
Jag längtar som fan tills Tove gumman kommer hem,och sen ska vi ju på läger =) hoppas det blir kul
hejdå humanoider

Låt aldrig någon se dig gråta

FAN också, nu kan jag inte va med "gänget" heller!! När jag behöver det som mest..
Folk sa att jag inte hade nått att förlora men fan vad fel dom hade..
Tove, du borde komma hem,jag saknar dig så mycket <3 =(

Så blev du mitt så och jag blöder ihjäl

nu är det morgon och jag har just ätit frukost och sen ska jag väl antagligen inte göra nått alls...
Igår var den var den värsta natten i mit liv,och konstigt nog ångrar jag mig faktiskt för första gången..
Och jag har kommit fram till att det är onödigt att sriva här,inge komenterar ju ändå vafan,aja ha en bra dag

Dry your crying eyes

godmorgon,jag har just vaknat =P alla är försvunna. Igår så var jag hos Carro med nåra stycken,det blev ganska segt.  jag var typ trött eller nått så jag börja grina as mycket men blev tröstad av caroline som berätta om alla killar hon kastrerat (!),hon verkar vara en ganska våldsam tjej.Sen när jag skulle gå hem så fick jag panik och fick lov att ringa carro för att våga fortsätta gå =P
Jag lyckades övertala pappa att jag skulle få stanna kvar hemma så jag sliper åka tilllandet!!...nu iaf..såidag ska jag typ...inte göra nått alls.
ha en bra dag,hejdå

Fire in Cairo

hej  hej! har just kommit hem,var ute med lite folk. vi hängde på en parkering(Y). innan idag var jag i stan med Eva, köpte en BH, rktigt snygg faktiskt =). I morrn ska jag tillbaka till landet igen,seeeegt =/.

Jag käka just en macka med peppar salami på och det var starkt,skulle behöva nått att dricka men är för lat för att hämta...hm..godnatt på er <3


Segt

nu är det öhm...morgon? har just käkat frukost, men det fanns bara äcklia mackor.
i går kväll satt jag bara hemma vid datorn. först snackade jag med Eva som just kommit från kräkland men sen så skulle hon sova så jag satt och retades med nåra snubbar jag raggat på luder det var, skit kul =P. idag ska jag typ inte göra nått som jag vet om. kanske ska gå och bada eller träffa Eva kanske *-).
 
hm...vill ni höra nått kul??för nåra dar sen var det nån knasbollsom skicka en kebab med posten till min syster *asg*. om alla kunde ha sån humor skulle världen bli roligare =)
 bröl,jag är trött och kommer inte pånått att skriva. hadet <3

Ensamhet

hej hej igen, har lugnat ner mig lite nu och sitter här vid datorn mol alena,hehe. det är typ ingen hemma, alla har stuckigt lagom till jag kommer hem, min vanliga tur.
har inte gjort så mycket på landet. min mamm ahde fest och jag satt och blev mobbad av en massa fulla vuxna,väldigt kul. sen så har jag läst en jävla massa och motat kvigor x).
det är typ inte inne nån alls på msn vafan,eller där kom viktor så nu kan jag mobba honom lite, mohahahahaha!
jahapp....palla...saknar alla mina fina vänner<3<3<3<3<3<3<3 kom till mamma nu =)
godnatt alla människor som läsr detta,med andra ord typ ingen men men sågår det när man är asocial men jag är lika glad för det =)

Krossad!

JAG HATAR DET HÄR!!! jag hatar allt, det är fan inte värt det. jag slås sönder inuti jag vill bara skrika och slå men kan inte...jag orkar inte känna..


Sol ute sol inne sol i hjärta sol i sinne

Sitter och funderar på vilken dag det är idag...kom fram till att det är onsdag =)
idag är det lika varmt som vanligt, det var ganska svårt att sova pga värmen. fast man ska väl inte klaga på att det är varmt för det är väl det man har väntat på hela vintern ;). igår gjorde jag absolut inget alls och i dag vid halv fyra tiden ska jag åka ut tilllandet igen *suck* det är så tråkigt där, fast ibland kan det va ganska  skönt utan all stress och press. nu lyssnar jag på nåra franska snubbar som lollo skicka, alltså hon skicka en låt med dom inte snubbarna ;), helt ok musik faktiskt. det var onsdag idag va?..jo det var det..
Jag saknar min flicka =/ <3 hoppas vi ses snart..
nu kommer jag inte pånått  mer att skriva,ha det skojigt =)

tex-mex

Har just käkat lunch, en tex-mex panpizza riktigt gott faktiskt =)  Jag vaknade vid typ 8 för jag hade glömt att stänga dörren så solen lyste in, smart jag alltså! Annars har jag bara läst idag, Dan browns nya "gåtornas palats" den verkar  helt ok faktiskt. Igår var jag med lollo carro patrik mfl. först hängde vi i centrum =p sen åkte vi hem till Philip och kollade på "Det". Det var värsta slemmiga clownen men jag kollade bort när det var läskigt så det gick rätt bra att sova ändå, jag är så jävlamörkrädd =P. bläää det är så jävla varmt jag längtar till vintern! inte men ändå, hehe. mamma håller på att baka till sin 50 års fest (gammal!), jag borde få smaka lite nu tycker jag....men det lär jag ju knappast få, ond madre! aja nu ska jag..hm...det vette fan men hej då iaf =P <3

köttbullar med lingon

då sitter jag här igen för jag har inget bättre för mig. jag har tråkigt...jag har legat i nåra timmar och funderat utan att komma fram till nått särskilt, väldigt nödvändigt...
jag har just druckigt en kopp salvia te för halsen, det är inte gott med varmt te på sommaren,då har jag ju kommit fram till något iaf (Y). jag sitter och lyssnar på  lite lollo musik, man blir glad av det =)
sen var jag ju och kolla gymnasie grejan och jag kom in på mitt första =) ganska skönt för jag trodde inte att jag skulle det. jag kommer sakna vår kära gamla skola, undra om man kan fåg å om ett år om man ber snällt =p fast det skulle säkert bli tråkigt utan vår underbara klass...
vi har tagigt ut alla kaninerna till landet men jag hälsar ändå på burarna när jag går förbi, ren reflex x) och nu har jag kommit fam till en sak till (!) att köttbullar med lingon verkar väldigt äckligt, rubriken kommer annars från en väldigt bra "låt" som var det första jag lärde mig på fiol för typ ca 10 år sen och jag kan fortfarande spela den :O shit vilken hjärna jag måste ha! nu pallar jag inte skriva mer onödig skit( för tillfället) hejdå

hemma igen! =)

nu är jag hemma, så jävla skönt men ska åka tillbaka på onsdag igen =(
det har inte hänt så mycket. på midsommar så kom dom som vi var i turkland med. för första gången på..hm..alltid så var jag inte vid stången =O jag var verkligen inte på midsommar humör. sen blev jag helt plötsligt sjuk mitt i natten och fick tillbringa ett antal timmar i en ormbunksbuske (spydde =p). en jävligt sjuk sjukdom (haha) min ögon har typ fuckat så dom varar igen när jag sover och sen började jag blöda näsblod, det är verkligen bland det äckligaste som finns!.
tänkte försöka få tag pånån männska idagjag har saknat alla jätte mycket!! asså mitt mellanslag är helt sepe!! aja pallar inte skriva mer nu hadet skönt =)