Lov

Hellow.
Happ nu är det lov, skönigt fast jag har lite för mycket tid nu x).

Har inte gjort så  mycket. Fick Ig varning i Engelskan för att jag inte pratar eller skriver, sen gick historiaprovet lite åt helvete, men det löser sig nog. I fredagskväll var jag hos tove och myste, vi kollade på borat och spelade TP, alltså jag vann egentligen men tove fuskade! 8-) igår gjorde jag ingenting, vi åt pizza men jag hade ingen aptit så den blev frukost och lunch idag istället. Ikväll ska vi typ basta här, jag skäms över mitt hus x) haha. men men. Finns ingenting intressant att skrive så jag skiter i att skriva överhuvudtaget :P
hejdååååååååe!


Remember that time?

Hej hej
Idag så hade jag gympa på morgonen. Friidrott. Först knäckte jag en nagel när jag stötte kula och sen stukade jag foten vid häcklöpningen. Smärta på min fot =/  Har smärre gång svårigheter för tillfället, kanske inte kan gå till skolan på  fredag..sista lektionen..historiaprovet :D. hehe. Sen hade vi kemi och jag höll  på att sommna av hans sövande mummel till genomgång^^.   Till lunch fick vi "olika korv rätter" och "pastarätter" och kan ni gissa vad vegeterianderna fick?? Jo "vegetariska rätter"x) loltroll på det. Vi hade inget språk för det va nån konferens grej så jag fick 1h hål innan bilden. På bilden började jag måla på min akrylbild, det var ganska kul faktiskt fast jag blev lite kladdig över hela händerna^^. Nån som är med på fingerfärg nån  dag ;) haha. Sen fick jag lite bråttom till bussen, smääärta på min fot! Men jag mötte en typ  granne på tåget så jag fick skjuss hem iaf =). sen dess har jag bara latat mig...funderar på  att sova snart för jag är trött x).
hejdå

Det är så kyligt

Hej hej hej =)
Idag började jag 10, eller egentligen kvart i med mentorstid men vem fan orkar det :P. Vi fick tillbaka enegslka proven. 18 av väldigt mycket på läsförståelse delen men 30 av inte så mycket på andra så jag klarade mig med 18 poäng totalt =) riktigt skönt. Efter lunch hade vi matte fast han skulle på möte så vi fick plugga hemma men innan  fick vi tillbaka matte provet. Mvg! 29/32, phew..fast jag stör mig lite på de där tre poängen eftersom jag kunde det egentligen ^^. Sen så gick jag hemoch det snöade värsta mycket, riktig julsnö var det, lite sent ute dock jag vill ha sommar ju!! Hittade en bit av min älskling chokladkaka i frysen, fast det tog ju slut ganska fort (A). Sen åkte jag ut till  stallet och höll  på att förfrysa allt som  befann sig utanför jackan,alltså det gjorde ont :(sommar sommar sommar!!! Men men jag ska nog försöka plugga lite franska glosor nu, hehe
Hejdå! 

Die matematik die!

Hej hej
Har just ätit middag med pappa, riktig fetto mat- fläsk och stekt potatis =) Sen förirrade vi oss i fjäll-nostalgi som vanligt ^^.
I lördags var jag med flickorna hos eva. värsta goda maten. sen kollade vi på melodifestivalen x). Efter det drack vi té och spelade kospelet!=D det var skojjigt när man var flummig x). När vi gick hem höll jag på  att frysa asset av mig i min kjol, skeeta kallt!
I söndags var jag i kyrkan, det var mysigt där =). Kul att sjunga psalmer och träffa Magnus(prästen) och de andra, fast jag är  fortfarande lite tjurig på  honom..^^. Sen skulle konfirmanderna ( min syrra och de andra) leka så jag och tove satt och lata oss i trappan.
I dag hade vi matte prov. JAG ÄR SUR! jag missa en 3p fråga heeelt. jag gjorde ju rätt men gjorde nått fult litet räknefel hela tiden så det blev feel :'( gaaah jag kommer inte våga kolla vad jag fick sen..vi får det nog i morrn... aja..  Sportlov snart iaf!! :D:D jag kommer dö av sköönhet, alltså  inte för att jag är så snygg vilket iofs också skulle kunna hända ;) höh
hejdå

Helg igen.

Hej hej. Helg igen nu och snart är det sportlov =) Fast två prov dessförinnan tyvärr =/ jag får inte få IG på det här historia provet med.. Hur som helst..

I torsdags så var jag hos Max och sen plugade jag lite på glosorna duktiga jag :).

I går var jag i skolan. Vi ska få en ny vikarie i kemin igen -.- vår klass kommer va sämst av alla på kemi. Till Lunch fick vi klyft potatis och kassler med annanas till, allt var värsta färglatt gult så man blev lite glad av att äta det ;). På historan fortsatte vi med instuderingsfrågorna, varför ska allt va så svårt?? :| Sen när jag kom hem tog jag ett låångt bad, sommnade lite grand faktiskt ^^. sen satt jag vid datorn till 10, då gick jag och träffa flickorna och oskar :P. Sen när vi satt och värmde oss på värmebänken så kom det några fulla idioter som dampa på oskar utan anledning, det var lite läskigt men det löste sig sen nä polisen kom :P. Sen så satt vi hos honom och värmde oss och sen gick jag hem och sovde. 

Idag ska jag först ner på gymnasiet med pappa och plugga lite matte medans han rättar skrivningar. Sen i kväl ska jag ju till Eva =) <3 det ska blit kuligt. men men hejdå 


Allahjärtansdag -.-

Hej hej! Allahjärtansdag idag, en av årets mer deprimerande dagar för oss ensama stackare.Min Lillasyrra fick rosor av nån snubbe i holland vafan! :O. Började 10 idag men tåget va inställt så jag kom 20 min sent, fast vi hade ingen lektion så det gjorde inget ändå. Jag umgicks med Tove i väntan på lunchen. Det var Pastagratäng,en av de mindre goda varianterna men man fick ett geléhjärta efter iaf =). Sen hade vi matte och jag var bara helt lost i hela huvudet så det gick sådär lite halv bra^^. På franskan skulle vi skriva kärleksdikter men jag strejkade så jag slapp. Istället tränade vi på att ge vägbeskrivningar men min tunga hakade upp sig hela tiden, jag svär jag KUNDE inte säga vissa ord :S. På bilden tror jag att jag kom på en idé till min ikonbild iaf fast bahövde lite saker hemmifrån så jag ritade ett fint valentine kort istället:P. Sen så började Li snacka om kurator grejset igen, Hon hade tydligen tänkt kontakta mina päron eller nått utan att snacka med mig först:O:@,IDIOTER! När jag kom hem så åkte jag ut till stallet direkt eftersom Märta var tvungen att plugga, yeah right 8-). Red en sväng med Sarri och det gick helt ok,undgick alla farliga träd idag iaf. Igår så blev mitt knä squashat mot ett eftersom hästhelvetet (<3) inte lyssnar på mig :P. Aja nu måste jag sova för jag är trötter =) Natti!

De älvorna dansar nog aldrig tillsammans igen

Hej hej, måndag och en vecka närmare sportlovet. Sitter och myser lite med Bubben, alltså min kanin Knubbis för er som nte visste det  =). Idag så hade vi först lång fysik, jag känner mig helt borta på de lektionerna. Lasse din jävel,det är ditt fel! :@. Sen hade vi historia och fick instuderingsfrågor inför provet, åhh allt  är så svårt och jag kommer säkert få Ig på det här  provet med och så är jag heeelt körd i hiistorian =/ Fast en bra sak med lektionen var att den var en halvtimma kortare eftersom  vi skulle åka skridskor. Vi hade knappt 20 min lunch så man fick slänga i sig maten. Min fina teknik att blanda in salladen i maten funkar faktiskt bra för själva salladen smakar typ ingenting då x). När vi åkte skridskor så  ägde jag alla såklart, haha eller iaf på att åka baklänges ;). Vi lekte lite lekar och sen spelade vi bandy, hata hata hata, det är så  tråkigt för det är alltid folk som inte kan avhålla sig från att glänsa så man har ingen chans att ens försöka själv. Sen så hann vi ju inte ha svenska så jag åkte direkt hem istället. Hittade lite god chokladglass och en cola com jag nästa har gjort slut på nu,muahahah in your face madre!

Igår så offrade jag min sömn för Max och tog 09.41 tåget :O på en söndag liksom.  Så var jag där till  typ halv 7 och sen  åkte jag hem igen. "Hann" inte plugga nått heller men det visade sig att vi ändå  inte hade nån historia läxa iaf ^^. Var väldig trött så  jag gick och la  mig typ halv 10 :P.

Gud vad bubben är tjock,haha hon väger säker jätte mycket nu. Fast det är bra så hon inte blir smal och fryser ihjäl som Ninni ,heh..men aja, ha det!


Jak er lat hest

Hellow
Igår var jag i kungsberget med skolan.Jag var tvungen att gå  upp 04.40 :O men när man  ska göra nått kul så går det ganska bra att gå upp ändå.  Det var as länge sen jag åkte skidor nu så det var roligt. Åkte med Tove och Steffi. Steff var inte så bra på att åka,det var lite roligt faktiskt :P men vid lunchen tappa vi bort henne så vi fick åka själva. När vi kom hem så gick vi över till Lollo och baka semlor, det var gott men jag var väldigt mätt för jag hade ätit en massa godis och gifflar på bussen. sen satt vi och chilla ett tag medans Tove sov och sen åkte vi hem och sov istället.
Idag när  jag vakna så tog jag ett bad i några timmar och sen kollade jag lite på tv. Till middag åt vi kyckling, det är helt hopplöst att äta ju för det är bara massa ben överallt :S. Efter middagen så massagade mamma mina stackars träningvärkade vader med arnika olja, hoppas det funkar för det gör as ont x)
Folk skulle tydligen ses i kväll enligt Tove, men  ingen som säger till mig ;(så jag får ha en datornatt ist.Max vill att jag ska komma  till honom men mina elaka päron vill  inte släppa  iväg mig nu, irriterande...
Godnatt

:@

Jag är pisst för SV kärringen ringde min morsa, Varför kan folk inte bara skita i och prata med mina  föräldrar?? Jag blir så sur så jag inte ens fick  ur mig nått vettigt när jag skulle skrika på henne,blää..


The night is yours alone

Hejhej! Idag har jag..vart i skolan!(Y) Jag höll  på att dö på gympan, vi hade stationsträning -.- Fast jag hade nästan lite motivation ett tag så det gick helt ok. Till lunch var det bön&köttfärs gryta, jag fattar inte vad alla har emot bönor egentligen,det smakar ju inget :S Vilken kräsen värld vi lever i, eller så är det bara jag som gillar mat så  mycket^^ haha. Vi håller bara på att repetera inför provet på matten och det ger mig huvudvärk tyvärr, men jag fattar ganska mycket iaf. På bilden hade jag äntligen betygssnack med Li  och jag låg på VG-MVG =) jag skulle använda lite mer färg och disskutera mina bilder mer bara ...vad nu det betyder :P, sen ville hon skicka mig till kuratorn igen -.- ta dig kvinna, jag vill inte. Sen åkte jag hem och höll  på att frysa ihjäl på  kuppen,det är svine kallt.

På sista skoldagen denna vecka i morrn då =D Frilufsdag på  fredag i kungsberget, längtar..fast inte så mycket till att bli väckt 04.45 ^^. men men sånt man överlever.
Och snart är det sportlov! Det ska bli sköööööööönt jag är så trött på skolan för tillfället,  fast vi inte gör så  mycket. Appropå det så gick sv uppsatsen lite smått åt helvete, eller snarare så gick den inte alls =/, men min lärare tyckte synd om mig av nån anledning och jag kan få skriva den nån annan gång. Jag får alltid mina lärare att tycka synd om mig:S haha aja hejdå

Klad hest

Hejhej,ett tag sen jag skrev nu men jag är ju lat =P. I fredags fikade  jag efter skolan med Lollo, Tove och Josse. Wienerbröd,jammi. Sen åkte vi upp till bibiloteket (hur fan stavar man?(x  ) Och alla  lånade massa saker,jag har inget lånekort  men  Josse var snäll och lånade en bok till  mig, Hur kär får man bli . Sen var åkte  jag hem och åt kebabrulle, haha det var phett gott alltså och så kollade vi på Let's dance  och åt godis. Efter så satt jag vid datorn restenav kvällen  och snacka med Max =D. Sen sovde jag lite..
Vaknade innan 10 -.- Min familj är omöjlig på morgonen. När  jag ätit frukost och så blev jag brutalat utkörd till stallet eftersom Anna var tvungen att plugga 8-). Prima pojken har blivitsnällare nu så man bhöver inte ens binda upp honom i gången längre =). Det var riktigt mysigt att rida iaf för det var sån fin vårsol,  och när jag väntade på  att pappa skulle komma och hämta hem mig så satt jag ute utan jacka, solade och lyssnade på Håkan  Hellström, Vårkänslor! =). Sen låg jag och sträckläste boken jag hade lånat. Det var väldigt länge sen jag läste när jag tänker efter. Har saknat det lite för det är mysigt. Iboend låg jag bara och luktade på boken  en stund x) det luktar sommar på Almö-Lindö... Sen när jag läst ut boken så bakade jag bullar med Ernie ( Märta). sånna där konstiga bullar som man knyter ihop :P mina blev jätte fula, men ganska goda ändå^^. Jag och Madre kollade på Bruce den allsmäktige, den är lite små rolig ibland. Och sen "sov" jag .Tillfällen man önskar att man är kille: När man har mensvärk -.-. 
Idag har jag inte hunnit så mycket, åt bullar och mackor till frukost och sen låg jag och lyssna lite på Sagan om konungens återkomst , jag kan den nästan utantill snart x) öhm...hejdå! :P

Bland sånt jag inte vill va en del av

Morrn. Det där lät ganska "oskar"^^. Sovmorgon..lite irriterans för helt plötsligt har både mamma  och märta också det så jag får inte va ifred  =( hehe.
I Tisdags så var jag i skolan. Tisdag är en ganska bra dag nuförtiden. Först är det engelska, tror iofs att läxförhöret gick lite åt helvete men iaf ^^. Sen franska, och jag kunde ju presens grejen bara för att jag är så bra  (Y) haha. hm.. matte sista, och vi gick igenom det sista nya innan provet, det var inte så svårt har jag för mig  =). Efter skolan så var jag i stallet. Upptäckte att Malin Olsson är medryttare på Keyman :O läskigt alltså... Märta hade tagit hem ridvantarna så jag hade några handskar med hål i alla fingrar(Y) det var kallt..=(.
Igår så hade jag min långa dag. På gympan spelade vi rugby! muhahha det var skojigt och jag gjorde 3 mål!  =D fast nu har jag ett blåmärke på  armen, det var inte lika kul^^. Till lunch fick  vi potatisbular och bacon ,  det var gotti. Käkade med Tove, men det var ont om sittplatser där så jag fick sitta i knät på Niko x) Sen Träffade vi Eva också som var och hälsa på  =) det var lite skoj. På  matten fick vi repitionspapper, gaah jag börjar bli nervös =P. och sen slutatde större delen av klassen medans jag hade två lektioner till -.- Först franska, jag är bara flum på onsdagarna^^. Sen på  bilden höll hon fortfarande på med betygssnack, hon har typ gjort allla utom mig nu. Hon glömmer säkert bort att jag är där...sen på eftermiddagen bråkade jag med päronen typ,  de vill ha "familje kväll" hela helgen, kan dom inte bara säga att det är utegångsförbud eller vad? jävl puckon, jag vill inte va med dom :@, men nu måste jag dra, ska till skolan aldeles strax hejdå