26/4

För mycket av allt. Vad skulle jag göra utan dig Wishes?


I need your loving words more often
Longing makes a heart go soft
I'm worried that you might be lost
I need to feel the love you give me
and the warmth your body brings me
Need to see it in your eyes
That you still love me
Do you still love me?

19/4

En myshelg på landet. Endast där kan man gå i förstora blåbyxor och en gigantisk avlagd skjorta utan att nån höjer på ögonbrynen. Jag och pappa eldade upp diverse träd och buskar som fällts i vinter, jag lyckades även elda upp änden på min fläta så nu blir jag tvungen att klippa mig snarast. Hade tänkt att kanske ta årets första dopp och det var verkligen lockande när man höll på att smälta vid elden men jag avstod då jag har blivit förkyld. Kanske det är skolguden som straffar mig för att ha skolkat nästan hela förra veckan. Allt är så mycket just nu, känns nästan som jag kommer bryta ihop snart  och inte komma upp ur sängen mer. Men en och en halv månad borde man klara ev eller?
Önskar att lilla Wishes var lika lugn som min älskade Bubben så jag kunde krama på henne, hon vill bara hoppa runt som en liten tok istället. Fast söt är hon i alla fall. Det slog mig häromdagen att Bubben faktiskt är sex år nu, det är ganska gammalt för att vara kanin och både hennes mamma, morbror och bror dog innan den åldern. Är jätterädd att hon bara ska dö när jag inte är hemma hos henne, när jag inte har träffat henne på flera veckor som det blir ibland. Man tänker att det alltid finns tid senare men det är ju inTe säkert egentligen. En kväll för några år sen tänkte jag att jag skulle ta in och mysa med min lilla Ninni en stund men jag var trött och bestämde mig för att det kunde jag göra imorgon istället, när jag skulle ge henne frukost dagen därpå var hon död.. Lite tänkvärt.
Men nog med filosoferandet, det gör mig inte klokare. Ska fördriva tiden med att glo på andras liv och problem på tv:n istället.

17/4

Hej fetto! Jag får inte på mig mina jeans längre, äckligt..

4/4

Äntligen lov, lov, lov! Välbehövligt.
Våren har äntligen kommit, krokusarna har börjat smyga sig upp ur jorden och fåglarna kvittrar. Den här tiden på året vill man bara strosa runt och njuta av solen hela dagarna, tyvärr har jag en tendens att sova bort dagarna när jag inte har någon skola att gå upp till.
Idag låg jag min vana trogen hemma nästan hela dagen, sen ringde pappa och vi åkte ut och övningskörde. Det gick bra med tanke på att det säkert var ett halvår sen sist. Vi stannade till en stund på nån herrgård beundrade utsikten nere vid vattnet. Kom just hem igen och kvällen ser inte ut att bli vidare rolig, Mattias och hans polare tänkte spela tv-spel hela natten så jag får väl sitta här och lägga patiens eller nått.
Förövrigt har det egentligen inte hänt så mycket som är värt att nämna, Nv06B (min klass) vann treornas talangjakt i torsdags. Ni kan se vårt fina uppträdande
här, för att förstå poängen i det hela kan ni även kolla här. Är vi inte söta? haha
Nu ska jag ta en bärs och glo på pojkar som spelar NHL.