Påsk =)-

Hej hej.
Är hos Max igen,undra om han fattar att jag bara utnyttjar honom för hans dator *-) ;). hehe. Men men , har inte gjort så mycket idag, mysat mest =). Jävligt skönt med lov även om jag inte gjort så mycket, jag  har mest ätit x) vilken tjockis jag är ^^ men det är sånt man får ta...  usch kom och tänka på att lovet snart är slut :'( fan också, och jag som inte har pluggat, men det kan jag göra på..öhm.. måndag:P Men men ...det är ingen som kommenterar mig (A):(. Typiskt att jag inte kommer på nått att skriva bara för det. Jag såg inte en enda påskkärring igår på skärtorsdagen (emodagen x) ) det var lite tråkigt, det blir ju ingen stämmning ju. hm...i onsdgs natt var jag ute i stallet och bråka med min jobbiga pålle som inte ville ta sin ögon medicin, jag har träningsvärk i min arm för han ryckte så mycket:P men vafan...
Ha det

Hmm...

Hej hej =)
Nu sitter jag i Max husvagn och har det mysigt, han är typ inne och gör mackor och lite sånt =).
I fredags efter skolan så sommnade jag först för jag var trött och man måste jubörja utnytja lovet på en gång ;). Sen ville tove ses men jag var tvungen att åka till stallet så det gick inge bra :( Jag tog  mig en tur ii snällaskogen och jag skulle ju naturligtvis hoppa över den höga stocken, och han hoppa ett steg för tidigt typ så jag rammla av och slog i huvudet och fick en lätt hjärnskakning (Y) grattis klara. Det var lite halvsvårt att reida hem sen för jag var helt yr x) haha. Så resten av eftermiddagen/kvällen låg jag i sängen med ettt arnikaomslag på huvudet^^.
Igår låg satt jag först och la pussel på morgonenoch sen åkte jag hit till max :). På kvällen var vi på nån halvseg fest och jag höll på att frysa tårna av mig men men,det är smällar man får ta :P. aja ska dra nu,hejdå =)