25/7

Jag sitter med en tallrik mikrade pommes frites, lyssnar på Rootless tree med Damien Rice och håller på att bli galen. Snart flyger tallriken i väggen.

22/7

Nu är det mindre än en månad kvar tills skolan börjar upptäckte jag närjag skrev datumet.. jippie
Sitter hos Mattias nu. Han och Frida sitter och snackar lite och jag är jättetrött. Idag åkte mamma och pappa till landet igen och syrran åker upp till fjällen. Synd bara att Anna är hemma.
Idag har varit lugn dag, Matte har jobbat så jag var hemma och slappa.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva.. börjar få panik över skolan och det suger. På Torsdag ska jag gosa med Toves lilla ninis, myspys. Jag blir jättesugen på att skaffa egna ninbäbisar när jag ser den. Synd att Knubbis är så gammal.
Tror jag ska baka en paj imorrn också, det blir förhoppningsvis gott
Aja skitsamma

20/7

Börjar bli lite nervo inför skolan igen, det är bara en månad kvar och sen börjar all skit igen.. Men det ska vi inte tänka på nu utan vi ska njuta av den tid som är kvar.
Igår gjorde jag ingenting alls på dagen utan satt bara och segade mig medan Mattias jobbade och sen glodde vi på film tillsammans. Sen gick jag och mötte Tove vid tåget för hon kom hem från Danmark. Hon hade med sig Oskar, Jalle och Kakan (Moderkakan, haha x) ). Sen plockade vi upp Antonsson också och så gick vi hem till Tove och satt och kröka och snacka på hennes veranda. Det var skitmysigt och jag stannde till halv 7 på morgonen. Sen traskade jag hem till Matias och sov till typ halv 3. 
Nu har Mattias just åkt iväg för att kolla på nån fotbollsmatch (Örebro-Hammarby tror jag att det var) så jag får tillbringa kvällen med mig själv. Eller så kanske jag går och hälsar på Toves kaninunge som hon är och ska köpa nu :)
Sitter och lyssnar på Bright Eyes, riktigt bra faktiskt.. 


19/7

Tomhet

17/7

Tiden rullar på men inget händer så här sitter man igen, passar mig alldeles utmärkt. Dagen har växlat mellan solsken och regnskurar som om vädret inte riktigt kan bestämma sig. Självklart blir det en skur just när jag ska förflytta mig hemifrån mg tillbaka till Mattias. Men vad är mysigare än en riktig sommarskur när man ändå kan bli torr och varm när man kommer in igen.
Gick upp tidigt idag för att träffa Eva och gå och bada, men eftersom vädret inte blev det bästa så var vi hemma hos henne och baka drömtårta istället. Drömtårta(dvs. chokladrulltårta med smörkräm i) är något jag kan rekomendera. Ligger även en smula nostalgi över det, får mig att minnas de roliga stunderna i hemkunskapköket på rönningeskola..
I förrgår slog jag på stort när det gäller motion. Började med att gå hem till mig från Mattias, sen gå ner till Sofia, sen cykla till stallet, sen rida Kingen och Påven, sen cykla tillbaka till Sofia, och slutligen gå upp till Mattias igen. Det var riktigt härligt att rida igen, det var ju faktiskt över en månad sen sist ( Saknar Primapojken :/ ). Har dessvärre en förjävlig träningsvärk och är allmänt stel, måste verkigen lära mig att jag ska stretcha efter :P. Kvällen spenderades med Mattias och en kladdkaka då det var våran 3 månaders-dag :)
Gårdagen tillbringades med Sofia. Det var trevligt, vi lagade mat och sen red vi tillsammans. Tävlade med Kingen(ca 150 cm) och Påven(ca 170 cm). Påven och Sofia vann en knapp seger som mest berodde på att kingen och jag råkade ta en liten omväg, haha. Han är riktigt snabb trots att han bara är en liten ponny :P
Ikväll tänkte jag slå på stort och försöka laga middag. Det blir någon form av kycklig med wokgrönsaker, bara att hoppas på att det blir ätbart.
På lörag kommer Tove hem igen, längtar! :D


13/7

Här är man igen medan Mattias duschar. Sitter och lyssnar på Lars Winnerbäck, han är bra..
Dagen har varit helt okej. Fick en liten depp-attack men det är sånt som går över. KOllade på en bra film också; Eternal sunshine of the spotless mind. En sån som borde ses om man inte är så seg som min käre far för då fattar man inte och då är det nog ganska värdelöst.
Ska väl ta och lyssna på lite happy musik så jag blir glad och sen ska jag sussa så jag blir igg imorrn (ofta det kommer hända men ändå)


13/7

Har just kommit fram till att det faktiskt inte är en jävel som läser här nu, men har man för mycket tid så måste man ju sysselsätta sig med någonting iaf.
Mattias är och jobbar men slutar tidigt idag så han är hemma igen om kanske 3h. Själv sitter jag och lyssnar på musikt lite lågt (Frida sover fortfarande) och väntar på att mitt vatten ska koka upp så jag kan tillaga mina pestofyllda tortelinis. Sen måste jag komma på nått sätt att fördriva tiden, kanske glo på nån film om jag nu lyckas lista ut hur hans tv fungerar vilket dock är tveksamt :P


12/7

Vädret blev inte så bra som jag hade planerat idag och därför blev det inget av med badndet idag heller. Istället har jag och Mattias bara suttit  inne och inte gjort något alls, men det är väl lite mysigt det också.
Fredag idag.. var tvungen att tänka efter litegrand, tappar helt begrepp om tid när man har så gott om den och ingenting uppbokat. Om det hade varit skoldag så hade jag varit äckligt glad just nu men nu känner jag mig bara lite lagom lugn och harmonisk istället. Lite skön känsla iaf.
Lyssnar på Håkan Hellström, han har känsla!

10/7 lite senare

Har nu åkt hem till Matte istället. Han håller på och duschar och jag ville ha något att sysselsätta mig med sålänge. Både Tove och Lollo har nu åkt iväg och ska vara borta länge :( Och Eva ska jobba hela nästa vecka.. Hoppas Sofia vill bli min räddare i nöden fast än jag övergav henne idag :P HUmhum..jag har verkligen inte något att skriva.. kladdkakan vart inge god tyvärr och Anna kommer hem i helgen,poor meee :( men men, man får se till att njuta av sommarlovet iaf för snart börjar skolan igen. Hur i helvete ska jag överleva ännu ett år i skiten?? Mina betyg kommer gå i botten (iofs har de redan gjort det,haha). Kanska ska börja plugga lite till min alternativmedicinprövning snart också, ska ha den den 19 aug och så ska jag hinna skriva ett arbete också. Fyfan, man blir deppig av att tänka på skolan :( så nu bör jag sluta med det och umgås med min underbara pojke istället. Alltid finns det något positivt :)

10/7

Sitter hemma nu. Håller på  att baka en kladdkaka med Mattias, eller snarare jag bakar en kladdkakaoch han spelar spel på datorn :P. Ganska fint väder också, hade tänkt  gåoch bada med Eva men Patrik ville inte så det sket sig.
Gårdagen tillbringade jag med Sofia, vi hade picknick i garnudden och sen kollade vi på Pans labyrint. Lite mysigt, fast filmen är ganska sorglig.  
Upptckte just att det inte blev någon kladdkaka, utan snarare en vanlig chokladkaka. Jag kan verkligen inte hålla på i köket och med datorn samtidigt för köket riskerar att brinna upp varenda gång jag försöker, haha :P 
Ska försöka rädda lite av kakan iaf 

7/7

Då är man hemma igen. Lite skönt att få sova i en säng och ha tillgång till dusch osv. Orkar inte skriva massa detaljer men kul var det iaf. Fint väder, massa alkohol, trevliga människor och bra spelningar :)  Bilder finns här  (2-6 juli).
                                        

1/7

Ska snart åka iväg med Tovelitott :) Har just packat färdigt och har massa tid över som vanligt så jag håller på att laga min nagellack lite. Min packning blev jättestor igen,lite skämmigt :P haha men hellre för mycket än för lite.
Igårkväll kollade jag på film med Mattias och Frida, det var lite mysigt. Minns dock inte vad filmen hette.. Sen lyckades Mattias självklart övertala mig att sova kvar fast jag borde sova hemma, han är nästan lika manipulativ som du Tove ;) Fast kom hem tidigt idag, vet inte ens om mamma märkte att jag inte sov hemma.
Fint väder idag iaf, det är bara att hoppas på att det håller i sig. Börjar bli lite nervigt. Aja ska fortsätta virra runt nu,ha det så bra!