30/10

Nästan halva lovet har gått!! :O Och jag har inte pluggat ett dyft. Men det kan jag ju börja nu när jag endå har drabbats av den hemska "en gång i månaden" åkomman. Fuck it.
I morse  gick jag upp tidigt,eller halv 10 iaf för att åka på akupunktur igen. Det är lite mysigt faktiskt, man känner sig helt ompysslad :). Sen skulle jag egentligen åkt och klippt  mig (inget radikalt Tove, bara  toppa och fixa luggen :P) Men det kändes inte som en trevlig idé att sitta hos frisören med mensvärk så  jag åkte hem och myste i soffan resten av dagen istället. Ni anar inte hur mycket skräp det finns att kolla  på trots att man bara har skogsTV x). 

Gårdagen var helt händelselös faktiskt. Den största händelsen var nog att ungsluckan ramlade isär när vi lagade mat :P

Men alltså, är det ingen som känner för att hitta på nått (inte ikväll dårå), men typ fika eller något?  Det tycker jag vore ganska trevligt ju.. 


28/10

Söndag utan söndagsångest!För det är lov och ingen skola på en hel vecka! :)
Igår gjorde jag nästan ingenting. Åkte ut och red en sväng på förmiddagen. Lånade Sofias underbara sadel <3 Men eftersom  jag inte är van vid den så känns det en aning i innerlåren idag >< haha. Sen gick jag över till viktor och kollade på halva Eurotrip i väntan på att Tove skulle kolla klart på Heroes.  Hos Tove så kollade jag på Pans labyrint medan Tove sov och Viktor satt och hade tråkigt typ :P 
Idag har jag bara segat. Glodde på Idol som  jag missade i fredags. Sen gjorde Märta och jag pannkakor, men råkade bränna typ en tredjedel för vi hängde vid datorn samtidigt :).Efter gick jag över till Viktor igen och glodde på film. 
Nu sitter jag och har aningens tråkigt.  Hoppas på att göra något kul ikväll,  men chansen är nog inte jättestor^^ Hör av er om ni vill hitta på nått ;)
Bai

27/10

Nu är det lov! :)
Idag (numera igår) var det min födelsedag och jag blev 17 år, äntligen! Haha. Dagen började med en mycker aggresiv "Bubben på sängen" och lite pressenter. Däribland festivalbiljetter till nästa sommar, underkläder och en shoppingdag :). Sen gick mamma runt och var sur resten av morgonen så det var en lättnad att få gå till tåget och åka till skolan. Kenneth fyllde också , Vi två 17 år ;). Vilket fall så skyndade jag mig ut till  stallet efter och red en  sväng, myspys. Fick en tékopp och té av Tove <33 När jag kom hem åkte jag, sis och pappa till s-täje (eller stan som pappa kallar det  "Det  ligger närmare och har funnits längre än stockholm". Vi åt god plankstek.Det var riktigt längesen. Sist jag skulle äta det trodde servitörn inte att jag skulle orka äta upp,  men tji fick han för jag var bäst på att äta som liten x). Jag var snäll  ikväll och var hemma och gjorde pappa sällskap.  Köpte godis och hyrde film. Vi såg The last king of scotland  ikväll och sen satte jag mig här,  hehe :). Hyrde också Pans labyrint, någon som vill se i morrn? :P
Godnatt iaf :)


Förbli den du var, så ren och så underbar


25/10

Skitdag. Ig-varning i svenska. Okej det var inte oväntat men  var du tvungen att säga åt mig att jag har problem? Jag har inga problem! Var du tvungen att försöka att få mig att gå till kuratorn, jag vill  inte prata, jag kan inte prata! Kan jag inte bara få vara ifred..
När jag kom hem skulle Max självklart tycka att det var tillfälle att säga upp kontakten. "Jag hör ju aldrig från dig längre" Men jag vågar ju inte, för vad jag än gör så är det fel. Om du visste hur många gången jag har börjat skriva till dig men inte vågat skicka, hur många gånger jag har slagit ditt nummer utan att ringa.
Kunde ni inte väntat i 2 dagar så jag fick  ha min födelsedag för mig själv.



 

22/10

Måndag, måndag, segt som fan. MEN! På fredag är det helg+min födelsedag :D
Den här förmiddagen så skolkade jag igen och gjorde Tove sällskap i stallet istället. Satt en stund på kaffestugan med en bulle och en bok tills Tove vaknat. Det var riktigt mysigt, en skön mjuk start på dagen. Medan Baldur blev skodd hjälpte jag Tove att mocka och sen drack vi té och åt nåra muffins jag hittade :). Sen åkte jag direkt till skolan och hade matte och fysik.  Inget intressant hände där. Efter skolan åkte jag och mötte mamma för att gå på akupunktur mot min mensvärk hos en liten kinesisk tant x) Det var lite kul att få nålar i sig, haha ;).  Till middag åt vi sushirester från igår, det är asgott!
Håller på att frysa fötterna av mig trots att jag har fårskinnstofflor på mig >< Ska  nog ta en kopp värmade té!


21/10

Igår sov jag ganska länge :) Det är så skönt att vakna när ingen är hemma och få vara helt ifred! Sofia och Tove hade redan åkt till stallet så jag fick ta bussen ut själv för päronen var på landet över dagen. När jag skulle av stannade inte bussen så jag fick gå mycket längre. Jobbigt värre alltså, fast det var nog bra eftersom vi skippade springandet sen ^^. Red ut en sväng själv och det var lite mysigt :). Sen åkte jag hem igen och satte mig vid datorn,  vilket var lite av ett misstag eftersom jag fick jättebråttom till tåget sen. Gick på bio med Tove,Josse och Carro. Vi såg Supersugen, den var ganska kul faktiskt fast komedi är inte min favoritgenrer. Efter gick vi hem  till Andersson och bastade lite men det var inte jättekul  så jag och Josse följde med några snubbar som ville ha sällskap. En av dem visade sig vara en av pappas gamla elever som jag gick fjällvandring med för nåra år sen x) Rönninge/Salem kryllar fan av hans gamla elever. " Det är Lennarts dotter, du vet mattläraren med dubbla glasögon" >< haha. Kom hem  vid kvart i 7 så mamma blev ganska grinig på mig och jag är lite trött nu. Mamma och Märta har fått för sig att laga sushi (stavning?) så det är bara att hoppas på att det blir gott :).

Bai


20/10

Den här kvällen har jag tillbringat med Tove, Lollo och Josse (Även Viktor och hans kusin men de räknas inte). Vi glodde på  Idol och snackade. Lollo var jätteflummig och det var ganska kul :) . Innan idag har jag varit i skolan litegrand. Började 10 och slutade 11.20 :P Så då åkte jag ut tidigt till stallet. Red dressyr! :O Om man nu kan kalla det dressyr, jag red på banan iaf. Det gick över förväntan. Sen provade jag Baldur lite, hahahahha Han är helt rund! Weii
Åt Pizza till middag. Det gjorde jag igår också. Oj Oj oj, jag kommer bli fet så  jag kan rulla till tåget, muahhahaha. Det skulle vara en upplevelse faktiskt.  Please,kan inte någon komma och sjunga utanför mitt fönster, jag lovar att våldta dig. Gaaah!  Men antar att ingen vill, ingen vill ju ens kommentera mina inlägg :( 
Bajs bajs, nu ska jag nästan sova


18/10

Min första skolkdag sen jag började gymnasiet. (Hoppas de inte strimmlar mig). Fast med min emo-anda kan jag nog inbilla  mig att de inte märkte att jag inte var där.
Dagen har varit extremt lugn och skön. Jag har suttit vid datorn och glott på tv. Sen tog jag och sov en stund i badkaret också. Mysdag med andra ord :). Det enda som  saknas är ett paket kakao så  jag kan tillverka lite muffins, men inte då.  Mammas underbara argument är att " Det tar ju bara slut" , Öh ja? Är inte det hela poängen ^o). Ska köpa  mig ett eget paket att knapra på under de mörka timmarna!
Igår var jag duktig. Jag både hade gympa i  skolan och sprang på kvällen. Idag har jag alltså dragigts med träningsvärk i mage och bröst, men det är inte värre än att man står ut. Jag är ju en sån lite tuffing, med betoning på liten. Mätte mig nyligen och upptäckte att jag bara var 168,9 cm,  jag trodde faktiskt att jag var åtminstone 170cm. Fast det gör inget, jag har fått nog av att vara lång ;). 
Jag längtar till  sommaren! Då kan man springa runt i handuk utan att frysa, det börjar bli lite kallt. Nästan så man blir sugen att krypa ner i badet igen :P Men det är inte jättelångt kvar till sommaren, året gick så mycket långsammare när man var liten. Det kändes som en hel livstid och nu bara rasar veckorna förbi och den hemska dagen jag måste bestämma mig kommer allt närmare. Dags att välja kurser till trean nu och jag har kommit fram till att jag istortsett måste välja något av Företagsekonomi A, Spela  och sjunga i band A och Filosofi A. Måste säga att inget av det låter särskilt lockande :(. Aja orkar inte skriva mer nu för jag fryser om fingrarna x) 


 

17/10

Godeftermiddag
Bara 2,5 lektioner kavr till helgen! Om man inte räknar med uppsatsen som blev flyttad tilli morgon istället, vill inte,vill inte, vill inte, vill inte! Men nu har jag iaf förvarnat sv-läraren om att jag kanske inte dyker upp. Hurfan dyker man uppåt egentligen *-) Endel uttryck är faktiskt lite underliga.
I går hände inte så mycket. Jag var i skolan, sen var jag på förträff för NoF B (Natur och frifufsliv B) på rönninge. Träffade min tilltänkta stugkamrat Sofia där och vi bestämde oss för att åka  till stallet tillsammans också. Red ut själv eftersom jag hade insläppet först och man vågar ju inte bli sen när Elisabeth är i närheten,  jävla tant :S. Så jag tog en tur ut till salemsskylten själv istället och det var nog bra för min pojk behövde springa av sig lite. Jag ÄLSKAR känslan när man bara släpper honom så han får  springa så fort han vill, det är mäktigt! 
I morse fick jag för mig att det var torsdag så jag kunde skolka, vilken skön känsla det var tills jag kom på  att det var onsdag och jag hade bråttom >.<. Vi hade stationsträning på gympan och jag dog nästan lite grand. Jag måste träna upp mig lite för det här är nästan pinsamt x) Det första jag gjorde när jag kom till skolan var att upptäcka att det var pyttipanna till lunch och hade alltså det att se fram emot hela förmiddagen <3 Och när vi kommer och ska äta är den SLUT! :@:@ Jävla förbannade skit tullinge. Så jag fick äta äckelköttbullar istället :(. (Jag överreagerar inte alls(A)haha ).  
Ikväll ska jag förhoppningsvis springa med Tove och Sofia, Kanske ska ta och höra med Tove snart^^.
Hejdå iaf!

15/10

Hej hej. Försökte skriva igår men det bara krångla. Det händer alltid konstiga saker när jag håller på med datorn ;) haha.
Slut på  helgen och måndag igen :( Men vi närmar oss höstlovet, bara 25 lektioner kvar! :D Tråkig dag idag som vanligt. Fick tillbaka matteprovet iaf, 32/33 så det blev mvg :) Nu gäller det bara att få ihop lite solar på nationella sen,hehe. Sen fick vi ämmnena till uppsatsen vi ska skriva imorgon. De andra klasserna fick dem för ca en vecka sen, tack Anna för att du är så seg. Vet inte ens om jag pallar gå dit, det kommer skita sig ändå.
Helgen var trevlig iaf. På lördagen så hade jag fullt upp hela dagen. Först städade jag(!). Sen red jag med Sofia. Sen så sprang jag med Tove och Sofia :D Jag känner mig nästan lite duktig,vi får bara se till att det inte blir en engångsföreteelse. På kvällen var vi hos Sofia med Josse också. Vi spelade Hjärnsläpp och hade kul.Ni är för sköna <33.
På söndagen var det enda jag gjorde att läsa min engelskabok. Jag har kommit fram till att jag läser väldigt mycket långsamare när det är på engelska än på svenska x).
Håller på att bli förkyld igen:(. Mamma skyller på min dygnsrytmn under helgen men jag tror snarare att en elak häxa har lagt en förbannelse över mig. Vilket fall ska jag proppa i mig vitaminer och naturmedecin i hopp om att det ska gå över innan helgen så jag kan vara med mina flickor då :).
Hejdå!

13/10

Äntligen helg :) Jag är glad.

Igår var jag i skolan. Första blev jag dissad av bussen och fick gå så jag blev sen och missade biologiförhöret. Men det vara nästan bra eftersom  jag inte pluggat :P. Vi fick inte tillbaka matteprovet, sega Mats :( Får det på måndag istället. Efter skolan skyndade jag mig hem för att hinna rida med Tove. Hade sadel så han kunde äntligen få springa av sig lite och vi körde slut på  Baldur, haha :). På kvällen var jag hos Josse med Tove. Vi gjorde ingenting typ. Först glodde vi lite på tv och jag råkade sommna >< sen drack vi té och sen gick vi hem.
Planer för dagen:
-Städa
-Tvätta
-Rida
-Springa
-Nått kul
Vi får se hur det blir med det :P Ska försöka ta tag i städandet nu iaf för jag har inga kläder kvar.


11/10

Hej
Den här veckan har gott jättefort.  Det känns mer som tisdag än torsdag. Men skönt att det är torsdag för det betyder att det bara är två lektioner till helgen. Helg,helg ljuva helg. Det känns som  om det är för helgen jag orkar med att gå upp varje morgon, annars hade jag nog vägrat och gå upp. Undra vad som skulle hända om jag vägrade gå upp igen utan bara låg kvar i sängen, kanske  skulle svälta ihjäl. Fast jag skulle behöva svälta lite för jag har gått upp typ 3kg :| Och nej jag har inte äs, men det börjar gå mot 70 och det vill jag inte. Springa i helgen Tove? :P
Den här dagen har varit ganska värdelös hittils. Matteprov på morgonen. Det kändes ganska bra faktiskt, men å andra sidan har jag kommit på ett fel jag gjorde och finns det ett kan det finnas flera. Men ingen idé att spekulera en massa ännu, förhoppningsvis får vi tillbaka det i morgon ändå :). Efter det slutade de flesta men eftersom jag är konstig och läser franska hade jag en lektion till. Fick tillbaka provet. G+  på frågedelen och vg på friskrivningen, haha jag är så dålig x). Hade tänkt plugga lite biologi på studiepasset men det var så kallt i  skolan så jag gick hem  för att plugga istället. Det fungerade inte jättebra. Började med att sitta vid datorn och sen flyttade jag över till tv:n där jag sommnade >< Smidig jag alltså. Vet inte varför jag är så trött, men det är andra gången på en på en vecka som jag sommnar :S Skumt.
Jag är helt öm och stel i hela kroppen efter gympan igår, haha. Jag trodde inte att man använde så mycket muskler på trampethoppning :O Men jag är inte ensam iaf, halva klassen hade ont. Sen är det fan svinkallt nu! Imorse såg jag bilar som man varit tvungen att skrapa rutan på :O gaaaah! Jag vill ha värme. Eftersom min skola  är ful och uppdelad i olika småhus måste man  ju gå ute och det är inge kul när det är kallt :P. Sen blir det trångt på tåget också. Lade märke  till  det fenomenet idag. När det är  kallt så vill folk stå inne och alltså struntar många i att gå bort i andra änden av tåget  så det blir fullt i sista vagnen istället, haha.
Nån som är  på lite stjärnskådning och fika på skoltaket i helgen?  Kommer nog inte bli av, men  jag blev så sugen nu när jag kolla ut genom  fönstret^^.
Ska  nog ta tag i biologin nu (vem försöker jag lura ><) för jag har läxförhör i morgon, dumma äckeltant! Jag ogillar dig starkt :@.
Baj!

10/10 ( = 1)

Hej
Nu är det snart helg! Bara 4 lektioner kvar :). Längtar som ett as.. Konstigt uttryck egentligen eftersom ett "as" är dött och knappast kan längta ^o) haha
Idag mötte jag Tove vid tåget för hon skulle ut och gå, det var lite trevligt för jag brukar aldrig träffa någon vid tåget. På gympan hoppade vi trampet :D Det är faktikst kul för jag är faktiskt inte helt dålig på det som på allt annat :P.  Efter lunchen åkte vi till Tom tits, haha. Det var lite skoj faktiskt, man är ju inte där så ofta nu för tiden. Sen åkte jag hem och satte mig vid datorn x) Men jag var ju faktiskt inte inne något igår!

Igår hade jag bara två lektioner, skönt det iaf. Vi gjorde slime på kemilaben( stavas det med ett eller två b?), det var kuligt och vårat slime blev finast så det så! :D. Sen efter skolan åkte jag ut till stallet med Tove och Sofia. Sofia har skaffat en ny pålle som är ganska fin, synd bara att han heter Påven >< Jag skulle fan döpt om honom. Jag och Tove skulle  rida Hallingerundan och jag fick rida barbacka igen. Jag kommer få bestående men i mina nedre regioner av det här x) Men när vi kom till bommen som skulle vara fixad så var det aldeles för smalt så vi kom  inte förbi. De hade ju skrivit i tidningen att hästa skullr komma förbi,jävla idioter! Men det var lite trevligt ändå. När jag kom hem var jag så trött att jag sommna i soffan, då är det illa för det händer inte ofta ska jag säga er ^^.

Nu försöker jag plugga matte, men jag har huvudvärk så det kommer ändå  bara bli fel. Klarar bara problem i stil  med rubriken ;) haha. Men jag borde verkligen för det prov i morgon och jag SKA få mvg, annars kommer jag fan bryta ihop eller nått :(. Sen är jag extremt sugen på choklad, vill ha, vill ha, vill ha! Nån som vill skicka mig lite,  snälla?(A)
Hejdå!

8/10

Det har varit en väldigt trevlig dag idag..naaat. Vad är det för fel på måndagar, varför är de alltid jobbigare än de andra dagarna. Kunde man inte struntat i att dela upp tiden.
Det börjar bli kallt på mornarna nu och det blir jobbigare att krypa ur det varma härliga täcket. Vad underbart att bara få stanna där hela dagen. Men duktig som  jag är tog jag mig upp ändå och traska till tåget. Började dagen med ett franskaprov som jag inte hade pluggat överdrivet mycket till, men det gick nog helt ok iaf. Fortsatte med engelska prov som gick sämre. Jag måste verkligen ta mig i kragen när det gäller engelskan om jag inte vill få ig:( Nasigoreng (stavning?) till lunch. Det är ganska gott tycker jag men tydligen tycker inte Kenneth det. Jag hatar när han inte äter för han är så smal,  jag vill bara trycka i honom en massa.
Fick tillbaka fysikprovet, det gick bra och jag borde vara nöjd med ett mvg. Fast de där 5 poängen jag missade var ju bara slarv och helt onödigt, så nu grämer jag mig över det. Så typiskt mig. Så fick vi äntligen tillbaka svenska uppsatsen om lögn. Ett vg där, och det är jag nöjd med. Eller jag skulle varit nöjd om det inte varit för hennes rödpenna som pekat ut mina brister och fel. Kan nog ta vara på kritiken någon annan dag, men idag var det inte tillfälle.
Nu sitter jag och trycker imig cashewnötter i ren desperation. Det är kallt och jag vill bara ha någon som kan värma mig  lite. Vitkor har kanske rätt, att jag är sällskapssjuk. Men usch, det här blev ett inlägg i riktig måndagsanda^^.
Igår red jag en sväng med Primapojken. Jag blev så  glad när han gnägga på mig när jag skulle ta in honom! Visserligen var han sist kvar i hagen och det var matdags, men endå;). Sen lyckades jag tappa mobilen när jag red så jag var tvungen att gå  ut och leta efter den sen >< men jag hittade den iaf. Tog en promenad med Tove och Eva på kvällen. Sen blev vi trötta:

T: Har ni godis E? 
E: Näe
K: Har ni té?
E: Ja
K: Har ni mackor?
E: Ja
T: Shall we?
Haha <3 Så vi gick till  Eva och drack té och mackor.
Nu har jag inget mer att berätta. Jag lyssnar på en låt som  påminner mig om Max som fan, Jag tror jag håller på  att bli desperat  ><. Aja hejdå!


7/10

Hej
Jag var inte inne på datorn alls igår! :O Var i stan med Tove, Lollo och Sofia på förmiddagen.  Sen när jag kom hem så tog jag ett bad,  måla naglarna och åt middag. Helt  plötsligt var klockan 9 och det var dags att traska till Carro :). Det var ganska trevligt. Eva jag och Josse hade kul tsm <33 Ni är så söta. Sen tröttnade jag på   att vara där och gick  hem till Anden (som ingen vet vem det är :P). Han bodde jättlångt bort så det gjorde nog inget att jag inte var ute och sprang med Tove och Sofia ^^. Kom hem vid halv 5, och jag som inte skulle komma så sent, haha x).
I fredags gick jag runt med dåligt samvete för jag inte skrivit biologirapporten. Usch, det var inte jättekul. Efter skolan åkte jag till stallet. Skulle rida hallinge med Tove, men Baldur hade blivit vaccinerad så vi beta lite bara istället. På kvällen var jag och Tove hos Sofia. Först kollade vi på Idol och Fredag hela veckan. Sen drack vi té  och spela Hjärnsläpp, det var myysigt :).
Idag vaknade jag vid 10 och kunde inte somna om för jag var hungrig. Så jag gick  upp och åt frukost och sen gick jag och la mig igen och sov till 1. Då satte jag mig här, och här sitter jag än.  Fast jag måste plugga för jag har Franskaprov och engelskaprov i morgon och matteprov på torsdag (på Max födelsedag, varför kommer jag ihåg det??). Men först ska jag åka till stallet och misshandla mitt underliv lite mer ><haha. Aja hejdå!

5/10

Hej hej
Ska gå om några minuter så jag får synda mig ;)
Igår så hade jag bara två lektioner. Först fysik, men det var tråkigt och vi fick inte tillbaka provet. Jag är nervös ju :PSen hade jag hål och sen var det franska.  Vi skulle tydligen ha prov men hon hade inte sagt något utan det stod bara på  planeringen så ingen viste om det, haha. så  vi ska ha det på måndag istället. Sen skulle jag skriva en fysikrapport men det sket sig för jag fattade ingenting av vad jag antecknat. Så skulle jag börja med biologin men då  ringde pappa och sa att jag skulle  åka till stallet för mamma kunde inte eftersom hon varit på akuten hela dagen O.o inget farligt iaf^^. Så jag åkte ut och där träffade jag Tove och Martina, det var verkligen aplänge sen jag träffa henne. Så det var lite trevligt. men de skulle rida på banan så jag red ut själv. Såret var inte helt läkt så jag red barbacka x) haha. Jag har smärta på  min fitta idag! Men det gick väl helt ok om man bortser från at han bockade av mig när vi skulle galoppera, han tycker nog jag är för tung ;) Det var precis berdvid gamla s-tälje vägen och det var massa bilar dessutom  så det var lite pinsamt alltså :P. Sen åkte jag hem och struntade i att plugga utan kollade på en film med pappa  istället. Pingvinresan. Jag var ganska skeptisk mot den först men det var jättegullig. Det är ena omständiga fåglar när det gäller häckningen och så. Men nu MÅSTE jag gå! Hejdå! det rimma tillochmed x)


3/10

Tjao
Nu är det näästan helg! Längtar :) Hoppas mina änglar vill vara med mig då <3.
Skoldag som vanligt idag. På biologin var vi ute och traska i skogen igen på jakt efter svamp. Det finns jättemycket svamp faktiskt bara man tittar efter dem :O Dock inga kantareller, och jag som var sugen på kantarelltoast, hehe. På gympan dog jag nästan lite under intervallträningen, jag är så dålig >< haha. Till lunch var det chilliconcarne. och självklart så tog de bort maten innan jag var mätt :'( Men pallar inte krångla utan drack mig mätt på mjölk istället.
Igår skulle jag rida med Tove men de andra hästjävlarna har vart och sparkat på min pojke igen så han var svullen och varm i vänsterbak :( Jag ska cutta elakingarna!:@  Jag struntade i att rida iaf och beta lite med honom ist. och sen longerade vi Baldur, haha. Man får typ jaga honom för att han ska springa x)  Sen satt jag bara och glodde på tv som vanligt iställer för att plugga. Men de flyttade fram kemiprovet några veckor så det känns inte så akut att plugga längre. Fast det är akut, mycket akut med en viss biologirapport "/ Men som jag brukar säga, det löser sig!
 Nä nu ska jag göra något annat än att sitta här och slöa...vem försöker jag lura :P Men hejdå iaf!

En liten matte uppgift till er!
En grön gubbe påstår att 37+54=113, hur många fingrar har han?
(Och ja, min mattelärare är konstig :P)

1/10

Hej hej igen.
Nu är smärtan över för denna månaden ;) hehe. Hade fysikprov idag som sagt. Det gick nog ganska bra tror jag. Inte säker på att det blir mvg, men kanske :). Annars har jag mest tagit det lugnt idag, sjukskrev mig på de andra lektionerna och satt hemma och vilade för jag sov knappt något i natt.

I helgen var jag ju på landet. Det var ganska trevligt faktiskt. På fredag kväll när vi (jag och pappa) kom dit så började vi med att elda lite varmt i köket och vardagsrummet. Och sen tog vi det lugnt.  Jag löste lite sudoku, vilket jag håller på att bli ganska bra på :P och sen läste jag Mio min Mio. Det är faktiskt en ganska bra bok tycker jag. Den påminner faktiskt väldigt mycket om Sagan om ringen på många punkter, man kan ju undra om hon blev lite inspirerad *-). Sen gick jag och la mig tidigt så jag skulle vara pigg nästa dag. Ni anar inte hur kallt det är att sova i ett ouppvärmt hus! Jag hade underställ, fleectröja och två täcken på mig, men jag frös ändå :S

På morgonen väckte pappa mig vid halv 11, satan vad grining jag blev x) Jag tycker nästan synd om min familj som får stå ut med mitt morgonhumör alltså, jag är riktigt hemsk på morgonen. Efter jag ätit frukost tog jag tag i fysiken. Satt i över 5h i sträck, men sen var jag så trött i  huvudet att det bara blev fel hela tiden så jag gav upp och åt middag istället. När man är på landet måste man äta pankakor som är gräddade på vedspisen, en djupt rotad tradition! Så det blev middagen. Det är faktiskt väldigt gott, och det blir inte alls lika gott när man gör det här hemma :S haha. Efter middagen så satte jag mig med sudoku framför öppna spisen igen. Och när jag tröttnat på det läste ja lite Svenska folksagor. Vackra prinsessor, elaka troll, modiga prinsar och lyckliga slut är huvudingredienserna. Vad hade man inte gett för att få vara en av dessa prinsessor... fast de hade ju ingen dator! Muhahaha x)

Gick upp vid 10 på söndagen för att hinna med resten av fysiken. Konstigt hur lätta de där uppgifterna jag inte klarade dagen innan var nu :P Det gick ganska fort att bli färdig iaf så jag fick massa tid över. Gissa vad jag gjorde då.... Sudoku! Haha, det finns faktiskt inte så mycket att göra där. Hjälpte pappa att slå in segelbåten för vintern. Det var jättehöstigt och mysigt där, med en massa härligt färgade löv. Önskar att jag hade haft en bra kamera med mig men inte då, utan bara mobilen ><
 
 Lillstugan

 Sen knata vi till Silvertärnan, båten som går in till Västerås. Jag körde ganska långt  på hem vägen, det gick ganska bra trots att det var ett tag sen nu :)

I morgon är det sovmorgon, värsta skönt att sova...  Gud vilket godissug jag har, och gud vilken tur att det är så jobbigt att gå till konsum att jag är för lat för det. Fast undra egentligen vad som är onyttigast, att  och köpa godis eller att sitta kvar här utan godis *-) haha. Och i morgon ska jag nog inte rida för min pålle har sår vid sadeln. Vet inte om barbacka är en sån bra idé. Eller är du med på en barbackatur Tove? Det har blivit så mycket roligare i stallet nu när Tove är där :) <33
Hejdå!