31/3

Vill inte gå och lägga mig för då blir det morgon snabbare, men å andra sidan så behöver jag vara pigg imorgon. Har uppsatsskrivning i fem timmar. Sen måste jag snickra ihop ett muntligt framställning om något i samma stil. Biträdande rektor Andreas har erbjudit sig att hjälpa mig i morgon, vet inte om jag ska gå dit, lär få panikanfall och det föredrar jag att få när jag är ensam. Men snällt att erbjuda sig.
Idag var det riktigt vårväder, blev tvungen att stoppa ner halsduken i väskan och knäppa upp jackan för att inte drabbas av värmeslag.
Hursomhelst får sunt förnuft gå före och jag går och lägger mig nu.


28/3

Jag älskar helgen. Har just gått upp, sitter i soffan och väntar på att pastan ska börja koka så jag kan äta lite lunch. Sen ska jag krypa ner i badet och mysa. Ikväll ska jag sedan till Eva och äta våfflor, jammi.

Igår i skolan ville biträdande rektor prata med mig vilket verkar lite oroväckande, när jag gick dit var han inte där och jag hade inte tid att vänta så jag fick inte veta varför dock. Istället så förberedde Elin och jag vår gympalektion vi ska hålla på fredag. Vi ska ha aerobics och step up, hoppas det blir bra men det borde det bli.
På kvällen gick jag och Mattias och åt på pianobaren. Jag åt sushi och det var väldigt gott men lite dålig service dock. När vi kom hem började vi kolla på en film men båda var så trötta att vi gick och la oss ganska snabbt.
Men nu är min mat färdig.

26/3

Den här veckan har jag övervunnit mig själv, vi hade muntligt NP i engelska och jag pratade! Med massa uttalningsfel såklart men jag har lyckats få någon sorts distans till det hela och helt ärligt så rör det mig inte i ryggen.
Annars händer det knappt något. Jag har börjat skolka massor från skolan för jag mår inge bra när jag är där, det är synd att jag har så dålig självkontroll att jag sabbar allt såhär på slutet.
Ingen ridning idag tyvärr, är verkligen sugen men som tur är så red jag Påven igår så jag klarar mig nog till nästa vecka. Det var fint väder och Påven som just har börjat få galoppera lite smått verkade lycklig. Vi slapp till och med träffa på allas vår faborittant Monica.
Har sovmorgon idag eftersom matten är slut. Vilket också gör att jag bara har en timme kemi idag och sen slutar jag. Ska väl antagligen jobba lite med projektet dock men det är faktiskt ganska kul så det gör inte så mycket.
Ska ta och mysa lite med lilla Whises, tycker om henne massor trots att hon har en liten ovana att bita mig, haha.
På lördag ska jag och mina flickor ha våffelkväll, längtar dit.


I'm thinking I wanna be you, I wanna be you, I wanna be you, you, you.

18/3 ...

Sofia hann inte rida och jag var inte särskillt svår övertalad till att hjälpa henne. Första dagen jag verkligen märkt av att våren närmar sig, alla diken porlade och snön var nästan helt borta. Red en ganska lång tur i solskenet på gulleplutten Påvis, såg förövringt årets första fjäril också. Sen åkte jag hem och diskade och lagade mat, stuvade makaroner och falukorv, jag börjar få in snitsen nu haha. Snart är det dags att sova för i morgon tänkte jag gå till skolan, har bara en lektion och lite projektarbete att jobba med så det ska nog gå bra. Men först ska jag lata mig en stund och lyssna lite på Melissa Horn, har blivit såld på henne, tack Tove :P  

18/3

Är hemma från skolan idag, var hemma igår också. Orkar inte gå dit. Just nu är det lite mycket och stressigt. Längtar sjukt mycket till i morgon när jag ska rida igen för i stallet kan man ta det lugnt. Ska höra med Sofia tänkte rida idag för annars kan jag ta en tur i skogen med Påven.
Har övertagit Skywishes av Tove, lilla sötbullen. Tyvärr är hon lite av en bitch ibland men detär sånt man får ta.
Ska ta och fixa något att äta till lunch.

Tredje gången gillt

Halva pajen är borta och klockan har tickat på såpass att det har skiftat datum. Jag personligen brukar inte räkna de som att det har blivit en ny dag förns jag har sovit.
Det verkar som om jag får sova ensam ikväll trot allt. Det är lite obehagligt tycker jag. Det är konstigt för i början när jag träffade Mattias kunde jag knapps sova någonting när han låg bredvid, jag är väldigt lättväckt, men nu har man vant sig och det är svårt utan istället.
Kvällen har varit lite av en nostalgiresa för min del. Har lyssnat på gammla låtar jag glömmt bort, tittat på bilder från länge sen och läst gammla blogginlägg som jag har svårt att tänka mig att det är jag som skrivit. Det är synd att man glömmer så mycket som har hänt i sitt liv. Tack och lov för kameran som kan hjälpa en att minnnas igen. Man borde sammanställa ett fotoalbum med allt som man vill minnas på sin dödsbädd, de som faktiskt betyder något.
Känner mig väldigt djup, men det är väl den tiden på dygnet skulle jag tro. Vilket påminner mig om att jag nog borde krypa ner och sova.

6/3 lite senare

Det blir till att vara hemma ikväll, orkar inte fixa till mig och gå iväg någonstans. Försöker jobba upp mitt humör så jag har på happy music och bakar en blåbärspaj.
I morgon ska jag träffa Sofia, det ska bli trevligt. Annars måste jag plugga som en tok i helgen, woho.
Men nu måste jag ta ut min kaka ur ugnen, inte helt otroligt dock att jag återkommer senare.


6/3

Grattis till mig! Jag har sumpat mitt fysikbetyg..
Just nu sitter jag och försöker hitta någon som vill hitta på något ikväll. Mattias gick iväg med Lill-Johan och några tjejer, de skulle dricka öl. Jag har haft en riktig dålig dag psykist och orkar inte sitta hemma för mig själv hela kvällen. Desvärre verkar det inte gå så jättebra.
Äsch då, kanske ska sitta hemma i alla fall.. sova tidigt eller nått. 

28/2 forts.

Nu är man hemma igen efter en helt okej trevlig kväll. Var med Tove, Carro, Kalle och Oskar. Först kollade vi lite på melodifestivalen och sen åkte vi till donken. Därefter åkte vi hem till mig och spelade Guitarhero. Men nu har de åkt hem igen och jag är ensam kvar då Mattias sover hos en kompis. Winnerbäck och en Clementin, kan det bli bättre?

För att återgå till mitt tidigare inlägg så talade vi om den kära Monica. Hon behandlar mig ungefär som att jag är fem år och knappt vet vad som är fram och bak på en häst medan hon är bäst i världen på allt (vilket hon absolut inte är, hon kan inte hantera hästar helt enkelt). Jag och Påven hämnades genom att skrämma henne ordentligt, inte med flit dock men roligt var det.
Såhär var det att jag passade på att få skjuts ut till stallet med Mattias när han skulle till jobbet så jag red ut innan Monica kom för att släppa ut hästarna. När hon kom var Påven borta. Samtidigt är det en annan häst i stallet som ska avlivas (stackarn..) och Monica som hade skymtat Mattias lastbil trode att de hade kommit för att hämta och avliva denna hästen och råkat ta Påven istället så hon var ganska så upprörd när jag kom tillbaka sen. Vet inte om historien gjordes rättvis här men det var väldigt roligt på plats, Muhahaha!

Bortsett från stallet har jag inte gjort något alls faktsikt. Jag har bara varit hemma och kollat på tv samt umgåtts med min älskling. Har inte pluggat något vilket jag verklingen borde ha gjort men det får ta och lösa sig.