Helvete, helvete, helvete!

SKit också. Så  jävla  typisk att mensen kom ikväll så jag kommer ha ont,ont, ONT i morgon när jag ska skriva fysikprovet! Verför gör den alltid såhär?? Kunde den inte kommit ett dygn senare för då hade det inte spelat nån roll! >< Jag ska fan operera bort äggstockshelvetena. Men jag är int gravid iaf... Skriver i motgon istället,  är på så pissigt humör.

27/9

Godkväll.
Sitter och väntar på Idol och sen ska jag sova! x) Jag är jätte trött^^.
Började 08:10 i morse. Det var det mest deprimerande vädret jag sett i år. Helt dimmigt och kallt. Det kändes som att mitt inte helt torra hår skulle frysa till is.
Jag hade bara en lektion idag, fysik. Jag kommer aldrig komma ihåg allt till provet på måndag, det är så mycket och måste allt vara betecknat med samma bokstäver? Det finns faktiskt ett helt alfabet :P.Lektionen slutade 09:50 Sen satt jag kvar och gjorde biologi rapporten med resten av mig grupp, och satt jag och kolla på dem när de gjorde engelskan ^^. Stannade till kl.3 och sen skulle jag åka hem. Jag tar tillbaka det där jag skrev om att sl skulle ha förbättrat sig >< Bussen var sen både idag och igår, så jag missade tåget. Eller rättare sagt skulle jag missat det om det hade gått några tåg. Det hade tydligen skett en olycka i Flempan så det gick inga tåg mellan Huddinge och Tumba. Jag satt ju på Tumba-bussen!! Lite små irriterande måste jag säga. Fast å andra sidan hade jag knappast något bättre att företa mig här hemma, vilket upptäckte jag när jag kom hem. Det enda vettiga jag gjort har väl varit att äta och mysa med min lilla korvsnutt-bubben <3. Fetaost och spenatpaj till middag, tack mamma jag älskar det!
Nu har jag fördrivit ännu en kvart med det här..
För att lyckas med mitt fysikpluggande och unvika att bli distraherad så har jag bestämt mig för att isolera mig under helgen på en liten ö vid namn Almö-Lindö strax utanför västerås i mälaren. Dvs mitt lanställe. Jag ska även släpa med mig min privata fysiklärare(pappa). Jag SKA ha mvg på  det här provet! Jag och Kenneth har bestämt att vi fixar det den här gången,  båda fick  bara vg på  förra provet :( . Med andra ord kommer jag inte skriva förens tidigast på söndagkväll. Vi har ingen el och alltså  ingen dator ;).
Funderar på att ta in min lilla lakritsbit 2pac. Måste ha någon att pussa på! Saknar min lilla söt-kärring, min egen lilla babyängel "/ äsch nu blir jag helt sentimental :P
Har egentligen ingenting att skriva, försöker bara få tiden att gå x)
Anna kom hemhelt oväntat idag :O Jag blev lite besviken för jag hade inte väntat henne förens om flera veckor. Nu står hon och mamma och klagar på  alla andra i stallet. Det stör mig att de altid tror att de är så jävla bra själva och vet allting. Seriöst, mamma KAN inte erkänna när hon har fel. Sen ska hon alltid överdriva allting för att få det att låta bättre, det är bara pinsamt.
Nä nu ska jag gör mig i ordning så jag kan krypa direkt ner i sängen efter idol och sova ut, jag har sovmorgon i morgon. Juste ja, kom på att vi skulle ut och traska i skogen på  biologin. Leta efter mossa och svampar och sånt :P Man kan ju alltid hoppas på  att stöta på ett kantarellställe så man kan göra kantarell toast, mm jammi!
Hejdå  och Trevlig helg!

Jag stödjer inte sportfåneri!

Hej

Så sitter man här igen fast man borde plugga. Kemiprovet har dock blivit flyttat till nästa fredag istället för onsdag och det är därför inte lika akut ;).

Idag var jag jättetrött när jag vakna och jag minns verkligen inte att jag stängd av klockan eller att den ringde, helt plötsligt stog jag bara up :S haha. Inget bröd idag heller utom äckligt hårtbröd. Men man får ta vad man har och det smakar helt ok med ost på^^.  Tåget var 17 min sent, säkert bara för jag struna i att ta en Punkt.se. Fick sitta och glo på alla människor istället. Undra varför nästan alla ser så sura ut när det åker tåg :S jag gör det iofs jag med men jag är ju svag för grupptryck ;). Missade ju bussen så  jag gick med Niko. Det är faktiskt inte så långt när man tänker efter. Kemi var första lektionen och jag fattade knappt något "/ får ta och plugga ordentligt till  provet! Biologi sen. Vi har nästa gjort färdigt rapporten om Uttran nu. Sen är det ju disskusionsdelen kvar som man ska  göra induvidellt. 2 st datorskrivna A4, hon måste med mig skämta aprilo! Det är omöjligt ju :| Det är för sådana här tillfällen man har sin biologi-mamma <3 hehe. Konditionstestet nästa! Jag var riktigt nervös innan, det är inge kul att vara dålig =/ Fast jag var inte långsamast utan det var två stycken efter mig x). Missade dock tiden för "överbetyg" med 19s, lite små irriterande men det fixar jag nästa år istället :) Till lunch var det Ryssröra med pitabröd och inte helt oväntat var bröden slut >< Jag förstår inte att de blir lika förvånade varje onsdag över att vi äter så sent :S.

Nu blev jag trött på att skriva... Jag känner faktiskt väldigt starkt för att sova, men kvart över 7 är kanske att ta i ;)

Igår red jag med Tove och Baldur <3. Det var lite mysigt. Fast de hade varit elaka mot Prima i hagen så han hade fått flera sår :'( Antagligen är de lite uppspelta över att det har flyttat dit en tjej ;) Min fina Primus, fan vad jag tycker om  honom. Han är verkligen gudomligt söt och jag vill bara proppa honom full med godis och pussa sönder han mule. Jag har överskott på kärlek, behöver nån annan att ta hand om :(

På kvällen skulle jag pluggat men drabbades av en "allt är meningslöst"  attack och la  mig och kolla på idol istället. Jag förstår inte att de vågar stå där och sjunga. Jag skulle inte ha något emot att vara modig. Kom fram till  att det inte spelar någon roll om jag tar mig i kragen och skriver eneglskan för jag kommer ändå inte våga ställa mig där framme och berätta om den jävla kungafamiljen och ishotellet. 2 min! Jag klarar inte av 2 min när folk sitter och tittar och lyssnar på mig, fast jag vet ju mycket väl att de fullkomligt skiter i vad jag säger. Aja, det har ju funkat att vägra hittils så det går nog nu med.
Jag åt en banan idag, jag hatar bananer! Det är nog bara en fix idé egentligen som jag har haft sen jag var liten. Jag hatar banan av gamal vana.
hejdå!


24/9

Tjo!
Har just kommit från stallet, sitter och väntar på middagen.
Jobbigt med måndag. Ganska segt i morse, blev för lite sömn i helgen^^. Det fanns bara russinbröd till frukost vilket inte gjorde mitt humör bättre direkt. Sen knata jag ner till  tåget och fick min vanliga host attack, jag tror jag är allergisk mot SL! Franska var första lektionen och hon andra tjejen var borta igen och jag fick vara själv igen. Men man börjar vänja sig, och det är lite lättare att läsa högt när ingen annan hör^^. Fick en bra nyhet också, att hon ska på bokmässa på torsdag precis som sv-läraren och jag har alltså bara fysik den dagen ( plus studiepass men det räknas inte...fast jag SKA  plugga) :D. Engelska efter, inget spännande hände där och sen var det lunch. Skoldagens höjdpunkt. Jag överträffade mig själv i nyttighet, jag hade mer sallad än mat helt frivilligt! :O Efter lunchen var det bara fysik och matte kvar och ag insåg plötsligt att det är både fysik och kemiprov nästa vecka (Ja, jag ska plugga på  studiepasset!). Jag ska ha mvg på båda, så det så! Önska mig lycka till, det kan behövas ;).

Efter skolan hade jag tänkt ligga framför tv:n och ta det lugnt men Tove ville ha sällskap till stallet så jag pallarde mig dit istället. Det gick bra för mig iaf, tog en liten tur i snälla-skogen och klätterbackarna. För tove gick det lite sämre tyvärr, Baldur verkar vara ett litet monster :| Jag skulle aldrig stå ut..

Sovmorgon i morrn, det ska bli skönt. Ska till stallet igen, 5:e dagen i rad det är nog rekord :O
Men nu är maten färdig! Renskav med ris :)
hej!  

23/9 kväll

Hej hej igen!
Var i stallet idag och hade insläppet. Åkte ut med Tove och Carro :) Jag och Tove skulle hoppa lite, men Baldur fucka sig så det gick inte så bra för Tove. Men för mig gick det faktiskt över förväntan, Prima var duktig :D. Fast jag lyckades ramla av när han  gjorde en väldigt plötslig väjning för en vattenpöl >< Sen fixade vi allt annat och jag åt en massa äpplen. De har en säck med jättegoda äpplen där, visserligen är de till hästarna och lite halvruttna men jammi! :)
När jag kom hem så satte jag igång och städa huset så päronen inte har nått att gnälla på när de kommer hem. Så nu är det rent, rent, rent! Jag känner mig lite duktig faktiskt^^. Det enda är väl att Märta just håller på attt laga middag och stöka ner köket så det blir att städa igen där sen, haha >< Men det ska  bli gott med mat, man blir verkligen jättehungrig av att vara i stallet ( trots att man äter äpplen). Det blir kebabgryta, tack Märta för att du gör mat till mig <3
Nu borde jag väl egentligen inte sitta här utan plugga. Jag upptäckte förut att jag har en massa engelska och franska glosor. Varför lär jag mig aldrig att jjag ska kolla kalendern lite tidigare :P Men men, det löser sig nog som allt annat.Hejdå! :D
Hoppas mamma har handlat godis till mig!

23/9

Söndag idag...ingen söndagsångest än så länge.. eller aa, den kommer smygande. Fast jag ska ju hoppa (försöka iaf) med Tove idag,det ska bli kul :D
Igår hade jag ju morgon passet i stallet,   det var mindre jobbigt än väntat att gå upp tidigt faktiskt :) Sen tog jag en tupplur i silagebalen medans märta red, kanske ska byta ut min säng smot en sådan för det var fett skönt! x) Och på hemvägen skämde jag och syrran ut oss ganska mycket på bussen skulle jag tro, våran outfit var inte den snyggaste, hahaha.
När vi kom hem  bakade Märta en massa goda bullar medan jag tog ett långt bad, oväntat nog så sommnade jag så vattnet blev kallt >< .
På kvällen skulle det vara fest hos kakan, så jag promenerade dit med Tove. Fast det var ganska segt där   och jag hade ingen dricka. Försökte gå hem flera gånger men eftersom jag är lättmanipulerad så blev jag övertalad att stanna :P  När jag väl  kom hem så slänge jag av mig till underkläder, satte några bullar i mikron och går till vardagsrummet för att fixa nått. Då hör jag helt plötsligt andetag och så sätter sig någon upp i soffan! Haha, gissa om  jag blev skrämd x) Då kom jag ju på att märta tagit hem några polare^^.
Imorse gick det inge bra att sova ut fast jag försökte :S Tillslut gav jag upp och satte mig här istället. Och nu äter jag lunch, Past och bacon som omväxling!
Aja, ska duscha nu,  känner mig tämligen ofräsch.. Hejdå

23.47

Godkväll!
Kom hem från Carro för en liten stund sen. Det blev lite segt så jag drog hem, inte för det var mycket roligare här. Jag kämpade hårt för att överta datorn från Ernie och så fanns det inte en rolig människa inne! Det var ett tag sen jag var hemma såhär tidigt på en helg, men jag har morgonpasset i stallet i morgon så jag ska upp 06.45! Det tog verkligen emot att ställa väckarklockan på det >.<
Den här dagen har verkligen inte kännts som fredag, snarare torsdag eller nått. Kanske för att jag "missade" torsdagen pga orienteringen *-). Mina förhoppningar om en god lunch grusades effektivt när jag läste texten kyckling,ris och apelsinsås på tv:n. Det var inte så farligt, men knappast gott. Smakade faktiskt ingenting (Y). Sen var det matte. Veckans favoritlektion! Mest för att den bara är 1h lång och man har helgen hägrande framför ögonen :P. Sen var det att skynda sig hemmåt eftersom jag hade bestämt möte med Tove. Kom och tänka på att SL verkar ha skärpt till sig den här terminen, jag har inte behövt springa till tåget en enda gång för att bussen varit sen! Så var det nästan varje gång förra terminen.. Hoppas jag inte går upp i vikt pga den förlorade motionen x) haha. Fast de verkar fortfarande inte fattat att det skulle behövas en stor buss vid kvart i 10, den är alltid knökfull! Det gick bra att rida iaf. Jag har kommit fram till att jag tycker om min Primapojke ganska mycket <3 Sen var jag som sagt hos carro... Det var min väldigt intressanta dag :)

Jag borde sova... 

I skolans datasal

Hellow! Sitter i skolan nu, har egentligen biologi men jag tog mig friheten att ta en rast nu :P Vi håller på att skriva en rapport om Uttran och det är dödligt tråkigt. Lektionen slutar ganska snart iaf och sen är det bara mentorstid, lunch och matte kvar :) Hoppas det är god mat idag för jag är hungring..som omväxling dårå x) haha.
Efter skolan ska jag rida med Tove! det är trevligt att rida med henne och jag slipper höra primas gnäll över att han är ensam, han gnäller faktiskt bokstavligen >.<.
Aja måste dra för Kenneth tycker vi borde fortsätta jobba^^ Jag borde skaffa mig mer motivation och en bättre inställning till skolan!

Dina ögon kan krossa min värld

Hej hej :)
Sitter här och är trött, men idag får jag faktiskt göra så. Har ingenting som jag måste göra, det är en skön känsla :). Idag har jag haft orientering med skolan. Jag tog faktiskt alla kontroller och hade 1h tillgodo, det var nästan kul tillochmed :P Men sen skulle vi ju göra en miljöbeskrivning av Lida eller nått men då hade min hjärna lagt av för dagen så jag satt och störde Kenneth istället när han försökte skriva sin dikt. Sen hade lärarna fått för sig att vi måste gå tillbaka från Lida :O Fast det var trevligt! Jag gick med Kenneth,han är snäll :)

Annars det inte hänt något särskilt sen sist *-) Anna var hemma i helgen men har åkt tillbaka till skara igen och kommer inte komma tillbaka på fleera veckor! Woho, vad skönt! Sen fyllde Märta år i tisdags men det blev nog en ganska seg födelsedag för henne för päronen var på dåligt humör. Jag skulle nog inte stå ut med att vara henne >.< . Red med Tove också,det var trevligt fast Baldur verkar ha allvarliga humörsvängningar,haha. Fast han är en sötbulle ändå :)
Kommer inte på nått att skriva. Borde skriva oftare för då kommer man ihåg alla små skitsaker och kan "underhålla" folk med dem x)  haha
Hejdå!


Jag kommer ha träningvärk i morgon..

En glad rubrik :)

HAJ PAJ!
Ursäkta mitt lilla utbrott igår, tålamod är inte min starka sida^^. Hursomhelst så klarade jag att skriva nånting tillslut iaf, tack Eva och Viktor för peppandet, haha ;). Jag är löjligt stolt över det, men ni ska veta att jag inte producerat mycket under min tid i skolan.
Idag har jag bara haft tråkiga lektioner, men slutade vid lunch och det var skönt :D Riktigt fint och soligt väder,lite kallt dock men det är så det ska vara på hösten. Höstfärgerna börjar komma och det gör mig så glad, underbart vackert! Fick lust att ta på mig gummistövlarna och gå ut i skogen för att plocka svamp. Nån som är på? Haha, vet att det inte kommer bli av men ändå :).
 Bara en lektion kvar nu till helgen. Längtar, längtar, LÄNGTAR! Tovelitott och jag ska ut och rida i morgon också, kärlek på det <3. 
Träffade Ernie när jag gick hem. Kom på att hon fyller år på tisdag,  och jag har ingen aning om vad jag ska ge henne. Inte önskar hon sig nått heller utan vill ha "Nått kul som överaskar mig". Det är en väldigt bra sak att önksa sig av en såpass fantasilös person  som jag x)
Nu ska jag avnjuta en kopp  salvia té framför tv:n,  ett fåfängt försök att kurera denna envisa förkylning jag har haft i ca 4 veckor nu.

  Hejhopp!


Värdelösa jävel

Helvete! Sitter och försöker skriva "en argumenterande text mot/för att ljuga" , men som vanligt går det bara inte. Varför ska jag vara så jävla konstig?? Alla andra kan, alla utom jag. har så många tankar och ideér men allt bara försvinner nånstans mellan hjärnan och händerna. Hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata hata. Nu ska jag deppa resten av kvällen, hejdå 

Åh Kom inte närmre, åh snälla kom närmre

Godkväll!
Sista helgdagen går mot sitt slut och skolan närmar sig. Men det känns ändå helt okej, har nästan lyckats förtränga diverse läxor jag borde gjort :P Denna dag har jag istället fördrivet genom olika  former av slappande och jag fattar inte vart tiden tog vägen^^. Var ute en stund hos Prima men mockade bara eftersom  han har dragit på sig en tapp-sko..
Prinsess-partyt var trevligt. jag hade min klänning trots allt och  det var kul att känna sig lite fin ;) Carro hade lagat god mat och vi åt prinsesstårta såklart :D. Sen kom det några polare till carro, och det övergick  till en annan sorts party ;P.
Lördagen började inte så bra. vaknade efter 3h sömn av att jag mådde väldigt illa  och var tvungen att spy vilket jag lyckades tajma med att mamma gick upp för att käka och jag blev alltså avslöjad >.<  Jag fattar inte att hon fortfarande kan  vara så naiv :S. Vilket fall blev hon jävligt sur och höll på skrika på mig, och sedan demostrativt låta så mycket som möjligt för att jag inte skulle få sova -.-' Men men det går nog över..
På kvällen när jag mådde bättre igen så gick jag och Tove till krysset och hyrde Vänner som vi kollade på hemma hos mig på vår fina Tv x). Och sen gick Tove hem eftersom jag i princip sov sittandes, haha :P.
Aja..nu står Ernie och tjatar om datorn , hejdå!
Bara 15 lektioner till helgen! :D 

...

Ta hand om mig, jag kommer aldrig kunna klara mig ensam...


Do what you must do, to find yourself

Godmorgon :)
Jag har sovmorgon idag och behöver gå först om en kvart. Självklart utnyttjar jag inte morgonen till att sova utan får för mig att jag har en massa att göra och går upp kl 7 (Y)  haha.
Fredag idag och bara 2 lektioner kvar till helgen, Underbart!  Dock två väldigt tråkiga sådana, biologi och engelska ><. 
I veckan har jag inte gjort jätte mycket, jag förstår inte vart all tid tar vägen ;S. I tisdags var jag i stallet och tog en tur på Prima-pojken med Tove och Baldur. Första gången på över en månad som jag red och det resulterade i en jävlig träningsvärk ,haha. Jag ska nog till stallet idag med, men Tove ska ju rida dressyr så  det blir bara pojken och jag ensamma...
Så har mam ju såklart kollat på Idol. Irriterande männsikor utan självinsikt! Fast ack så underhållande :)
Sen i kväll är det "Prinsess-party" hos Carro. Klädsel:balklänning. Men jag vettefan om jag pallar ha den på mig :P men vi får se, det kanske är dags att vara lite fin för en gång skull :). 
Sen jag tjafsat lite mer med Max. Jag som skulle säga upp kontakten med honom... Det gick  inte jätte bra utan självklart måste jag messa honom  när jag känner mig ensam,suck..
Men nu har kvarten gått och jag ska klä på mig ich promenera till tåget! Blixtlåset på min jacka har gått sönder och alla låtar på min mp3 har bytt plats (Y) irriterande.
Ha en bra dag,hejdå!


För du var solskenet, och jag var ensam

Hej hej igen. Tove har tjatat att jag ska skriva :P
Bara 8 veckor till höstlovet nu! Och 55 dagar till min 17 års dag,  wo ho >.<
Förra veckan var jag i fjällen och vandra med pappa och hans elever. Det var helt okej, fast det var svin kallt och snöade x) Orkar inte skriva nått mer men bilder finns
här.
Sen har jag varit i skolan nu i veckan. Våra lärare verkar inte hörtalas om något som kallas mjukstart och jag har jättemycket jag borde göra >.< Vi hade skolfoto i fredags också. Jag fick  sitta ner för första gången! Det ni, haha x) Men antagligen kommer jag som vanligt se väldigt konstig ut :). 
Igår var jag på 100 års fest i pepparkakshuset( Roffe fyllde 50, Isabel 20 och Linda 30). Det var ganska segt för jag kände ju typ ingen. Dessutom var vi ute och det var jättekallt! 
Idag är det stallmöte senare som jag är tvungen att gå på eftersom mamma kör syrran+hennes grejer till skara (JA!). Oj vad jag längtar, vaknade med mensvärk idag så det blir nog jättekul! :D 
Hejdå!