23/9

Har egentligen engelska nu men jag struntade i den lektionen och har pluggat franska istället, har prov i eftermiddag. Inte för att jag direkt prioriterar fransa men vi skulle skriva en massa och så på engelskan och det pallar jag inte idag.

Gårdagen var oväntat nog (not) väldigt tråkig. Minns inte så mycket utom att jag råkade sommna på filosofin, värdelöst ämmne. Sen skulle jag träffa Mattias men han åkte på jobb så vi han bara ses i typ 50 min innan jag var tvungen att åka hem igen.

Idag ska jag försöka plugga lite fysik och kanske springa lite. Har en gympauppgift så jag måste börja träna ca 3 ggr/vecka i 12 veckor. Så om nån vill ha lite sällskap så är det bara att höra av sig.

Det sitter några högljudda tjejer här i datorsalen som jag har stor lust att slänga något i huvudet på men jag får nog nöja mig med att fortsätta plugga på mina glosor.


22/9

September närmar sig sitt slut och om inte alltför länge fyller jag äntligen 18, det är något som jag verkligen ser fram emot, inte minst för att höstlovet börjar då också. Men det är ju en del att ta sig igenom innan man är där, som tex 6 st prov.
Helgen var helt okej.. Fredagen innehöll en del alkohol och många trevliga människor, minns inte några detaljer dock.

På lördagskvällen så kom Eva, Patrik och Josse hem till mig och Mattias och vi glodde på en film och satt och snacka lite. Mysigt.

Igår satt jag hemma och pluggade fysik, jag känner på mig att provet kommer gå käpprätt åt helvete och med det hela mitt betyg. Får se till att plugga massor mer.
Men ska  fixa det sista och sen traska till tåget.


19/9

Helg igen och nu ska jag bli full! Muhahaha.. eller nått.
Dagen har för övrigt varit totalt värdelös rent humörsmässigt. Var i skolan i ca en halvtimme, sen pallade jag inte mer utan drog hem (till Mattias dvs, har börjat kalla det för hemma :P). Vilket fall börjar det arta sig nu, synd bara att mina flickor inte är här med mig.
aja
Red igår, det var skitmysigt. Hade en riktigt trevlig pålle.
Men nu ska jag och Mattias gå och titta till hans systerdotter


17/9

Onsdag igen.. och  imorn fyller syrran år men jag äger inte en spänn så hon får få sin pressent senare. Har dragit på mig en liten ögoninflamation igen, så nu är det bara att hoppas på att denna inte är lika långvarig som den i våras för det vore lite jobbigt. 
De kommande fyra veckorna är inget jag ser fram emot direkt eftersom jag har sex stycken prov på den tiden. Usch usch usch, jag är för dålig på att plugga. Men idag ska jag iaf försöka plugga lite fysik med pappa. 
Imorrn ska jag rida igen och det ska bli skitkul förhoppningsvis, saknar att ha Prima och få rida ofta :(
Hursomhels ska vi iaf inte ha någon matte eller kemi idag så det är bara två lektioner. 
Kom fram till att jag inte har varit med flickorna på skitlänge (ja, jag vet att det är mitt fel), det är väldigt tråkigt för jag saknar er. Hoppas vi kan ses i helgen eller nått..
                   


12/9

Sååå skönt med helg igen! Har iofs inte upplevt så mycket av den än så länge men ändå. Sitter hemma hos Mattias och slöar medan han spelar tv-spel. Håller på att bli fökyld så jag känner mig helt tjock i huvudet.
Var hemma i onsdags och pluggade matte, hade missat massor så jag fattade inte så mycket men nu är det lite bättre. Måste dock plugga mer matte nu i helgen. Fysik också eftersom vi har prov om knappt två veckor och jag hänger inte med alls.
Igår var jag och red på skrefsta. Vi red ut och det var ganska ovant att vara typ 10 pers på led istället för ensam som jag brukade med Prima.
Orientering på gympan.. jag och Kenneth var sämst av alla, haha :) Vi kom tillbaka långt efter de andra och vi hittade inte alla kontroller (Läraren trodde visserligen att vi hittade alla eftersom Kenneth hade råkat se facit innan :P).
Men nu ska jag väl återgå till att glo på när mattias skjuter ihjäl folk.

9/9

Sitter och väntar på min långlektion i franska, slutar alltså halv 5 idag. Har god lust att bara gå hem istället men jag var borta från den här lektionen förra veckan så mitt samvete skulle nog inte riktigt stå ut med det.
Konserten var bra iaf. Lite jobbigt att stå upp så pass länge men det är verkligen värt det :)
Igår hade jag sovmorgon vilket var skönt såklart. Bestämde att jag ska börja rida på Skrefsta och att jag eventuellt även ska bli medryttare på Sistell som står på Fågelsta nu. Det ska bli kul att börja rida igen., har saknat det en hel del. Kan behöva lite avkopplingsmoment såhär när skolan har börjat igen också.
Huvudvärk..
Skoldagen igår var lite seg som vanligt. Har kommit fram till att jag ångrar två av mina induviduella val; Franska steg 3 och Filosofi A. Det fanns visserligen istortsett inget annat att välja men hur kul är det på en skala att vara enda trean i franskagruppen? Filosofi däremot är mest flummigt, det är fan värre än alternativmedecinen. Usch.. dessutom går kartoffel-mannen (internt) i filosofigruppen och om man måste höra på hans resonomang och disskusioner varje lektion kommer jag nog att att få ett mindre nervsammanbrott. Men men.. appropå alternativmedicinen (det borde finnas en förkortning för det) så fick jag mvg på prövningen, grattis till mig.
Hmm.. ser nu att min lektion inte är utsatt på salsschemat :S får nog ta en sväng och leta efter alla andra.


7/9

Första skolveckan har varit riktigt jobbig. Fredag blev det alltså inte så mycket av, skulle glo på film med Mattias men sommna efter typ 10 min. Igår var jag först på SBS:s (Södertälje båtsällskap) 60:års jubileum med syrran och Karro. Det var lite trevligt även om det inte var så många jag kände där. Sen åkte jag hem till Mattias igen. Spenderade kvällen med honom och Dan. Vi drack lite vin och sjöng singstar nästan hela kvällen/natten.
Idag har jag inte heller gjort så mycket. Var uppe vid Globen och bytte ut biljetterna till R.E.M konserten ikväll efter som  den flyttats dit från stadion. Ikväll ska alltså jag och pappapå konsert. Ska åka om nån timme. Håller just nu på att lyssna in mig lite på förbanden Editors och Disciplines. Ganska bra faktiskt :)
Tror jag håller på att bli förkyld så jag antar att Mattias har smittat mig, skulle nästan vara lite skönt att bli sjukså  man  kunde vara hemma nån dag och bara ta det lugnt.
Men nu ska jag äta lite köttbullar.

4/9

Blaha blaha, orkar egentligen inte skriva men jag gör det ändå. Idag har jag haft en  kort men tråkig skoldag. Sen tittade jag in en sväng till min förkylda pojkvänn. Råkade sommna en stund i hans säng och sen var jag tvungen att gå hem för att jag skulle åka och provrida på Skrävsta (eller Skrefsta om det nu heter så istället). Det gick ganska bra faktiskt och jag funderar på  att börja där,men nu skajag gå och glo på tv.

3/9 efter en seg skoldag

Har ingenting att göra (bortsett från att plugga men det har jag inte ork till). Skoldagen var lika tråkig som förutspått. Det enda som var bra var att det bara var korta lektioner. När jag kom hem blev jag uttråkad och fick dåligt samvete för att jag inte pluggade vilket som vanligt resulterade i lite lätt hetsätning.. Appropå det så frågade min franskalärare om jag hade gått ner i vikt, haha. Det har jag inte, trots 9 dagar på knäckebröd, havregrynsgröt och hård motion. Och när vi ändå kommit in på ämmnet fjällvandring kan jag ju fortsätta och försöka dra mig till minnes nått mer att skriva ner angående den,  jag har ju inte direkt något annat för mig.
Well,  jag och Tove (+ alla andra) var uppe i sarek nationalpark (och ja, den fanns före bandet "sarek"). Den ligger i lappland, en bit från det mysiga lilla samhället Gällivare. Vi tog nattåg upp på fredagen och kom fram samt började gå på lördagen. När man kommer hem brukar de flesta fråga om det var kul. Kul är nog inte rätt ord att beskriva det med, skulle snarare säga att det är en upplevelse och utmaning. Jag har många gånger önskat att jag var hemma igen men även om jag skulle fått chansen att åka hem skulle jag aldrig gjort det. När man är där uppe slipper man all panik (om man inte är rädd för att vada dvs för vi hade några vad), dagen handlar mest om att ta sig fram till nästa tältplats, hur man gör det och i vilket tempo är upp till en själv.
Vi har alltså gått i 8 dagar samt haft en dag då vi bara låg stilla på samma ställe och vila upp oss. Min packning blev slutligen vägd till 17,5 kilo vid invägningen nere på Rönninge gymnasium. En helt överkomlig vikt tillskillnad från läraren Daniel som hade >25 kilo (vågen gick bara till 25). Han fick senare smeknamnet  Skalman eftersom han kunde plocka  fram nästan vadsomhelst ur sitt skal (ryggsäck). Vilket fall så gick vandringen bra på det hela taget om man bortser från två helikopterhämtningar fast är man 25 pers är det lätt hänt att åtminsone någon skadar sig. Själv gjorde jag illa ena knät vilket gjorde att jag missade toppturen upp på Niak. Troligen slog jag i det när jag ramla i första vadet men jag var helt bortdommnad i benen pga av det kalla vattnet så jag kännde inget då. Annars så hade jag bara ont i höftbenen efter ryggsäcken och det är sånt man får ta. Ska försöka lägga upp lite bilder sen men det får bli en annan dag för nu ska jag äta middag och sen ska jag traska upp till Mattias.

3/9

Onsdagas mornar kommer antagligen bli min bloggdag framöver eftersom det är då jag har sovmorgon och därmed tid att skriva. Har inte så gott om tid idag heller men det kommer nog så småningom. Har inte hunnit komma in i mina morgonrutiner ännu så allt tog lite längre tid än vanligt.

Idag har jag en relativt kort dag med bara tre lektioner, men ack vilka tråkiga sådana, fysik, kemi och samhällskunskap. Hoppas nästan på att jag ska träffa på någon kärring lärare så jag kan få utlopp för lite ilska, det skulle vara väldigt skönt även om det är lite elakt att ta ut sånt på andra.
Igår på yogan upptäckte jag hur jävla klen jag är i armarna, det är fan pinsamt! haha. Annars var det kanske kul ändå. Funderar på att börja med lite sånnt framöver, enda problemet skulle vara tidsbrist. Jag hatar skolan för den tar upp nästan hela mina dagar. Hata hata hata hata hata... Fast det kunde självklart vara värre, men jag som människa har ett behov av att vältra mig i självömkan och om det inte finns några riktiga problem får man hitta något litet att gnälla över istället. Vilket fall så behöver jag bege mig till skolan nu så jag får lära mig en massa intressanta saker.


2/9

Hemma igen. Hinner inte skriva så mycket nu för jag ska  iväg på power yoga med Tove snart. Dagen var skit jobbig. Min första ritkigta skoldag för terminen. Var så tråkigt att jag struntade i sista lektionen och gick hem för att tröstäta kokosbollar framför tv:n. Men måste dra nu, skriver lite om fjällvandringen sen