21/8

Jag håller på att packa min ryggsäck men blir snart galen för det är så trångt. Jävla tält-helvete till att ta stor plats. Kanske får lov att sätta det på utsidan istället... suck...
Första dagen i skolan idag. Var bara där en timme och fick ut scheman och så. Mitt schema var inge vidare tyvärr.
Imorrn börjar jag 08:10 men slutar som tur är vid 12. Vid 4 ska vi samlas i rönninge gymnasium och sen vid halv 5 ska vi åka upp till centralen och ta nattåget till Gällivare.
Ska försöka fixa min ryggsäck igen.

17/8

Well... dagen har oväntat nog gått åt till att plugga och packa. Är nästan färdig med packningen. För er som inte vet så ska jag och Tove (tillsammans med x antal andra elever på rönninge gymnasium) åka till Sarek nationalpark och prommenera runt med en stor ryggsäck i 9 dagar. Det blir förhoppningsvis väldigt trevligt och jag hoppas även på att kanske kunna tappa något kilo (har dock inga stora förväntningar på det sistnämnda).
Pluggandet har gått mindre bra är jag rädd. Tycker det mesta är allmänt flummigt formulerat och lite svårförstått. Önskar som vanligt att man börjat i tid men det är inte så mycket att göra åt nu.
Har lite höst känsla.. en liten tur i skogen med svamplockning som mål kanske inte skulle vara helt fel..

16/8

Jaha.. Prövning på tisdag, skola på torsdag. Kan det bli bättre? Ja det kan det, men å andra sidan kan det nog bli betydligt sämmre också. Tänk positivt, tänk positivt, tänk...
Har egentligen inte gjort ett skit, men det är väl så det ska vara när man har lov. Har istortsett bott hos Mattias så det blir lite av en omställning när skolan börjar och jag måste sova hemma igen. Fast det behöver jag bara fram till den 26/10, sen är jag stor flicka som bestämmer alldeles själv :)
Har bestämmt att jag ska börja rida på ridskola igen, det ska  bli kul. Är väldigt ridsugen.. saknar lilla primapojken..
Nu börjar det bli lite tråkigt här vid datorn, kanske ska ta och läsa en bok istället för det var ett tag sen.

5/8

Augusti.. orkar inte riktigt skriva för jag har inget vettigt att säga (vilket jag iofs aldrig har). Börjar få ångest över skolan men det är sånt man får ta och det ä ju faktiskt bara ett år kvar nu. Ska skriva imorrn istället tror jag.