30/5

Igår vid 14.30 tog vi in Nutte och gav honom hans medicin. Vid 20.00 när pappa kom hem var han död. Han hade krypit in och lagt sig i en av de ihåliga stockarna och var fortfarande lite varm om magen.. Lilla fina älsklingen, kommer sakna dig..

Tillbrinagde kvällen och natten hos Mattias. Vi såg 1408,  jag vågade knappt gå på toa själv efter så det var tur att jag inte skulle sova själv.
Snart ska jag åka ut till stallet.

29/5

Nu har jag misslyckats med 3 st prov på en vecka, grattis. Upptäckte dessutom nyss att jag har glömmt min körkortsteoribok i skolan och jag kan alltså inte göra uppgiften jag behövde göra tills imorrn för  att få vg. Jag blir bara så  trött på mig själv.
Fuck it, jag pallar inte. Ska fan byt till BF jag med så man fårkänna sig lite smart för en gångs skull.
Ska ta ett bad. Hoppas jag sommnar så tiden tills Mattias slutar ikväll går fort. Längtar..


26/5

Sitter i skolan och väntar på att ha franskaprov. Det kommer nog gå mindre bra för jag kan inte glosorna alls, dock så tror jag att jag har förstått grammatiken.
Juste nu känns det som om det är för mycket. Mamma som är som hon är, Prima som ska flytta, hur mycket som helst i skolan och Nutte som ska dö. Men på torsdag har jag förhoppningsvis sista provet och då hoppas jag att jag får lite mer tid att ta det lugnt och njuta av den sista tiden med mina bäbisar.
Helgen har väl varit som vanligt. Ridit lite, varit med kompisar och försökt få mig själv att plugga ( har faktiskt lyckats litegrand.

men nu börjar min lektion!


22/5 kväll

Sitter och lyssnar på gamla låtar, sånna jag hörde för bara något år sen men ändå känns det som en evighet sedan. Minns känslor och tankar jag hade. Minns saker jag sa och gjorde. Tänk att jag nästan glömmt bort allt, eller iaf undvikit och tänka på det.
Jag skämms.
Jag vet att jag har försummat dig och jag förstår om jag inte är något för dig längre. Men för mig är du fortfarande den finaste av allt och alla och det kommer du fortsätta vara.
Förlåt mig.


22/5

Hemma igen.
Frankrike var trevligt, orkar inte skriva några detaljer nu. Kanske senare.
Sitter och försöker få motivation till att plugga. 9 skoldagar kvar (avslutning och klassens dag inräknat) och jag har 4 st prov och diverse inlämmningar att göra under den tiden. Lycka till med det!
Kom hem och upptäckte att Nutte (min ena kanin) är mer eller mindre döende. Han brukar vara en riktig liten tjockis men nu har han magrat jättemycket precis som de de andra gjorde när de dog. Han ska till vetrinären idag men jag måste erkänna att jag inte är särkillt hoppfull.
Vilket fall är det skönt att vara hemma trots allt. Ska snart ut till stallet och hälsa på min bäbis. Nu har några bestämt sig för att bli medryttare på honom och att han ska bo hos sin ägare i s-täjle. Hon har sagt att vi gärna får komma och hälsa på och rida och så men jag tror inte att det kommer bli av, det brukar bli så..
Ska ta och göra lite negerdeg som jag kan tröstäta :P

14/5

Har körkortsteori nu men har gjort det jag hinner idag. Jag måste komplettera en del om jag vill ha mer än G i den här kursen. Det skulle ju iofs vara bra men jag vet inte om jag har tid/ork. Får ta och fundera lite på det.
I helgen pluggade jag inte ett skit som jag hade förutsett. Gjorde inte så mycket överhuvudtaget. Var mest med Mattias, det var iofs väldigt trevligt. På söndagen var det långritt till bornö. Det var mysigt för det var jättfint väder. Det skulle iofs varit roligare om Tove varit med  men men. När vi rastade var vi nere vid sjön för att hästarna skulle få dricka lite om de ville, Prima tyckte att ett bad var en bättre idé så han la sig ner i vattnet med mig på. Årets första dopp! x).
Idag blir det fullt upp med plugg eftersom jag ska till frankrike på fredag och jag har fysikprov, kemiprov, franskaprov och alternativmed.prov innan sommarlovet. Dessutom har jag 300 sidor i min svenskabok att läsa tills imorrn..
Men nu slutar min lektion så jag ska dra och ha matte istället.



9/5 eftermiddag

Har engelska och ska skriva en liten uppsats egentligen men jag orkar inte och har huvudvärk. Tänkte skriva lite här istället för att ha någonting att sysselsätta mig med i en 20 min till.
dagen hittils har varit väldigt lugn skön och solig. Har shorts utan något under för första gången i år (alltså, jag har trosor såklart men inga leggings eller strumpbyxor :P haha). Biologilektionen spenderade vi med lite fågelskådning. Vi skulle alltså traska runt och leta efter någon fågel som vi skulle studera beteémdet på. Inte helt lätt men man fick vara ute i solen iaf.
Till lunch fick vi jättegod potatisgratäng.. jag ska ta och lära mig laga sån.
Slutar efter det här, gud vad skönt det ska bli med helg. Fast jag borde plugga massa fysik och åka och shoppa skor och kläder >.< urk.. fast antagligen kommer jag inte orka gör något av det om jag känner mig själv rätt. Jag kommer bara ta det lugnt..kanske börja jobba lite på brännan, haha. Eller ta ett första bad i sjön, någon som är på?
Hursomhelst tycker jag att folk kan ta och kommentera lite mer, det blir så tråkigt annars.
Men nu ska jag ta och börja plocka ihop lite lugnt och sen traska hemmåt i värmen. Det kommer säkert vara äckelvarmt på bussen.

9/5

Idag har jag sovmorgon för det skulle  inte vara någon alternativmedicin, alltså har jag fått tillbaka min sovmorgon de snodde pga np i matte.
Gårdagen blev en riktigt slappdag. Pappa ville rida på banan och Anna skulle hjälpa honom så jag behövde inte åka ut (Det låter kanske som om jag hatar att vara i stallet,så är det inte men det är ju lite jobbigt att ha stallpasset). Eftermiddagen tillbringade jag istället med att måla naglarna i en ful rosa färg och att sova. Till middag blev det jättegod spenat-fetaostpaj. Efter maten var jag mer Mattias en stund.  Behövde bla. hämta min skolväska som jag glömmde i onsdags, skönt att få tillbaka sin deo x). Sen åkte jag hem och sov.. Drömde massa sjuka drömmar, minns dock  inte vad de inehöll utan bara att de var konstiga. 
Idag ska jag ta Toves insläpp och så ska jag nog rida en liten sväng med min fina pojke. Snart är han inte min  pojke längre :(
Kom just på att det är Ninernas födelsedag idag, Grattis Nutte och Knubbis! (Har glömt hur gamla de blir.. 4 år kanske?)
image20
Älskar er bäbisar! (Enda bilden jag hade på båda :P)

8/5

Sitter i skolan och har svenska. Försöker se ut som jag är väldigt upptagen med att skriva en redovisning om någonting jag inte kommit på ännu. Men slutar kl.11 så jag klarar nog av att fö´rdriva tiden :P Sen ska jag käka lunch och åka hem. Där blir det väl till att måla naglarna eller något annat tidsdödande. Vid 5 ska jag ta in pållarna i stallet och ta en liten lugn tur med min prima-pojke. Kan inte ta en ordentlig tur eftersom han vaccinerades i måndags.
Skrev np i matte i tisdags och det känndes ganska bra faktiskt så självklart gick det inte alls bra. Fick VG!! Fuck me. En vg-poäng från MVG :( Blev skitlessen.. fast fick ju MVG i kursen ändå så jag borde ju vara glad :P haha
igår efter skolan var jag på Fjällträff på rönningegymn. Gick igenom lite uttrustning och sen var det tjejgrupp och frågestund. Var helt okej trevligt faktiskt. Hoppas det blir kul uppe i Sarek sen också :)
Efter så åkte jag upp til Mattias. Gjorde inte så mycket, glodde lite på hockeyn. Hockey är väl inte riktigt min grej kanske men med trevligt sällskap så blir det inte så hemskt trots allt :P
När jag kom hem igen hade Anna kommit hem också :S Jag som hade hoppats att det skulle dröja minst några veckor till.. Fast jag antar att man får stå ut ett tag till och hon är ju egentligen inte så elak längre, jag ogillar henne mest av princip och av det faktum att hon alltid dricker upp all min mjölk.
Men nu måste jag återgå till att göra ingenting, det är väldigt underhållande.

4/5

En månad till sommarlovet, underbart! När man är där dvs..
Idag hade jag tänkt ägna eftermiddagen åt matte-plugg inför np på tisdag. Den planen blev det inte så mycket av. Upptäckte att jag klantig som jag är  hade glömt min formelsamlning i skolan och utan den är jag aningens lost. Försökte göra det jag kunde utan den men blev bara irriterad på att det inte gick någe vidare. Tog en pause för att äta, precis lagom till att mamma fick en av sina attacker. Så resten av kvällen har jag legat inne och hållt henne i handen.. Nu har jag ingen energi kvar och tänkte gå och lägga mig snarast,ja jag vet hur mycket klockan är men jag har ingenting som är värt att stanna upp för just nu.
Min hemmakväll med Mattias blev ändå helt okej. Kollade först på 300, tycker den är lite poänglös och den är väl inte riktigt min typ av film men att kolla på film med sin pojkvänn är väldigt mysigt ändå ^^. Sen gjorde vi té och spelade lite spel och så gick vi och la oss.
Igår var jag på dop för första gången någonsin, bortsett från mitt eget och ev. lillsyrrans. Mattias systerdotter fick namnet Emilia :) Såå söt liten tjockisunge! Man blir ju lite sugen på att skaffa sig en egen, haha.
På kvällen chillade jag lite hemma hos Carro och sen sov jag hos Mattias.
Idag så skulle jag rida en sväng med Prima men hästskrället ville inte bli fångad så det blev till att jaga honom i hagen en stund istället. Sådana här dagar är man mindre glad att man har honom. Fast jag vet att jag kommer sakna honom jättemycket när han flyttar. Det ska komma någon och provrida på tisdag och jag hoppas jag slipper vara med för jag kommer vilja strypa människan.
Jag hatar söndagskvällar..
Krikonträdet ( Ungefär som en blandning av körsbär och plommon :P) håller redan på att blomma över, jag hann knappt se att det slog ut ens. Allt går så snabbt när det väl börjat. Det är helt grönt överallt och sommarhagen är full av maskrosor. Sommarkänslor.
Ska ta ett riktigt stort glas mjölk och sen krypa till sängs. Jag hoppas på ett snabbt insommnande så jag slipper tänka så mycket. Hoppas även att jag slipper mardrömmar om dåliga provresultat..

2/5

Då är det maj och sommarlovet börjar faktiskt närma sig på riktigt. Mitt sista riktigt sommarlov.
Tisdagen var helt bortkastad. Åkte till skolan var där en halvtimme, fick mensvärk,åkte hem igen. Resten av dagen låg jag vid tv:n och tyckte synd om mig själv. På Kvällen sov jag hos Mattias,myspys som vanligt.
På Onsdagen red jag ut med Sofia och pappa. Gick bra bortsett från att pappa ramlade av och har aningens svårt att röra sig nu x). På kvällen var det valborgsfest hos Tove. Det var lite småsegt av och till men jag hade trevligt ändå.
Igår var det bakisdag.Hjälpte Tove lite med städningen och sen satt vi och åt och glodde på Vänner. Sen var jag i stallet och hade insläpp, jobbigt. Glodde på film med Mattias på kvällen.
Ikväll måste jag vara hemma och hålla mamma sällskap för pappaär  på landet. Verkar som   hon är extra skärrad för att han inte är här. Men Mattias ska hålla mig sällskapiaf så jag överlever nog, haha.
NP i matte på tisdag så jag måste ägna helgen till plugg! Måste,måste,måste.. whatever.
Fryser om mina fotar