28/3

Veckan har gått fort fram, som den alltid gör när det är lov. Har inte gjort så mycket. Varit en del med Mattias och sen mest varit hemma och latat mig. Har blivit förkyld också så min hals smärtar och jag låter lite fånig när jag pratar, haha x)
Vet inte riktigt vad jag ska skriva... Det är svårare när det gått ett tag sen sist för då kommer man inte ihåg alla onödiga detaljer.
 Imorgon borde jag verkligen börja med plugget och inte skjuta upp allt till sista dagen *lycka till*. Jag har nog sjukt mycket att göra men orkar inte dra mig till minnes vad det är. Hellre lyckligt omedveten än olyckligt medveten... eller något åt det hållet. Whatever.
Ska leta upp lite mer halstabletter som jag kan missbruka. 

23/3

Dagen börjar bra med chokladtårta, saffranskaka och diverse smågodis. Men är det påsk så är det. Igår var det ju Påskafton och morfar var här som vanligt.  Jag förstår inte hur han orkar prata så extremt mycket, men man kanske inte har något bättre för sig när man är så gammal. Fast jag kanske inte är rätt person att säga det när jag själv tillbringade dagen med att äta just för att jag inte hade något bättre för mig.
Skönt med lov iaf..
Skulle ha biologiredovisning med Ida i onsdag men självklart lyckades jag göra bort mig, igen. Det gick bra i ca 2 meningar men sen låste sig allting och jag kunde inte fortsätta. Stackars Ida som fick göra redovisningen själv, jag är så elak :( Torsdagen var skönare då två av tre lärare var sjuka och jag slutade alltså kl10. Åkte ut till stallet med Anna ganska tidigt. Jag red Xerxes och Anna red Prima. Det hade varit kul om det hade varit någon annan än Anna. Hon höll bara på att slita i min lilla pojke och så gick allt i snigelfart.  Men en ganska rolig sak var ju att hon lyckades slå till sig själv under ögat med tygeländen och är nu alldeles blå x) hahahaha. Var hos Mattias på  kvällen och sov även där, ganska mys.
På fredagen hade jag Påven åt Sofia och hade tänkt rida med pappa men eftersom det hade kommit en massa kramsnö så var det helt uteslutet då ingen av demm har varken broddar eller snösulor. Istället åkte jag och mamma ut och mockade. Sen så var jag tvungen att följa med till Sebastian (Annas kille) och äta middag med hans familj. Har inte träffat många människor somm är tråkigare än dessa men som tur var fick jag smita vid 9-tiden och tillbrinagde resten av kvällen med Tove :) Vi gjorde iofs inte så mycket, kollade på Vänner, pratade och åt mackor men det var väldigt trevligt ändå tycker jag.
Nu väntar jag på att mamma och pappa som är ute på en promenad ska komma hem så de kan köra mig till stallet. Ska nog ta en liten kortis i skogen eller nått. Tänkte prova att rida med Kingens sidepull (om det nu stavas så :P). Undertiden får jag fortsätta trycka i mig onyttigheter  

Glad påsk alla!     
     

18/3

Home sweet home. Hade väntat mig ett lite mer vårligt väder måste jag säga, dett snöslask är allt annat än mysigt. Veckan i fjällen har varit ganska trevlig. Hade inget vidare väder där heller tyvärr men trots att vi max kan ha haft 3 soltimmar totalt har jag ändå lyckats skaffa mig en inte alltför charmig bränna i ansiktet. Människorna var väl trevligt men en aning gnälliga tycker jag och de hade ganska kass humor;
 -Din mamma är en poliseskort!
-HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
:S
Vilket fall kändes det ganska skönt att jag knäckte dem alla totalt på marschen mot Helags och att jag var den enda som höll mig stående hela vägen ner för branten ner till Ramundberget. Orkar annars inte gå in på några ointressanta detaljer.
image18

 Jag och Sofia gräver en bivack och passar samtidigt på att vara snyggast i världen

Efter 8,5h i buss kom vi hem igen på söndagkväll  och då var det vara att stupa i säng för att orka med skolan på måndagen. Sen på kvällen och natten var jag hos Mattias som sedan körde mig till skolan i morse påväg till jobbet. Det gjorde att jag kom lite för tidigt till skolan, sådär en 2,5h men vad gör man inte för att slippa åka  komunalt.
Nu känner jag mest för att leta upp något riktigt onyttigt härligt gott och krypa ner i badet och mjuka upp mina stela muskler en aning.

9/3

Ska åka upp till sthlm och ta tåget till Enafors om ca en timme. Är lite orolig att jag glömmt något fast jag egentligen vet att jag inte gjort det. Hoppas det blir kul. Är lite rädda att jag ska hålla  på att vara osocial och tråkig men det borde inte bli så när jag har Sofia med mig. I annat fall får jag väl ringa och terra er här hemma :)
Well, sen sist har det nog inte hänt så mycket. I fredags var jag hos Mattias (som omväxling). Minns faktiskt inte vad vi gjorde, säkerligen ingenting alls.Sov där villket fall, börjar sova bättre där numera och det är ju lite skönt så jag slipper bli så trött.
Lördag på dagen så packade jag ner det mesta och sen var jag med Tove hos Xerxes-Hanna (haha).  Det var kuligt fast de var ute och rökte hela tiden och jag var tråkig och la mig långt innan dem så jag skulle vara pigg idag.
Idag tog jag ett lååångt bad så nu är jag ren och fin *host*.  Sen glodde jag på film med Mattias och Danne, minns inte vad den hette med helt okej var den :P
Ska nog börja dressa snart. Min outfit måste vara den absolut snyggaste! Haha. Den är iaf funktionell och det är väl huvudsaken (Sålänge jag inte blir sedd av någon x) ). 
Nerver..
Ha en trevlig vecka! 


6/3

Torsdag... Ska inte till stallet idag utan på träff med fjällmänniskorna på rönninge. Vi åker ju på söndag och kommer nästa söndag igen, skönt skönt. Efter det är det ju bara 4 dagar och sen påsklov :)
Trots att jag inte pluggade överdrivet mycket lyckades jag iaf få mvg på kemiprovet så nu är jag glad. Beror nog lite på solen också, värsta energikicken! Synd bara att det ska hålla på att snöa och ha sig, det borde ju vara vår nu.
Igår var det temadag. På förmiddagen lyssnade jag på några folk mot hedersrelaterat våld och efter det så dansade jag afrikans dans, haha. Träningsvärk i ryggen idag :P. Sen var jag hos Mattias, trevligt trevligt.
Öhm.. Ska nog ta och måla mina naglar i någon ful färg nu, typ blå eller nått. Inte för att blå är en ful färg men på naglar är det kanske inte jättesnyggt :)


3/3

Här sitter jag och latar mig fast jag borde ta och öppna mina hittils orörda kemiböcker inför provet imorrn. Hur kommer det sig att jag aldrig passar på att plugga under lovet när jag har tid? Whatever. På lovet hat jag knappt gjort något alls egentligen, mest struntat i att sova tillräckligt.
I morse när jag vaknade var det snö ute, hemska väder. Det är ju dags för våren att komma! Har dock sett krokusar och snödropp redan :)
Bara en vecka i skolan, sen en vecka med Sofia i fjällen, sen en vecka i skolan och sen är det påsklov!
Har ont i magen så ska nog lägga mig en stund och tycka synd om mig själv.