Fuckt upp blogg!!

varför blir det så konstigt!!

Ge mig arsenik

idag hade vi ettornasdag på Lida och vi vann =) men jag gjorde typ inget så jag kan nog inte direkt ta åt mig äran =P, men vi får iaf äta för  80 kr (Y). sen när vi skulle hem så hade SL glömt att skicka extra bussen så vi sstog och vänta i ca 1h, fuck SL!! fett jobbigt. men det var ändå ganska trevligt för jag satt och snacka med en snubbe i toves  klass, namn uttalas jack  vet inte om det stavas så. fett schysst snubbe =). sen när jag kom hem så kollade jag påfilm och tog det lugnt innan jag pluggade lite historia. och om ca 30 min börjar idol,hahah det är kuligt, asså folk kan väl inte seriöst tro att dom sjunger bra liksom x). humhum, i går var jag hemma från skolan, det var såååå skönt och jag sov skit mycket och gick runt och var hyber glad hela dagen. hm..kommer inte på nått kul att skriva..hejdå

10.15 Saturday night

humhum,idag har jag vart i skolan, som omväxling. På matten så höll dom på att förklara värsta konstiga talet, med en massa "n",det var fett förvirrande. sen på engelskan skulle vi skriva ett brev till läraren och jag kom inte på nått att skriva så det blev skit kort =P. pånaturkunskapen såskulle vi leta fler växter på vår lill ruta x) men vi hittade typ inga alls och dom vi hitta kunde vi inte hitta vad det var =P,sååå onödigt. på bussen hem var det smock fullt så jag fick stå mot framrutan :O.
sen har jag inte gjort så mycket mer,käkat middag och sovit,jag är SJUKT trött. jag kommer fan bli utbränd, jag pallar inte så mycket mer...är det verkligen värt det?? man jobbar allt man kan för att kunna jobba ännu mer sen, jag håller fan på att bli seriös med min "bo i skogen" grej ^^. På söndag ska hästarna in från betet så vi måste snabba oss med att få tag på en.
nu sitter jag och lyssnar på "10.15 Saturday night"-The cure,riktigt skön låt. väntar på att idol ska börja, det är  så kul när dom sjunger as dåligt och tror att dom är bra =P "...and the tap drips,drip drip drip drip.." (8) Fan vad desperat jag känner mig! hakshflhlhglhlg grrrr. jag vill ha choklad!!! och fan vad jag saknar klassen, det var så kul att gå med er <3<3 FANFANFAN!!! Fan vad jag saknar dig din jävel!!tack för blocken!! jlwjrgljwlröjehakp DAMP!!! ska nog gå  och kollapå idol och lugna ner mig nu...hejdå 

Regndroppar

hej hej. idag har jag...vart i skolan, vi hade historia läxförhör men jag hade pluggat fel sidor så jag kunde inga frågor,fan också! sen hade jagtyp  svenska när man sklle skriva ord som hon sa,det är jobbigt för när man tänker efter så ser alla stavningar konstiga ut =P. sen åkte jag till s-tälje med mamma och köpte almanacka penvässare och sånna saker. så nu har jag kommit hem, kanske ska kolla på ännu en häst i kväll om jag orkar. juste jag har köpt ett paraflax också (Y),det var typ svårt för det var slut överalt,på förekommen anledning kanske =P
jag är fett trött och har ont i huvudet,skiit!! jag vill  ha godis..ska gåoch leta efter lite tror jag,hejdå

Ensamma dagar

Igår var jag med lite människor,det var ganska trevligt. först var vi på barrtorps bryggan och sen gick vi typ runt lite tills typalla skulle hem såjag patrik och danne gick hem till danne och satt där och umgicks och de spelade nått skumt spel på Patriks dator. sen gick jag hem och tänkte äta tårta men den var slut =(. men men man kan inte fåallt häri världen.
idag har jag vart och kollat på en annan häst och ska kanske och kolla på en till senare. sen ska jag typ  träffa lite folk.
fan jag borde plugga nu istället,måste typ läsa 14 sidor  historia tills i morrn,jippi(Y). fan fan fan, hur fan blev det såhär? är det bara jag som är korkad eller? aja hej då!

Du är värd att dö för

hej hej,har just vart och kollat på en häst som det visade sig att jag hade ridit på tidigare,ganska coolt =)
Igår var jag på nrj med konfa gänget,det var trevligt och alla var jätte snälla,sen åkte jag hem och träffade oskar carro danne eva och tove en stund och sen gick jag hem och sov,jag var så jävla trött!
i kväll ska jag typ  ut med lite folk tror jag, men jag kommer nog inte va på nått bra humör..
ska väl gå och duscha snart eller nått,eller äta...fan vad jag vill ha choklad!!! =P aja hejdå

Och ännu en jävla dag..

Jaa...nu har ännu en dag gått. kollade fel på schemat och gick upp 06:15 fast jag började 10,typiskt mig. sen fucka allt upp sig pådatorkunskapen, efter det var hela min dag ett helvete. fick 4 sidorläxa i matte tills i morrn som jag just har gjort färdigt, och sen har jag ca 20 franskaglosor som jag knappt har tittat på...i  morgon skulle konfagänget ses på nrj men jag vet inte om jag pallar,det känns bara helt meningslöst just nu,men men får se hur jag gör. har haft ont i huvudet och mått illa hela dagen men jag får väl skylla mig själv,som med allt annat! vadfan gör jag för fel??!! Gustav(f?),nu skulle  jag behöva dig att snacka med,FANFANFAN!!!! JAG HATAR ER SÅ JÄVLA MYCKET!!!

Nu ska jag välgå och plugga de jävla franska glosorna istället,godnatt


Ännu en dag...

Nu har ännu en dag i skolan gått...har börjat hitta bättre nu. idag hade vi idrott,det var fett jobbigt,sen hade vi lite ndra lektioner som jag inte minns...jo franska,det är nästan kul för jag är inte sämst =P. sen när jag skulle hem missade jag både bussen och tåget precis,fett irriterande!
Sen har jag mest suttit vid datorn,ska nog duscha snart...hejdå!

Husarö 06 2:a <3<3<3

ja..jag kom hem igår,det har vart underbaara 3 veckor. jag saknar allt som fan men men trevligt att får träffa allahär hemma igen också..pallar inte skriva vad vi har gjortså omni vill veta nått får ni fråga. och i morrn är det gymnasiet som gäller,jag kommer dö påvägen dit eller nått!  herregud(har blivt kristen )jag borde sova nu..godnatt eller nått