I don't shine if you don't shine

Tänkte försöka skriva några rader igen.
Sitter och funderar över vad som har hänt sen sist, egentligen ingenting som spelar någon roll. De gamla vanliga småsakerna mest. Det är trevligt, men ändå känns det som jag slösar bort min tid. Sommarlovet är snart slut och ändå har jag knappt gjort något. Varför blir jag så rastlös? Det är väl det här jag längtat efter hela året, att slippa göra något. Men det där med att slippa göra något är kanske mer att man inte vill känna att man måste göra något utan att man är fri att välja själv...
Igår hade jag iallafall en sån där skön kväll när jag tog mig tid att ta det lugnt. Jag struntade i att skynda mig hem som jag brukar utan gick långsamt och tänkte medans jag lyssnade på lite soft musik. Tog mig tid att gå de extra tre meterna förbi dörren för att kunna säga godnatt till Ninerna. Brydde mig tillochmed om att ta bort sminket, det var ett bra tag sen det hände ;). Jag älskar sådana kvällar...
Hoppas ikväll också blir en trevlig kväll. Jag ska hem till Josse och kolla på Linas kvällsbok. Innan idag ska jag nog också ta mig en tur med Prima, det var faktiskt ganska länge sen vi var ute för oss själva :).
Nu ska jag nog ta och krama lite på Ninerna...

Det är så lätt att kasta kärlek där den vackert tas emot

I'm going to be just fine

Tjapps!
Ernieburnie kom juste hem så nu är jag inte ensam längre. Ganska trevligt faktiskt, vilket tur att jag fick åtminstone en väldigt snäll syster <3 :).
Idag har jag brutit mot min -inte gå runt i stan och glo i affärer- princip för Tove skulle shoppa armband :P. Jag åkte in med Tove, hennes klasskompis och hans polare. Det var ganska trevligt faktiskt, gillar inte människor alltför mycket dock. Får nästan panikkänsla ibland när de blir för många av den "/.
Har även fått lite lätt halsont och har därav hällt i mig en massa salvia-té som sägs vara bra mot just det.
I kväll ska Tove ha killkväll med sin far och sin bror så jag antar att det blir till att umgås med Märten för min del. Kunde varit värre måste jag säga.
Just nu dricker jag sockerdricka( med en massa vatten i fast form i) och lyssnar på Timo Räisänen nu, honom gillar jag om ni undrade ;).
Natti!

I wish you got the flu so I could take care of you

Goskväll! :D
Detta har varit en väldigt trevlig kväll :). Fattar inte vad som har tagit åt mig för jag är helt sprallig x).

Först lyckades Tove lura ut mig i regnet, men vad gör man inte för världens finaste brud :D <3 Vi skulle gå till krysset med Oskar och Josse för att hyra film men när vi kom dit så kom vi fram till att vi skulle se The holiday som Josse hade hemma så vi köpte 4L cola och chips istället :P. Filmen var väl helt okej. Jag gillar kate winslet,  hon är söt :) Särskilt i Eternal sunshine of the spotless mind, underbar fillm förövrigt *rekomenderar*. När jag och tove hade klämt i oss 3L cola var vi lite halvflum så vi tittade på Jackass the movie, de är fan störda men ack så roliga x) Sen var det dags att dra sig hemmåt. Var lite småläskigt när jag skilts från Tove, men alla våldtäckmän, spöken o dyl. watch out for my paraply, muhahahha. När jag kom  till dörren så hade jag glömt tända ytterlampan så det var helt mörkt och tror ni inte att nyckeln vägrar funka då? >< Jag trycker in, drar ut, lyfter upp, och trycker ner men det funkar inte. Det var INTE kul, jag är så jävla mörkrädd och så står man där utan för sin dörr i kolmörkret och kommer inte in :'( Men då är det bra att ha mobil och en tovelitott i andra änden, hon fick hålla demonerna borta tills det äntligen gick :). Och nu är jag här och glad, det äger ( bortsett från ett myggbett på foten^^ ):D Godnatt!

I believe my heart should be chained inside
Leaving it to you would be like suicide

Why do I still care

Hello!
Hemma igen, fan vad skönt. Jag ogillar starkt att vara på landet. Det finns inget att göra...inte direkt det som är problemet utan snarare att när det inte finns något som kan ta ens uppmärksamhet så tänker man istället, jag vill inte tänka...
Tog en segeltur med vår jolle och pappa iaf, typ 2 mil och jag höll på att frysa asset av mig x) Sen myste jag lite med ninerna...och grävde ner min baby :(. 
Men nu är jag här och är glad igen ;)  Ska snart göra middag, kallrökt lax och makaroner för jag hitta ingen potatis ^^. Nån somkan tipsa om  nån bra musik? (A) Behöver lite nytt ^^
Hejdå! 


Blääää

Ändrade planer, får inte åka hem förrns på måndag :'( bajs också..

She had some trouble with herself

Hej hej.
Ännu en mycket *host* trevlig dag har passerat.
Har inte gjort så mycket. Körde ut till stallet och red en sväng. Det var fint väder iaf men jag var typ öm i röven så det var inte jätte skönt x). Sen körde jag en sväng till, klarade flera rondeller utan att dö! (Y) haha. När jag kom hem käkade jag lite och sen satte jag mig här. Pappa kollade på arvikabilderna på tove och evas bdb,han tog öl/fylla/bakis bilderna väldigt chill faktiskt :) lite skönt att han inte flippa x).
I morgon ska jag åka till landet, kommer hem igen på söndag tror jag. Nu ska jag gå och kolla på  Departed med pappa.
Hejdå

Then she might be happy and no longer lonely

Tjo!
Igår var jag med Tove Josse och Eva. Först satt vi och chilla påbryggan i skönviksparken för vi kom inte på någe annat att göra och sen gick vi hem till Eva. När vi kom till Eva såbörjade vi med att spela krocket x) jag kom sist och Eva den jäveln vann helt överlägset, jag svär hon tränar varje kväll :P.  Efter det spelade vi kubb, jag och eva mot tove och josse.Gissa vilka som vann överlägset båda gångerna?? Muhahahhah. Det blrv inte slagsmål denna gång iaf (A). Sen hade det blivit mörkt så vi gick in och drack té. Té är mysigt och gott. Sen när téet vat slut käkade vi honung istället, värsta skumt för jag hatar honung egentligen men denna var god :S ( intressant jag vet :P ).
Idag skajag nog rida en sväng. Kan behövas för jag fick träningsverk efter igår :O haha. Och sen hoppas jag på  att nån vill göra någe (A).
Kanske ska åka till landet några dagar nu i helgen. Vi måste begrava Ninni gumman :(. Och jag är inte konstig som har henne i frysen x) ^^. 
Nu ska jag försöka övertala pappa att fixa ny msn, jag dör med denna =/ eller dör kanske är en överdrift för det går ju att skriva och det är väl huvudsaken egentligen men ni fattar nog vad jag menar^^
Juste ja, jag tänkte försöka börja använda min bilddagbok lite såkommentera gärna
urkbulle.bilddagboken.se :)
Ha det :)


I want to sing another melody

Hej hej.
Jag har verkligen tråkigt just nu, jag hatar mitt gamla sepe msn och ogillar pappa för han inte fixar det :(.
Nu är det slut på friden här hemma iaf för pappa är hemma. Vakna vid typ 10 i morse bara för att han inte kan vara lite tyst :@ Sen okuperade märta datorn hela dagen så jag stack till stallet istället. Jag körde både hem och dit iaf utan större missöden :). Det var lite mysigt att rida igen också, har inte gjort det på länge nu. Fast prima blev uppkäkad av värtsa monster bromsarna, dom är jätte feta och äckliga :O.

Ikväll vill jag verkligen hitta på nått, vem pallar sitta och ha tråkigt på sommaren egentligen. slös med tid ju ^^




























KOMENTERA!
Hejdå! :D


Det är nått fel på deras ögon eller är det bara jag som ser

Godkväll.
Jag sitter och äter muffins i kladdkake form för mig själv, ingen ville äta med mig :( och så hittade jag inga muffinsformar när jag gjort smeten så jag fick göra i kladdkakform iställlet. smart jag men gott blev det iaf :) Sen brände jag mitt finger och det svider...tyck synd om mig ;'(.

Idag var jag hos tove en stund och kollade på  tarzan, den är ganska söt faktiskt :).
Imorgon kommer Märta och padre hem. saknar Ernie lite..tyvärr ska hon åka på torsdag igen :(. Måste kanske städa upp lite här också, hela min packning ligger över köksgovet x). Funtar på att sova snart.Jag har verkligen inget att skriva, men skriv kommentar endå (A) ingen som gör det ju :(.

image9

Jag och syrran i påskas, hon är så söt :)

And history books forgot about us and the bible didn't mention us

Godmorgon, tänkte ta mig samman och skriva lite till *host* alla mina läsare x)
Sen vi kom hem har jag knappt orkat göra något alls, är så  förbannat håglös och det suger :(. Igår tog jag först en dusch och försökte få bort allt blått klotter som på något underligt sätt råkat hamna över hela mig ;S Det gick inte jätte bra så jag har typ kvar lite överallt^^. Sen satte jag mig vid datorn heeela dagen. Sen var jag as hungrig hela dagen också för det enda jag hitta var vattenmelon och fil och det är inte jätte mättande, sen när mamma ringde sen påkvällen visade det sig att hon stoppat hela frysen full med mat som jag inte hade sett ><. Vid halv 10 tiden så gick jag till skönviksparken och träffade Tove Carro Josse Kalle och Viktor. Det var väl trevligt, lite kallt dock. Vi blåste såpbubblor som blivit kvar efter festivalen. Jag älskar såpbubblor, de är så vackra och så bräckliga :).
Idag ringde först någon tidigt och väckte mig och sen vaknade jag för en stund sen igen av att det lät som nån knacka på dörren fast det var ju ingen, jag hatar att vara så jävla lättväckt -.- . Kanske var dags att gå upp i alla fall men ändå.. Sen lyssnade jag av svararen, och det var typ 10 meddelanden av mamma från igår kväll. De hade glömt att jag hade min nya mobil så alla lät ungefär " Nu börjar vi bli riktigt oroliga, du svarar inte på mobilen och inte hemma! Ring så fort du kommer hem " x) Chilla litegrand vafan. Idag tänkte jag nog göra någonting för man blir bara emo av att sitta här hemma. Kanske ska ta en tur på pållen *-) nä vi får se..
Aja ni som läser kan väl skriva en liten komentar så blir jag väldigt glad :)
hejdå
I don't care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul

I want you to notice
When I'm not around
You're so fucking special
I wish I was special

But I'm a creep
I'm a weirdo
What the hell am I doing here?
I don't belong here

Arvikafestivalen-07

Jag orkar verkligen inte skriva massa men om ni ville veta vad som hände och så kan ni läsa lite  här istället :) Kan bara säga att det var underbart!

Mot Arvika ;)

Hej hej, jag ska ta tåget mot arvika kl.13:18 så jag ska åka snart! Börjar bli lite nervös. Och det känns som jag har jätte mycket packning :S usch hoppas alla andra har det med^^.  Tror jag har allt iaf... Hoppas vi inte går  vilse eller nått, typiskt mig att oroa mig för sånt men jag kan inte hjälpa att jag inte har något lokalsinne x). Har inget att skriva,  är bara vimsig just nu ^^

Hej då och ha det <3 

Du är med från sida 3 till sida 42

Hellow
Kom hem tidigare idag från landet. Det var ganska segt där för märta bråkade med päronen hela tiden och jag satt mest och löste korsord och sudoku, aldrig förtidigt att börja förebygga frånvaron av seniliteten, typ :P. I Fredags fyllde mamma år vilkt alltid är en ganska tregisk händelse eftersom hon köper sina presenter själv och låtsas att pappa har köpt dem . Sen var jag och märta ute och plockaen liter smultron och bakade en tårta med dem. I lördags var vi inne i stan, dvs västerås. först gick jag och glodde lite i affärer med syrran och sen glodde vi på raggarna från power meeten (stavning? ). Det var ganska trevligt faktiskt, många snygga bilar. Idag när vi åkte hem fick jag köra från Södertälje och hem, det var kuligt eftersom jag är ju så grym på  att köra ;). Sen idag har jag packat mest, var och sista minuten handla lite också. Men nu ska jag käka och sen ska jag träffa tovelitott <33 hejdå!

Till landet

Morrn (lite Oskar style (x )
Snart ska jag iväg till landet, kommer hem på måndag kanske om jag inte lyckas övertala päronen  att jag får komma hem tidigare ^^. '
Igår så var jag ute och körde igen :D Det var skoj. Fast pappa verkar sitter typ och bromsar/gasar med sina osynliga pedaler på sin sida x) hahaha.
Juste ja, ljudet funkar igen på datron! :D Fast inte min mp3, men Karro la in lite musik när jag var hos henne, hoppas hon hade bra smak :P. Nä nu ska jag börja packa  ner ninerna <33 de ska få flytta ut på landet lite grand. Känns lite sad att det bara är tre kvar nu, och att båda min gamlingar ( Ninni och Nannen) är döda :(. Men mina tjockisar som är kvar är ganska söta de med :).
Aja, ha det :)


Kalla mig cp, kalla mig bög

Hej hej
Ett tag sen jag skrev sist nu..

I lördags konfirmerades Märta så jag var ute på husarö :). Det var trevligt men fan vad jag saknar^^. Deras musikal var sämmre än våran, haha och de hade glömt bort kaninen :O. Sen blev det jätte sorligt när de hade gråtkalas efter, usch:( Men när vi skulle åka med båten strippa ledarna på brygga,det var lite kul dock x).

I söndags var jag ute och övningskörde! Det var as kul och jag var jävligt skillad såklart ;) det var faktiskt bara en gång som jag höll  på att missa vägen x). Men det är ganska förvirrande med allt man ska göra :S.

Sen låg jag hemma och hade tråkigt och åt gifflar som märta baka tills märta ringde och bad mig komma till Karro :) Dom har fått en jätta gullig hund. Vi kollade på en as seg film och sen sov jag kvar där.

I går så var vi först hos karro ganska länge, vi kollade på flugornas herre, eller snarare kollade de på den för jag sommna :P.  Sen träffade jag och märta Tommy och Elias en stund, det var ganska trevligt men lite tyst och stelt. Och efter det så gick vi till Karro igen. Där bakade vi lite och sen sov vi där igen.
Idag har jag inte gjort så mycket, hängde tvätt för en stund sen...:P
I morgon måste vi åka till landet -.- mamma fyller år på fredag(tror jag) så vi ska fira lite där. Sen har hon fått för sig att vi ska stanna till måndagkväll eller tisdags morgon :S Men det kan hon glömma,jag vill va hemma lite innan jag åker till arvika på tisdag. Fyfan vad kul jag ska ha!! Typiskt att Tovetott har åkt och segla nu..Saknar ju :(
Men men, ska börja packa så smått nu,hejdå