:D

NU ÄR DET LOV!! Muhahahahha fan vad skönt. Sen är det bara 9 minus 1 vecka kvar till sommarlovet :D
Nu måste jag gå till bussen^^ för jag ska hem och sova. Viktor!! fixa min dator?(A) ;) hehe.
Glad Påsk! och ät mycket ägg =)


Rubriik

Hej hej =)
Sitter i skolan nu,har en timmas hål för att vi inte har nått språk.  Fint väder idag igen =) Jag älskar solen! I morse var det dock frost och kallt så jag vågade inte ta kjol^^ men det borde jag ha gjort. 
I måndags så åkte jag ju till Max efter skolan och sen lyckades jag övertala mina överbeskyddande päron att få sova där =) det var lite mysigt..
Sen igår så åkte jag först hem och sen la jag mig och sov en stund för jag började inte förrns 1. Vi hade bara matte och sen sluta vi =). Jag var kind of rastlös hela eftermiddagen sen dock. först fick jag för mig att baka chokladmuffins, dom blev gooda och sen så la jag mitt favorit pussel, runt, 500 bitar med kattdjur på. Klara det på en knapp timme *stolt* hehe.
Idag så hade vi gympa på morgonen, då spelade vi volleyboll (stavning? ) Det var kul faktiskt men nu är min högra underarm /handled prickig av blåmärken,det ser ut som utslag eller nått x) jag servar för hårt ;).
Bara en halvtimme tills jag börjar nu... Jag ska ha bild och försöka att äntligen bli klar med min akrylmålning, jag målar som en snigel...alltså samma hastighet, förhoppningsvis är jag lite mer konstnärlig än en snigel *-). Sen efter skolan ska jag nog till stallet, hoppas det är lika fint väder då med =). Och snart är det påsklov...har tyvärr ganska mycket att göra innan dess...två svenska uppsatser, en läslogg, en fördjupningsgrej i historia, en filmrecension på engelska...och antagligen nått jag glömmt bort "/ jag suger...i läxsamanhang iaf, annars är jag ju bäst ;). Kan inte komma på nått intressant.. 
Hej då!
 

Sol sol

Hej hej.
Sitter och har historia, ska egentligen göra lite frågor om ww1 men hinner nog skriva lite ändå :P.
Har inte gjort så jätte mycket sen sist. I fredags var jag och såg beck med lite folk, fick träffa Lollos pojke och det var ju trevligt, men jag gjorde nog inte så bra intryck med mitt träd(A) x) haha. Sen så var jag mörkrädd när jag skulle sova så jag la mig och kollade på Shrek innan jag sommna, det funka bra =).
 I lördags gjorde jag absolut ingenting på dagen utan låg bara i sängen och läste heladagen, "mannen som älskade yngve" Den var fan bra, Tack för tips tove =). sen på kvällen så kollade jag på OC hemma hos tove med lite folk.
Igår så var jag ute och red med tove , det var väldigt trevligt :D fint väder och tussilagos. Tog två härliga snabba galopper, man får typ värsta kicken av det och jag blir alltid darrig i benen x) hehe. sen när jag kom hem var jag så full av aenergi att jag städade mitt rum :O, haha det var gaaanska länge sen :P men nu är det rent.
Idag ska jag träffa Max!:D:D
men måste dra innan jag blir lynchad^^

Kalla fingrar

Hej hej!
Min dator är dum och vägrar starta sig så nu sitter jag i skolan istället :P. Har egentligen svenska men jag pallar inte gå dit, hehe. Jag har börjar skolka en del på senste tiden"/ men vågar inte gå till lektionerna när det är en massa uppgifter som jag inte har gjort, haha^^.  Alltså jag döör, den här datorn är as seg och keyboardet går knappt att  skriva på. Jag har inte gjort så mycket den senaste tiden. Anna och far min är uppe med några elever och går på tur (längdskidor) och kommer hem på söndag, nästan en hel helg utan anna! :D. Nu har jag suttit och läst igenom allas bloggar och jag lyckades hitta din bilddagbok Tove :P. Jag börjar fysiken om ca 4 minuter så borde gå ,hehe. . Snart är det HELG IGEN! längtar, sen är det en vecka till påsklovet och efter det är det 9 veckor till sommarlovet :D
Hej då!

Sol ute Sol inne Sol i hjärta Sol i sinne

Hej hej!
Har engelska lektion nu och ska egentligen leta information om nån känd indier som jag aldrig hört talas om :S men jag pallar inte,kan fixa det hemma eller nått^^.
Har inte gjort så mycket på senaste tiden. Var hos carro i lördags och kollade på melodifestivalen men jag fick tråkigt och gick hem tidigt, ganska bra att jag gjorde det verkar det som.. Sen satt jag vid datorn resten av kvällen, haha typiskt mig men det var lite segt,borde skaffa mig en ny nattkompis ;).
På söndagsförmiddag satt jag på gymnasiet med pappa och pluggade fysik eftersom jag har prov på onsdag. Det var värsta segt och jag missade ju typ vårvädret för det fanns inga fönster där :P. Sen åkte jag till Max, vi gjorde inte så mycket men det var trevligt ändå. Hans polare tycker typ att jag är smått störd, man kan ju undra varför x) haha.
Igår hade jag utvecklingsamtal, usch. Jag har hatat det ända sen ettan vafan, jag hatar at prata. Min mentor har ingen som helst koll på nått utom sitt eget ämne (engelskan) och svenskan så jag fick  ju inte ens veta nått intressant -.-. Efteråt fick jag iaf glass av mamma som belöning x) hon är så knäpp.
Snart ska jag ha nått muntligt prov med Elin, jag längtar inte "/ fast å andra sidan är lektionen typ slut efter det, alltid nått bra iaf ^^. Sen har jag språk,hoppas vi får tillbaka franska provet och hoppas det inte gick åt helvete :P. Humhum, det här är så segt...undra vad det blir för lunch *-) typ dagens höjdpunkt vafan x) jag kan inte rå för att jag gillar mat. Kom just fram till att det är as fint väder ute =) och vi har krokusar utanför vårt hus!! Haha Louie missar ju allt där uppe i Åre. Jag längtar verkligen till sommaren nu,det ska bli så himla skönt, jag ska ha kjol varje dag för det är så...befriande! haha. vafan, hur ska jag kunna hitta nått om han indien människan om jag inte vet vad han heter!! :@ bajs också. Jag hade sovmorgon idag också, men det finns en nackdel med det också har jag kommit på, det är folk i köket när jag ska ta frukost då :( det stör mig så in i helvete, jag vill ju vara ensam när jag gör mackor x) Eller två snarare, jag och mitt morgonhumör..Hm.. måste komma på nått att skriva så jag kan fördriva tiden, fan vad jag saknar gamla klassen, det var aldrig svårt attta död på en lektion med dem. här finns det bara torrbollar, eller snarare folk jag inte känner. jag ogillar fok jag inte känner^^. Minns när vi planerade vår bordell, det var så jävla kul, nostalgi! Nu har vi ju fått vår pimp också: Kakan ,haha. Snart är det påsklov, bara tre veckor kvar, jag tro nästan att resten av min familj har veckan efter,, sheit vad skönt det skulle va att ha huset för mig själv hela förmiddagarna =). Det känns som jag borde bli lite mer motiverad, kanske skulle ta och gå till kuratortanten så hon kan coacha(stavning? :S) mig :P eler kanske inte, jag ogillar henne =D. Sen idag ska jag ha stallet, härligt ridväder iallafall, hoppas det inte är alltför lerigt så vi kan ut och galoppa av oss, det skulle va skönt =). Men men, nu kan jag inte komma på nått mer knäppt att skriva, hehe.
Ha det finingt! =)

Just to have you for myself

Hellow!
Helg helg helg! Skönt som fan alltså=)

I torsdags så hade jag engelska prov,gick inte så bra men bättre än  vanligt tror jag :P. Sen har de ställt in våra kemi lektioner tillsvidare eftersom de inte får tag på nån bra lärare, så vi får ta igen de lektionerna nästa termin istället -.- . Efter skolan var jag med Max och sen skulle jag plugga franska men det "råkade" jag glömma^^. 
I går  så hade jag franska provet,det gick nog helt okej tror jag  =). Sen stannade jag kvar en halvtimme extra i skolan och fixade mig ett G på det där historia provet.. På kvällen hade jag inget att göra så jag träffade Kakan och Tove, vi kollade på vänner och umgicks, det var ganska  mysigt  =) Mina vänner är de bästa! När jag kom hem hade nån jävel  låst ut mig,phett irriterande -.-. 
Idag så vaknade jag tidigt, Vem fan sätter sig och syr vid halv 9 på  en lördag??? Min morsa uppenbarligen :@  Så segt.. När jag gick upp höll Märta på att baka bröd, jammi...bortsett från att jag inte fick smaka, elaka unge, hehe:P.
Sen tvingade pappa mig att plugga fysik, jag fattar typ ingenting :( Men jag passa på att smita och sova när han var och hämta Anna i stallet x) Sov i  ca 3h,riktigt skönt. Sen har jag bara suttit här vid datorn. Kom till Level 35 på tetris,haha övning ger färdighet och jag har inte mycket till liv ;).
Ikväll ska jag nog till carro och kolla  på melodifestivalen,är inte sådär jätte intresserad men har knappast nått bättre för mig^^.
Aja ha det!


Loneliness Is Not Better When You're Alone

Hej hej hej.
I går hade jag värsta mensvärken så jag var hemma och sov hela dagen, ganska skönt (A). Fast hade svårt att sova sen på natten så jag var ganska trött idag iaf :P. Idag så hade vi gympa första lektionen. först kollade vi på nån tråkig film och sen cycklade vi och var på gymmet. Min mage dog nästan lite av en sån där magtränande sak x). Sen skulle vi ha kemi och få en ny vikarie men det kom ingen, kan de inte ens komma och säga till att vi inte har nån lärare så vi slipper sitta och vänta :@ Men då fick vi lunch istället, pasta med sås, fast sen tog de fram pyttipanna rester från igår, jammi <3 =). På bilden var det ganska kul, Jag håller på att måla en akryl bild och jag kladda ner hela armarna typ :P. När jag kom hemm kollade jag typ på TV. Pappa har fixat så man kan koppla digitalboxen till vår gammel TV så nu har vi fjärrkontroll, omg  värsta skönt!(H) x). Sen var jag i stallet men tog bara en liten tur på banan eftersom det var kolmörkt, blött och dimma. Käkade Kebabrulle till middag...det var gott och nu är jag väldigt mätt^^. Kom ju på att jag har engelska prov i morgon och franska prov på fredag,  höh..kanske  borde plugga lite,men vafan jag ska kolla  på lost så jag hinner nog inte ;) Jahapp..jag kommer ej på nått att skriva..snart är det helg iallafall! =D då ska jag ha kul..och sovmorgon i morrn...haha :P
Hejdå =)

Fuck off and die

Hej
Det här har hittils varit en helt  bortkastad dag. Först började med långlektion i fysik, vi har prov snart  men jag hade inte formelsamlingen med mig så det gick  inge bra med repetitionsuppgifterna. Så hade de brandövning så vi stod ute och frös värsta länge, helt onödigt. Dessutom hör man typ inte branslarmet i hus 5 :S. Sen hade vi historia  och fick tillbaka provet. 14,5p.... G-gränsen var 15p! En halv jävla poäng, så jävla surt! :@. Blev lite gladare igen vid lunchen för det var pyttipanna, jag älskar pyttipanna <3 :P. Och Efter var det ju svenska med kärringhelvetet. Snart ska vi väl  börja förbereda uppsatsen skulle jag tro.  Sen sa hon at jag skulle skriva den förra uppsatsen nu på  torsdag,  kunde hon inte komma på  det lite tidigare eller?? Dessutom så måste jag skriva läslogggrejen till Mina drömmar stad iallafall, hon sa ju att jag inte behövde "/. Btw så öppnade jag brevet när jag kom hem och det var massa uppgifter och betygskriterier och grejs i, speciellt understruket "hålla muntligt anförande inför grupp" . Fatta kärring, jag tänker inte göra det! Happy happy... När jag kom hem vägrade Märta ta stallet fast det är hennes dag eftersom hon red när min fot var ur funktion, jävla äckel unge. Hon kan inte fatta att man fan inte orkar ibland. Slog mitt rekord i Tetris iallafall, level 32 ! =)Men tror jag ska krypa ner i ett bad och sätta på nån skön musik nu..
Hejdå

Slut på lovet =/

Hej hej

Har typ inte skrivit på hela lovet, ville inte tänka på hur fort dagarna tog slut =( Och nu är det söndag och skola i morgon igen...

På lovet har jag inte gjort så mycket, varit med kompisar och latat mig hemma, riktigt skönt =)

Idag är det släktmiddag hos små kusinerna som fyller år, måste leta upp nått att ha på mig och sen ska man gå runt och vara trevlig och krama folk  som man knappt vet vilka det är. Kanske får något gott att äta iaf ^^.
I fredags så var vi hos Danne och hade kul, det var as länge sen jag var full och det är underbart, älskar mina gullungar ni gör allt värt någonting <33 . Igår var jag på nån fest i trångsund med Max,  det var väl trevligt men jag  var på  ett väldigt anti humör, tycker det är skrämmande med mycket folk så jag satt mest och gömde mig i nått hörn ^^.
Min sv lärare har skickat nått brev till mamma "/ fast jag snodde det  innan hon såg det. jag hatar när hon har kontakt med sånna folk utan att tala om det för mig. Får aldrig ha något för mig själv numera. Gaaah jag vet inte vad jag ska göra av brev helvetet :S..
Men men , ska försöka leta upp något att äta till lunch nu, brukar va ont om det när man behöver :P
Hejdåe