28/2

Negativt - Lovet är snart slut
Positivt - Vi har studiedag på måndag
Det har varit skönt med lov även om det varit väldigt kort och jag har inte gjort någonting känns det som. Det har varit jättetrevligt att ta hand om lilla Påvis. Kom fram till att jag har saknat att bara gå och skrota och pyssla i stallet. Det är även skönt att ta lugna skogsturer som omväxling. Och lugnt kan man verkligen säga att det blev då underlaget är helt halt och värdelöst. Man har även fått stå ut med diverse spydiga kommentarer från vår faborit-tant (för er som inte vet det är "faborit" en sarkastisk version av favorit) som inte verkar ha särskillt höga tankar om mig. Men jag får berätta fler trevliga detaljer en annan gång för jag är hos Tove och hon har ätit färdigt nu.

27/2

Äckeldag, hej fett.


22/2

Många tvåor i dagens datum.
Har just kommit hem från Sofia. Såg på film och fettade oss med godis. Sen höll jag henne sällskap medan hon packade till fjällen.
Tidigare idag var jag med henne på ett insläpp i stallet. Elisabeth sa att jag var tvungen att vara med en gång innan jag ska ta det själv på måndag för att förhindra kalabalik. För jag har ju aldrig tagit ett insläpp på de tre år jag har haft häst uppstallad hos henne. Men hon är ju som hon är och det är bara att gilla läget. Ska bli väldigt kul att ta hand om Påven, längtar till i morgon när jag ska rida.
Annars är det mest skönt att ha lov, behöver verkligen vila upp mig lite. Är så mycket såhär i slutet och man vill ju inte misslyckas nu. Tror jag klarade ett mvg på fysikprovet i alla fall och det är skönt.

Nu sitter jag bara och väntar på att min älskling ska komma hem, saknar honom lite..


18/2

Har just skrivit prov i samhällskunskap och blev färdig långt före de andra så jag har lite tid över att spendera vid datorn. 
 Nu är det endast ett litet hinder kvar innan sportlovet. Eller det är inte direkt litet utan ett ganska stort fysikprov som jag måste skriva mvg på för att rädda mitt sjunkande betyg.
Men efter det så är det som sagt lov, underbart. Det behöver i och för sig användas till diverse plugg men lite tid till annat får man nog i alla fall.
Nu kom det några högljudda ettor hit som stör min koncentration..usch, det tycker vi inte om.
Min hjärna klarar inte av att formulera fler meningar just nu.
 

10/2

Har inte blivit av att jag skrivit på ett tag, har haft fullt upp med att lata mig och våndas över att jag latar mig istället för att plugga.

Inte helt oväntat har jag glömt bort det mesta som har hänt så antagligen är det inte värt att nämna. Har haft en delvis ovanligt trevlig helg. På fredagen träffade jag Sofia och Tove. Vi tjockade oss med glass, spelade spel och snackade en massa. Sen tog vi en sväng ner på gamla pizzerian (vet inte vad den heter ännu) och träffade Carro och lite fler. Trevligt trevligt. Lördagskvällen spenderades först hos Eva som fyllde 19 år, grattis på henne! Sen gick vi till Kalle och partade lite. Minna minnen är aningens suddiga. På söndagen mådde jag inge vidare men jag hade lovat pappa att gå på en konstutställning så det var bara att bita ihop. Det var faktiskt väldigt fina tavlor med fjällmotiv. Sen åt vi plankstek, jammi.

Allahjärtansdag närmar sig och även om jag själv inte behöver känna mig så ensam denna dag i år så är jag fortfarande emot hela konceptet. De som har någon kan väl tycka om varandra alla dagar på året och behöver väl inte någon speciell dag till det. Den är endast till för att få alla lessna människor att tröstäta geléhjärtan så affärerna gör en vinst. Dagen borde framförallt inte uppmärksammas i skolor. Minns själv hur det var att inte få en enda ros medan de "populära" i klassen fick tiotals. Men nog klagat om det.

Snart är det sportlov och jag längtar som en tok efter att få vara ledig och rida Påven. Carro och Lollo och eventuellt några fler tänkte åka på kryssning men jag tror inte jag har pengar till det, måste ju få mat denna månaden också.

Men nu ska jag gå och äta lunch.