Du kan inte tvinga dina ben att börja gå

Hej hej igen.
Jag tror jag döör, min dator blev lagad men sen skulle vi installera en brandvägg och så dog den IGEN! :@ så irriterande.
Idag har jag vart med Tove och Lollo, vi hälsade på i skolan och snacka med Åsa, Ann-britt och Lasse, åsa ska flyttta till frankrike den jäveln :(. Sen satt vi och myste på kaffestugan i solen :) det är sommar nu! Igår red jag en lång tur i solen, rakt genom centrum x) haha fan vad folk glodde. På senaste tiden har jag inte gjort så mycket, missade Max student i fredags :( lite synd, men men. Sen kom jag på den smarta idén att lägga in musik på mp3:n frrån Toves dator, äntligen har jag musik igen, älska! Har inga lektioner kvar nu, det ska bli underbart skönt med lov så det finns inte, jag funderar på att rymma till Klipporna eller något så jag aldrig behöver gå i skolan mer^^ jag menar, det känns så onödigt för jag vill inte lära mig något, jag vill inte bli något heller..suck..Men man har ju inte mycket till val...undra vad pappa kommer säga om jag berättar att jag nästan fick IG i historia, tror jag hoppar det, heh^^.  Just nu sitter jag på padres jobb, han är lärare om nån inte visste det. Sitter i utrustningsrummet bland alla tält och dylikt. I morgon ska vi ha stormköks och tältuppsättar träning här, det ska bli intressant att se hur bra folk är på det :P. appropå ingenting så tror jag att jag har börjat bli lite brun på armarna, haha. känns som jag bara skriver massa skit, men det är skönt att skriva av sig lite, kanske borde skaffa en dagbok istället men det känns bara knäppt att skriva till en bok liksom x).
Aja hejdå!
Fredag<33 (avslutning^^)

Kommentarer
Postat av: Tove

Jag äälskar dig baota mkt å det kan ingenting ändra på! Du är fan en stor del av mitt liv och jag vill aldrig förlora dig! <3 :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback